Подарък-преживяване за щастливия любим Стрелец

Стрелецът - енергичен, щедър, искрен и независим. Считан за най-щастливия знак на зодиака и страхотен оптимист, той не се страхува да поема рискове. Стрелецът просто е убеден, че късметът винаги е на негова страна! Представителите на този знак са изключително активни и любознателни, а любовта им към пътешествията, промяната и разнообразието е пословична. Какъв по-добър подарък за рождения им ден от това да ги отведем именно на едно пътешествие - тайно, снежно, планинско, кулинарно, екстремно или пък красиво и артистично… пътешествия в различни светове или подарък-преживяване за твоя любим Стрелец. Вдъхнови се с този пост – избери идеен подарък за Стрелеца, който истински ще го зарадва!

Ако има зодия, която може да се нарече свободолюбива, то това е именно Стрелецът! Не се опитвай да му налагаш правила и ограничения, защото несъмнено ще загубиш. Подари му така ценното за него чувство на свобода, като го издигнеш високо в облаците с парапланер над Стара планина, с моторен делтапланер над Конявска планина и язовирите Долна Диканя и Дяково или с урока по пилотиране на Cessna 172 - лендмарк в световната история на авиацията! Висш пилотаж, който Стрелецът дори ще има възможността да сподели с двама свои приятели-пасажери.

Освен по въздух, можеш да изпиташ авантюристичния и независим дух на Стрелеца и по земя в този тематичен за сезона преход с моторна шейна за двама. Адреналин и истинска емоция сред снежна красота и незабравими гледки в компанията на любим човек. Ето на това му се казва незабравим зимен ден!

И докато сме на тема „за двама“… Стрелецът определено гледа на любовта като на приключение и за него е важно партньорът му да бъде поне толкова луд, колкото е самият той. Стрелбата с пистолет за двойки е за онези, които не се страхуват да изпитат своето самообладание и точен мерник, а защо не и да премерят сили в надпревара? Стрелбата е с цели 4 вида оръжие и коридори за стрелба с дължина 25 метра. Бънджи скокът в тандем пък предоставя дозата адреналин удвоена – заедно между небето и земята! Ще се осмелите ли?

От друга страна, Стрелците са родени да изследват и за тях е особено важно да имат свободата да се движат, да посещават непознати места и да се впускат в различни предизвикателства. Тайното пътуване ще ги отведе не само до ново и непознато за тях място, но и ще ги направи част от интересно и нестандартно преживяване, чиято локация пазим в тайна до последно! Само едно можем да издадем: отвеждаме Стрелеца високо в планината, където въздухът е чист, а природата спираща дъха… В уютно и топло местенце, предоставящо истинска отмора в студения зимен ден.

А ето и още едно малко по-различно пътуване, което да утоли дълбоко вкоренената жажда на Стрелеца за промяна: замъкът-винарна Шато-Копса, разположен в самото сърце на Розовата долина. Това е истинско бягство сред безкрайни лозови насаждения, съчетаващо СПА, романтика и вино дегустация на отбрани вина, които отлежават в избата, вградена в каменните основи на замъка.

А как можеш да отведеш Стрелеца на пътешествие из цяла Централна Европа, без той дори да помръдне от София? С преживяване в единствения в България Vienna Café & Restaurant - три-степенно меню с ястия, смесващи вкусове от Германия, Чехия, Австрия и Унгария в различна арт нуво среда, като на стара виенска гара!

Друга типична черта на Стрелците е, че са изключително любознателни и абсолютно неуморни в придобиването на нови знания. Предизвикай готварските им умения с кулинарен курс за приготвянето на хляб с квас, десерти, бургери, традиционни грузински или пък италиански ястия.

И тъй като сме в навечерието на най-светлите празници, тази работилница за светлина е доста тематична. Тя ще даде на Стрелеца възможност не само да приложи своите творчески умения, но и да отнесе у дома своя собствена, уникална, ръчно направена лампа – идеално допълнение към уютната атмосфера и Коледна украса вкъщи.

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват