Съществува ли перфектният коледен подарък?

Подарък. Хората обичат да подаряват и да им подаряват. Подаръкът е жест, който демонстрира отношение и създава емоции. По Коледа всички ние отново ще се втурнем да купуваме подаръци за любимите ни хора. Коледа е в емоцията.

Жените твърдят, че е адски трудно да изберат подарък на мъж, а мъжете – че е мисия невъзможна да изберат подарък за жена. Затова решихме да ви дадем някои идеи за готини подаръци… и за двата пола. Няма да дискриминираме, я.

мъж разопаковаща подаръци под елха

За дама

Разпитваш я, дебнеш я – и разбираш какво си е харесала. Играеш на сигурно, купуваш го и „спестяваш“ ИЗНЕНАДАТА. Това, обаче, не винаги е възможно. Просто защото повечето жени са бързи и рядко оставят мечтаната покупка…"за друг път". На сигурно си ако ѝ подариш любимия парфюм. Обаче! - далеч по-яко е да ѝ предоставиш възможността тя сама да си сътвори свой. Да си направи СВОЯ парфюм или бижу – със сигурност има тръпка и ще запали блясък в очите ѝ. Чантата е задължителен аксесоар за дамите, но не е лесно да ѝ избереш подходяща, затова пък можеш да ѝ подариш ваучер за луксозна персонализирана чанта, за да си избере сама модела, кожата и цвета, според вкуса ѝ. Ако пък обича да се снима, и фотоапарат е вариант. Или май по-добре ѝ подари професионална фотосесия, за да се почувства като истински модел. За по-арт дамите също има опции, с които да ги развълнувате – портрет-рисунка с молив би им допаднал, но идеята да нарисувате вашата картина заедно на чаша вино също е вариант. Ако пък „нейната кухня е нейният храм“, по-добре вместо нова тенджера, черпак или тостер, ѝ подари кулинарен курс по избортака хем ще научи нови неща за света на готвенето, хем ще ѝ е забавно. Дамите също така обичат и да се глезят, но собственото джакузи е скъпо, по-добре им подарете блаженство с една релаксираща СПА терапия. Всяка жена би се зарадвала и на качествена козметика, но там нещата са вече доста специфични, затова ще избегнем да бъдем конкретни. :) В заключение ще споделим, че предметните подаръци са класически вариант, но задайте си въпроса дали ще донесат същите емоции и ще оставят същите спомени, ако вместо това ѝ подарите преживяване?

жена разопаковаща подаръци под елха

За мъж

Бръсначката е клише. А и колко мъже в днешно време използват такава? Забрави за нея. Виж, друго си е ако му подариш  брой на Playboy от месеца и годината, в които е роден. Часовникът също е банален подарък, но пък ако е качествен и стилен, защо не? Готина дрешка, колан, луксозна запалка или пък портфейл... Звучи малко скучно сякаш. Трябва ти нещо по-вълнуващо… Ако си пада по екстремните усещания, един  курс по пилотиране ще го изкефи на макс. Ако пък е фен на автомобилите, вместо количка с дистанционно или тип matchbox, може да запали гумите на Lotus EliseИли предпочита моторите, но не може да си позволиш да му купиш мотор? Споко, ендуро ще му даде нужната доза адреналин. Меломан е? Тогава му вземи CD с албум на любима група или го дари с удоволствието да си избере сам музикално приключениеБутилката с уиски и кутията с ароматни пури са класика в подаръчния жанр, но ще е по-интересно ако добавиш и ваучер за дегустация на такива. Ако пък получателят е и твоят любим, може да го сюрпризираш с уикенд, например, за вас двамата. По-готино ще е да изживеете една Родопска легенда , отколкото да отидете в някой скучен класически хотел. Ако нито един от нашите варианти за мъжки подарък не ти е допаднал, винаги можеш сама да избереш от десетките нетрадиционни подаръци за мъж...

В крайна сметка какво се оказа? 

Че изборът на подарък за мъж или жена може да е труден, но е също толкова и забавен като преживяване. Говорейки за преживяване, ние от Gift Come True вярваме, че ако подарите такова, то ще донесе много по-силни коледни емоции и много по-дълги празнични спомени. А в крайна сметка, нали това е целта.

Весели празници и... Коледа е в емоцията, нали? 

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват