Ваучер за подарък - Гифт карта на стойност

На всеки от нас се е случвало поне веднъж да не е сигурен какво иска да подари на близък, приятел или колега. На помощ идва Gift Come True гифт карта на определена от теб стойност.  С нея получателят има свобода да избира от всички 500+ преживявания на нашия сайт.

Предпочиташ универсалните решения? Колебаеш се между няколко уникални предложения? Или не познаваш достатъчно добре човека, за когото избираш? Гифт картата е за теб - изпратена на посочен от теб имейл, или в елегантна опаковка, и доставена до желан от теб адрес.

 • Физическа гифт карта

  Можете да изберете физическа гифт карта, която да опаковаме елегантно в подаръчен плик или подаръчна кутия. Доставката обикновено отнема 24ч.

  Физическа гифт карта 
 • Онлайн гифт карта

  Можете да изберете онлайн гифт карта, която ще изпратим в рамките на същия ден на посочен от вас имейл като онлайн ваучер.

  Онлайн гифт карта 
 • Избираш стойност според бюджета си: от 50 лв. до 500 лв.
 • Гифт картата е с валидност 1 година!
 • Избираш как да бъде поднесена: в елегантен плик или кутия; или онлайн
 • Получателят може да избере всяко едно от преживяванията, които предлагаме
 • Ако изборът му надхвърля стойността на ваучерът за подарък, може да доплати разликата
 • Ако избраното преживяване е на стойност по-ниска от стойността на гифт картата му, остатъкът може да се ползва за последващи покупки на преживявания от нашия сайт в срока на валидност на гифт картата
 • Нашият консиерж е на разположение за съвети и съдействие

Как да използвам моята гифт карта?

Какви са стъпките, които да последвам, за да използвам своята гифт карта?

 1. Разгледай преживяванията и добави тези, които желаеш в количката си
 2. Продължи към завършване на поръчката
 3. Попълни кода на своята гифт карта в полето за гифт карти
 4. Натисни бутон "продължи"
 5. Ако гифт картата ти е валидна, остатъкът от нейния баланс ще бъде приложен към поръчката и ще се намали сумата за заплащане

Как мога да платя с моята гифт карта?

Гифт картата е метод за заплащане в нашия онлайн магазин. Тя съдържа баланс до изтичане на нейната валидност. Можеш да използваш гифт картата за направа на покупки от нашия магазин, след което баланса, наличен в гифт картата, ще се преизчисли.

Мога ли да направя резервация с гифт карта?

Не. Гифт картата е продукт, който носи парична стойност и може да се използва само като разплащателно средство в нашия онлайн магазин. С нея не можеш да направиш резервация. След като закупиш с нея преживяване, можеш да заявиш резервация с кода на новия си ваучер за преживяване.

Мога ли да удължа валидността на гифт картата ми?

Разбира се! Можеш да удължиш валидността на гифт картата си с 3 месеца, преди крайния срок на валидност, като заплатиш 20% от нейната първоначална стойност.

Какви преживявания мога да купя с моята гифт карта?

Със своята гифт карта можеш да заплатиш всяко едно преживяване от нашия онлайн магазин.

Какво се случва, след като използвам своята гифт карта?

След като селектираш желаните от теб продукти и заплатиш избраните преживявания със своята гифт карта, ще получиш имейл с ваучери за избраните от теб преживявания, които имат кодове. Можеш да подариш ваучерите или да ги използваш, за да направиш заявка за резервация.

Какви видове ваучери за подарък на стойност (гифт карти) ще откриеш в Gift Come True

Можеш да закупиш Gift Come True гифт карта на избран от теб носител.

Онлайн гифт карта

Ако искаш мигновено да изпратиш подаръка на получателя, можеш да избереш онлайн гифт карта, която той да получи на посочен от теб имейл веднага след като системата ни регистрира плащане. 

 • формат: онлайн
 • изпращане на имейл 
 • гифт карта (подаръчен ваучер) на определена стойност
 • възможност да се персонализира с пожелание

Гифт карта в елегантна опаковка

Можеш да избереш и гифт карта в елегантен подаръчен плик или луксозна подаръчна кутия, които ще доставим до избран от теб адрес с куриер.

 • формат: в елегантен плик или подаръчна кутия
 • изпращане с куриер
 • гифт карта (подаръчен ваучер) на определена стойност
 • възможност да се персонализира с пожелание

Какво мога да закупя с гифт карта от Gift Come True

Gift Come True е платформа за преживявания. С гифт картата си можеш да избираш от над 500 различни преживявания и подаръци от следните основни категории:

 • екстремни преживявания и приключения: като скок с бънджи, полет със самолет, шофиране на АТВ, гмуркане и други
 • кулинарни курсове: за различни кухни като италианска, мексиканска, японска, сладкарски курсове и други
 • дегустации и вечери: като дегустация на вино, шоколад, бира и гурме вечери
 • масажи и СПА преживявания; разкрасителни процедури
 • пътешествия: из цяла България
 • гастрономически туризъм и приключения на село
 • фотосесии и уникални персонализирани подаръци

Защо да избереш ваучер подарък на стойност от Gift Come True

Gift Come True гифт картата може да бъде използвана за всички предложения на нашия сайт. Тя е валидна 1 календарна година. Гифт картата може да бъде използвана неколкократно за пазаруване от сайта и ако в нея остава ресурс, той може да бъде използван на по-късен етап от притежателя, без да се губи. Използването на гифт картата е лесен и бърз процес, който не изисква допълнителна “активация” или “регистрация”.

Какво представляват гифт картите на стойност за служители

Гифт картите на стойност за служители са прекрасна възможност за всяка компания да мотивира своя екип, да награди служителите си за бизнес постижения, както и да покаже специално отношение към колега за рожден ден или друг специален за него повод.

Гифт картите са валидни цяла календарна година. Те съдържат баланс, който може да бъде използван накуп, или поетапно, спрямо нуждите и желанията на служителя. 

Мотивирайте служителите си с гифт карта, с която те могат да избират от 500+ преживявания в различни категории, на достъпни и конкурентни цени

Вместо да залагате на брандиран корпоративен предметен подарък, можете да изберете подарък -емоция! С гифт картите служителите могат да се отдадат на заслужена почивка, да намерят време за себе си, да релаксират ментално, да се свържат с любимите си хора.


Ваучерът за преживяване насърчава възстановяването на баланса между работа и личен живот, дава възможност на служителя да натрупа положителни емоции, да подобри производителността си, да открие ново хоби, или просто да се наслади на споделено с любим човек време. 

Корпоративните гифт карти могат да бъдат брандирани според вашата фирмена идентичност, да носят специфично послание, да комуникират корпоративните ценности. Нашият екип предоставя гъвкавост и улеснена комуникация, възможност за автоматизирано изпращане на гифт картите (масово или на интервали). Можете да разчитате на нас за консултация, повече информация и съдействие по всяко време на процеса. 

За редовните ни клиенти предлагаме допълнителни специални условия и отстъпки.