Перфектният подарък за един Скорпион: воден от смелостта, интуицията и сърцето

Решителни, неуморими, смели, независими, верни и отдадени – това са Скорпионите! Водени от интуицията и сърцето, никога няма да ги видиш да стоят по средата – те живеят в крайностите. Безразличието им е чуждо, а емоциите, които изпитват, са наситени и интензивни! Те обичат и мразят еднакво силно. Ако попадаш в близкото обкръжение на един Скорпион обаче, е невъзможно да не си усетил неговата дълбока отдаденост. Той просто е готов на всичко за тези, които обича!  И в замяна заслужава същото. Подари му емоция, преживяване, усещане, че е специален! Ето няколко идеи как.

Скорпионът е един от най-чувствените знаци в зодиака и близостта е изключително важна за него. Той влиза в партньорски взаимоотношения много внимателно и понякога му е нужно доста време преди да се довери. Веднъж щом го направи, обаче, се превръща в най-всеотдайния и грижовен човек на света. Подари му момент на уединение и сигурност, в който той може да изрази точно тази своя нежна страна – в Катарино СПА сред гора на борове далеч от ежедневието, в уютните дървени къщички на Лещен с топла камина или пък в романтичния замък винарна  Шато Копса, разположен сред безкрайни лозя край Сопот.

Както в любовта, така и в приятелството Скорпионите не изневеряват на своята лоялност и всеотдайност. Те са страхотни приятели и е истински късмет да ги имаш до себе си. Освен това, те обичат да се забавляват и са винаги „за“ някое друго приключение в добра компания. Този изключително забавен курс за приготвяне, миксиране и разбира се дегустиране на коктейли за приятели ще зареди Скорпиона и цялата негова компания със страхотно настроение!

Друга характерна черта на представителите на този знак е, че те са абсолютно безстрашни. С техните присъщи смелост, увереност и решителност, рядко можеш да ги хванеш в момент на колебливост или притеснение. Затова ги предизвикваме: да се впуснат в офроуд приключение, кaчвайки се на ATV, бъги или SMART, да се издигнат високо в небето с парапланер или пък да се озоват между небето и земята, скачайки с бънджи!

Нека не забравяме и че Скорпионът е може би най-потайният знак. Освен че умее добре да пази тайните на другите, той самият невинаги разкрива много за себе си. В тази връзка тайното пътуване е нещо, което определено ще го заинтригува. А за да съчетаем афинитета му към мистериозното с компанията от приятели, замесваме го в предизвикателството на escape стаята и разгадаването на шифъра на Леонардо.

И накрая, понеже Скорпионите могат да бъдат доста резки, неспокойни и нетърпеливи, е може би добра идея да им подарим преживяване, с което да възвърнат вътрешния си баланс.  Флотацията е един нестандартен начин за това – безтегловно плаване в космическо яйце чрез насищане на магнезиев сулфат в пречистена вода, чрез което тялото и умът се отпускат напълно. Или заложи на СПА пътешествие в термалната и аква зона на най-модерния СПА център в България с пълен релакс и ароматерапия – наслада за всички сетива!

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват