За зодия Везни и вечния стремеж към красотата

Точно както предполага изобразяващия ги символ, родените под знака на Везни са в непрекъснато търсене на равновесието и баланса. Те са обективни, справедливи и винаги се стараят да постъпват по най-добрия за всички начин. Те ненавиждат конфликтите и ценят високо мира, хармонията и красотата във всичките ѝ форми. Затова все така неуморно се опитват да ги опазят, да ги създават, да (си) ги подаряват… и по същата логика, обичат да им бъдат подарявани! Създаваме красиви, балансирани и хармонични преживявания за любимите Везни – с този блог пост. 

Представителите на тази зодия можем да наречем хора на партньорството, понеже те не искат и не могат да бъдат сами. За тях всичко е най-хубаво тогава, когато е направено от двама! Затова започваме именно с такива преживявания – в компанията на любим човек, заедно с когото ще разходим Везните сред безкрайните лозя на вила Юстина в двудневно приключение с много вино и още повече любов…  Или пък ще ги отведем на среща като на кино в ранчото, където е снимал самият Силвестър Сталоун и където ще се насладят на прожекция на любимия си филм в романтично каубойско кино. 

Нежността, хармоничността и мирът са на пиедестал при Везните. А има ли нещо, носещо повече хармония и вътрешно спокойствие от природата? Дивата ферма в Източните Родопи е един истински оазис, който ще подари на Везните не само красотата на планината, но и възможността да опитат вкусна домашна храна и да се потопят в автентични български ритуали.


Друга характерна черта на представителите на този знак е тяхното безпогрешно чувство за естетика. Дори при мъжа Везни то е много силно изразено – той се облича стилно и има отношение към всичко изтънчено и красиво. Затова нямаме никакво съмнение, че той идеално ще се впише в клуба на джентълмените – професионална дегустация на едни от най-награждаваните уискита в света и на висококачествени пури от Доминикана. Ако има мъж, който ще оцени това преживяване, това е мъжът Везни!


А какво да кажем за жените Везни? Техните критерии за красота и естетика са не по-малко високи! Тази flying dress фотосесия на Белоградчишките скали обаче обещава да ги надмине. Професионален фотограф ще заснеме удивителни кадри на твоята любима жена Везни, облечена във феерична рокля със 7-метров шлейф сред уникалните скални образувания. 

Нека не забравяме и че красотата и естетиката вървят ръка за ръка с изкуството. Везните без съмнение го оценяват! Това е още един начин за тях да изразят своята изтънчена природа и стремеж към съвършенство. Могат да го сътворят със собствените си ръце – нужна е само четка, акрилна боя и малко вдъхновение с това преживяване за рисуване и вино. А още по-красиво и съвършено е, когато изкуството „оживява“. Подари на своята любима жена Везни изкуство върху коприна – копринени шалове, пресъздаващи художествени картини, дело на дизайнера Ина Асса, работила за марки като Paco Rabanne и Givenchy.

И тъй като Везните са въздушен знак, няма как да не им дадем шанса да полетят и да погледнат света отвисоко. Подари им емоцията на издигане с топловъздушен балон и посрещане на изгрева високо в облаците с любими хора! Или ги заведи на една по-различна планинска разходка, минаваща не по, а над живописните склонове на величествената Рила - с полета с моторен делтапланер, продължаващ цял 1 час!


Накрая, понеже стремежът към красота на представителите на този знак се изразява във всяко отношение, може би няма да се учудиш, че те се наслаждават изключително много не просто на храната, а на храната като изкуство. Затова ги отвеждаме на гости в ресторанта на победителя във втория сезон на MasterChef - шеф Севда Димитрова за петстепенно дегустационно меню и наслада за всички сетива. Или пък им помагаме да усвоят всички тънкости на класическите макарони и пандишпанови десерти, с които ще смаят всеки гост у дома!


Ако все пак мислиш, че твоята Везна би избрала най-добре подаръка за себе си, винаги можеш да ѝ подариш удоволствието да избира от 500+ преживявания с гифт карта.

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват