Тиймбилдинг

Научете повече за корпоративните ни оферти. Попълнете формата с Вашите изисквания, брой участници и други условия или се обадете на тел. +359 878 69 02 25, за да Ви предложим най-адекватното решение, съобразено с Вашите цели, естество на бизнеса, брой ссслужителителителии и бюджет.

На открито
На закрито
Онлайн
С кауза

„Здравосолен“ тиймбилдинг – съчетание на полезно и приятно

В заглавието няма грешка! Съчетайте приятното с полезното и поднесете на екипа си едно нестандартно тиймбилдинг преживяване в солна стая! Солната терапия е съвременен и все по-широкоразпространен метод за профилактика, стимулиране на имунната система и преодоляване на редица състояния, сред които и натрупания стрес от ежедневието. В солната стая се постига микроклимат, създаден по образец, близък до здравословната среда в една солна пещера, на морския бряг, или в борова гора. Идеалното място за активности, които да сплотят екипа и да подобрят здравословното състояние и настроението на всеки член от него!

Gift Come True - Teambuilding - „Здравосолен“ тиймбилдинг – съчетание на полезно и приятно

Солната стая (солна терапия) предлага редица варианти за тиймбилдинг активности, които постигат множество цели: сплотяване, отмора, комуникация на корпоративни ценности и изграждане на доверие в екипа. Според Вашите нужди и интереси можем да организираме и персонализираме следните активности в комбинация със солна терапия:

 • Практика по йога на смеха
 • Семинар по холистично пееене: с възможност за запис на екипна песен
 • Уроци по грим и комбиниране на цветове за дамски екипи
 • Интерактивен семинар „Моите истински цветове и приложението им в ежедневието ми“

Екипно покоряване на върхове

България е пълна с райски кътчета, а планините са техни пазители! Потопете се като екип във вълнуващо преживяване, изпълнено със спиращи дъха гледки, незабравими спомени, чудесна тренировка за тялото и почивка за ума. Планинските преходи предоставят възможността за опознаване и сплотяване, за екипно преодоляване на предизвикателства, за споделени моменти на удовлетворение и успех, за почивка сред природата!

Предизвикайте се, опознайте непознатите пътеки като екип и се насладете на красотата на природата!

Gift Come True - Teambuilding - Екипно покоряване на върхове

Нашият екип ще изготви персонализирана програма спрямо желаната от вас локация в България (Рила, Пирин, Стара планина, Родопи), физическите възможности на различните членове в екипа, трудността на маршрута, времетраенето на планинските преходи. На ваше разположение ще бъде сертифициран планински водач, на когото можете да разчитате както за ориентирането в планината, така и за информация и съвети за изкачванията, незабравими гледки и снимките на екипа на върха за спомен!

Работилница с кауза „Природа в кутия“

За екипите, които са любознателни и са защитниците на природните каузи с помощта на платформата „ДарПазар“ и Българска Фондация Биоразнообразие ви каним на тази балансираща тиймбилдинг работилница с кауза.

По време на работилницата участниците смесват свежи зелени билки с уникалната гурме сол „Цвете на солта“, която съществува само в Атанасовското езеро. Всеки ще може да приготви своята комбинация от подправки за салати, рибни, месни и постни ястия, които ще затвори и съхрани в бурканчета. Ще разберете коя подправка за какъв тип ястие е подходяща и как можете да ги съхраните правилно. Активността завършва със стилно опаковане и декорация на „природата в кутия“.

Gift Come True - Teambuilding - Работилница с кауза „Природа в кутия“

Работилницата е придружена с прожекция на филма „Солени хора“, посветен на едно от най-редките местообитания в България – крайбрежната лагуна Атанасовско езеро. През кратките истории на четирима природозащитници, свързали живота си с езерото, се разказва 100 годишната приказка на най-богатото на птици място в страната, където единствено се упражнява и една от най-древните професии – солничарството.

На финала, за баланс и хармония в екипа, участниците ще дегустират и необикновения занаятчийски шоколад с морска сол, създаден от семейната фирма "ГАЙО шоколад". Част от стойността на продукта също е в подкрепа на Атанасовско езеро.

Рисуване с кауза и кафе– защо не?

За екипите, които се зареждат и сплотяват, подкрепяйки каузи и дарявайки смисъл, с помощта на платформата „ДарПазар“ ви каним на работилница за рисуване с кафе. На нея участниците, освен че ще се потопят в изкуството на кафеграфията, ще разберат и как то помага на човек в трудна ситуация да се чувства пълноценен и значим.

 

Това не е кулинарна работилница, а съвсем творческа! Заедно с майстор кафеграф, който е творец с увреждане, всеки ще създаде своя уникална картина - шедьовър по зададен модел. Кафето не е стандартна боя, има естествен цвят и аромат, и е доказана ароматерапия срещу стрес.

Gift Come True - Teambuilding - Рисуване с кауза и кафе– защо не?

Само няколко лъжички кафе, смесени с вода, ще превърнат участниците в художници на картини с кафе.

 

За да е съвсем истинска тази „кафе-пауза“ с кауза, по време на събитието ще има дегустация на бутикови сладки с кауза на Работилничка „Бисквитките“, приготвени от хора с различни възможности.

 

Участието в работилницата директно подкрепя дейността на социално предприятие „Направено с любов 21“, гр. Перник, което представя и реализира творци с увреждания и техните таланти.

STREET KITCHEN за люта надпревара

За смели екипи, които предизвикват себе си! Лют смях без граници...до сълзи. Заедно с уникалните и любими Chilli Hills ще ви въвлечем в едно люто предизвикателство, което ще помните дълго.

Gift Come True - Teambuilding - STREET KITCHEN за люта надпревара

Щафетни игри по люто надяждане за смелчаци или Street Kitchen с умерена лютевина пред вашия офис или на избрана от вас локация ще предизвикат много смях, смях до сълзи – от радост или от люто, така че празникът на Лютия офис да бъде запомнен завинаги. Надпревари, игри, куизове, дегустации ще оставят без дъх екипите. Само за надъхани, смели и готови за експерименти!

“IN VINO VERITAS“ - за сплотяване на екипи, ценители на виното, в CELLAR 52

В новия винен бар в гр.София - Cellar 52, с професионален сомелиер, дегустирайте селекция от по-малко познати вина, както и по-висок клас класика, като Барбареско, Бургундия или Порт. “Потопете” сетивата си във винения свят на Франция, Италия, Германия и много други.

Gift Come True - Teambuilding - “IN VINO VERITAS“ - за сплотяване на екипи, ценители на виното, в CELLAR 52

Преживяването включва:

  - 90 минутно пътуване в света на виното в уютна обстановка

  - 7 различни сорта специално селектирани дегустационни чаши вино от цял свят

  - Личен сомелиер на разположение , който да разкаже повече за различните сортове, региони и специфичните характеристики на вината

  - Подбрани месни деликатеси, сирена и гризини, които да допълнят това незабравимо пътешествие

  - Изискано музикално преживяване

  - И…още много възможности, съобразени със спецификите и според желанията на екипа

И нека бъде светлина! Творческа работилница за изработка на уникални лампи

За вдъхновяване на екипи, за развиване на въображението и „отваряне“ на безграничните хоризонти на човешката фантазия! Заедно с един уникален артист, който ще създаде атмосфера, ще предаде познание и ще осигури всички необходими материали, вашият екип на чаша вино и под звуците на прекрасна музика ще успее да разтовари натрупалото се напрежение, като ви „отведе“ в един нов свят, в който всеки един от вас ще усети полета на вдъхновението.  

Gift Come True - Teambuilding - И нека бъде светлина! Творческа работилница за изработка на уникални лампи

Николай Табаков от 10 години прави уникални лампи, светещи фантастични сюжети, на един дъх. С широка усмивка и в ритъма на блуса (Николай е барабанист в групата „Блус трафик“) той създава неповторимата атмосфера на творчеството, а участниците в тази работилница излизат извън рутината на ежедневието. Заедно, под магията на сътворяването.

Смехотерапия, експлозия от смях за разтоварване, разпускане и съживяване на екипа

Най-новото комеди шоу на Скечбанда - Престъплението!" е гарантиран смях в продължение на цели 2 часа, гарниран със свежи напитки, в приятна атмосфера. Ще направите плочки на корема от интензивен и здравословен смях, ще отпуснете психиката и ума с кратки скечове по различни злободневни теми - житейски, социални и др., плод на лични преживявания на екипа, въображението на нашите сценаристи или взаимствани от любими, комедийни формати. Насладете се на лудия талант на бандата:  Горан Иванов, Мария Димитрова, Иваил Симеонов- Вайле, Мая Гелева, Христо Симеонов. Във всяко шоу ще можете да се забавлявате с над 40 различни образа, които ще сменят костюми по-бързо от механик сменящ гума в питстопа на състезание от Формула 1, докато вие се спуквате от смях. 

Gift Come True - Teambuilding - Смехотерапия, експлозия от смях за разтоварване, разпускане и съживяване на екипа

Ще посмеете ли да се посмеете? Почивка на море или освежителен ремонт на баня, ние ви предлагаме и направата на плочки. Да, плочки, но на корема...  от смях. Имаме идеалната фитнес програма – два часа интензивен, кардио смях за стягане на корема и отпускане на психиката.

 *Който не се смее връщаме парите.

Дом на нашето шоу е  Сити Марк Арт Център, където специфичната атмосфера и барът в залата (с богат избор от алкохолни и безалкохолни напитки, ядки, тапаси и мезенца) предлагат едно наистина експлозивно забавление. 

Казват че смехът е здраве, ами много Ви здраве тогава. Очакваме Ви!

Капацитетът на залата е 120 места и може да бъде наета изцяло или като ограничен брой места. Шоуто може да се организира също така в офиса или онлайн.

Мобилно приключение за любознателни екипи

Предлагаме Ви една нова като концепция и динамика игра в която участниците ще се впуснат в едно забавно приключение, което увлича и дава нов поглед към заобикалящата среда. 

Състезават се отборно и едновременно си помагат за постигане на по-голяма обща цел! Трупат преживявания и емоции, които сплотяват.

Използва се приложение за телефон, което води участниците по карта с разнообразни локации и задачи. В чата на приложението отборите могат да разменят снимки и съобщения. 

Всичко, от което се нуждаят участниците е смартфон с интернет и GPS връзка. 

Gift Come True - Teambuilding - Мобилно приключение за любознателни екипи

Участниците ще бъдат разделени на отбори по 4-5 човека и получат две задачи – обща и отборна:

 1. Отборите имат за цел да съберат възможно най-много точки от разположените на картата предизвикателства. А те са толкова много, че никой отбор не е в състояние да ги обиколи всичките. 
 2. Общо всички отбори заедно имат за цел да решат всички задачи и да стигнат до всички локации на картата. За това ще са необходими координация, себераздаване и компромиси с личните предпочитания в името на голямата цел.

Специални награди могат да бъдат раздадени за:

 • Най-голям принос в общия резултат – отбор с най-много точки
 • Уникален принос за общата цел – единствен отбор решил дадена задача и/или стигнал до конкретна локация
 • Други забавни номинации и награди, като например „Луд умора няма“ за най-дълго изминато разстояние 😊

Продължителността е между 2 и 4 часа.

Тайно пътуване за екипи, които обичат предизвикателствата

Представете си, че преди пътуването имате информация само за температура, надморска височина, продължителност на пътуването и списък с необходими вещи. В деня на пътуването получавате плик и в него още един и още един – и всеки плик дава насоки за следващата точка от пътуването. Докато не стигнете до самото място – приказното място.

Gift Come True - Teambuilding - Тайно пътуване за екипи, които обичат предизвикателствата

Представете си, че преди пътуването имате информация само за температура, надморска височина, продължителност на пътуването и списък с необходими вещи. В деня на пътуването получавате плик и в него още един и още един – и всеки плик дава насоки за следващата точка от пътуването. Докато не стигнете до самото място – приказното място.

 

Кога тръгвате?

Легендарно „изнасяне“ на офиса. Remote office time.

В селцето без кафенета, магазини и ресторант пътят свършва пред The Legends villas. За да започнат тайните пътеки на гората. Мястото за щастие предлага пълно сливане с природата, спокойствие за ефективна работа и възможност екипът да се потопи в българската традиция по най-естествен начин, общувайки с местните хора, балканджии от Габровския балкан. Връзката между изкуството, здравословния начин на живот и природата е навсякъде – в авторския интериор, в приказното място с най-гостоприемните стопани и тяхната кауза да подкрепят местните производители и артисти.

Gift Come True - Teambuilding - Легендарно „изнасяне“ на офиса. Remote office time.

Тук пълноценната работа се редува с дегустации „Вкусът на Балкана“ или кулинарна работилница за приготвяне на местни специалитети (опитвали ли сте някога пестил?), приключения с велопреход или каяк, риболов, арт класове по рисуване, керамика или панорамна обиколка с професионален фотограф. Какво ще кажете за поход в планината, комбиниран с езда  и тематичен обяд – пикник или просто за здравословен бар по време на работа с пресни плодове, продукти от лимец, сиренце от близката мандра и колекция местен чай? И ще много, много идеи, които да реализирате в подкрепа на и с помощта на местните хора.

Излез от мрежата, влез в гората!

Коледна работилница за месене на хляб. ONLINE. HOME OFFICE.

Провежда се онлайн

Знаете ли, че думата „компания“ идва от латинската дума „com“, което означава „заедно“ и „panis“, което означава „хляб“?

Работилницата, на която ви каним да се включите, ще бъде точно това: хора от една компания ще месят заедно хляб. Това няма да бъде кулинарен урок, а изживяване, в което участниците ще споделят и творят, взаимодействайки помежду си и, минавайки през основните етапи на приготвянето на хляб.

В рамките на 1,5 часа, заедно с опитен фасилитатор, всеки ще има време да се обърне към себе си - да нарисува в брашно и нарече своята сила през годината и да се предизвика да сподели какво би искал да надгради в идващата. Всичко това ще замесим в хлебни фигури/хлябове, като постепенно добавяме съставките на хляба.

 

Gift Come True - Teambuilding - Коледна работилница за месене на хляб. ONLINE. HOME OFFICE.

По време на работилницата ще правим традиционен български хляб и участниците ще могат да изпробват и научат една лесна и автентична рецепта на хляб, правен в миналото, но останал най-полезният и пълноценен и до днес. Основните съставки, от които ще замесим хляба, са брашно, вода, мая, захар и сол. По желание, всеки може да добави семена и подправки – ленено семе, сусам, слънчогледови семки, маково семе, чубрица, мащерка и др. И най-важното – щипка любов, която прави хляба вкусен, а споделянето му с хората още по-значимо. Ще си поговорим и за българските традиции в навечерието на Коледните празници.

След работилницата ще е нужно малко време готовото тесто да втаса и да си почине. А най-накрая всеки ще може да посрещне любимите си хора със саморъчно изпечен хляб, за да го споделят на трапезата. 

НЕЗАБРАВИМО ОФРОУД ПРИКЛЮЧЕНИЕ ЗА ЕКИПИ НА СКОРОСТ

Подарете на екипа си едно уникално преживяване в покрайнините на старопрестолния град Велико Търново. Ние Ви даваме свободата да избирате – терен, машини, мощност и маршрут - според уменията, възможностите и адреналина в кръвта на всеки от вас. Със сигурност ще запомните това невероятно екипно приключение.

Предлагаме Ви офроуд разходка из хълмовете на Търново и Арбанаси с възможност да се докоснете до най-красивите кътчета, да се насладите на невероятните гледки, които се откриват от и към многовековния град и да видите отвисоко единствените по рода си културни забележителности, като Царевец и Трапезица. Подарете си красиви и незабравими емоции заедно!

Спокойна разходка или екстремно преживяване - изборът е ваш!

Gift Come True - Teambuilding - НЕЗАБРАВИМО ОФРОУД ПРИКЛЮЧЕНИЕ ЗА ЕКИПИ НА СКОРОСТ

Посетете манастири и водопади, споделете тръпката и емоцията със своите колеги шофирайки различни класове АТВ-та, бъгита, повозете се на стара военна машина УАЗ. На ваше разположение са и ексклузивните джипове Nissan Patrol - специално модифициран, Toyota FJ Cruiser, два Hummer-а H2 и Porsche Cayenne за търсещите адреналин и комфорт. Преоткрийте приключенския дух в себе си с офроуд разходка с руски военен джип с капацитет до 12 души.

Завършете своя вълнуващ ден и погалете сетивата си с вино дегустация в бутикова винарна и разходка из избата.

С богато разнообразие от маршрути с цел сплотяване и подобряване на екипната работа, ние ще Ви осигурим адреналин и положителни емоции заедно с големия избор от предлагани офроуд машини. Добрият спомен е гарантиран!

Локация: Велико Търново, Арбанаси

Когато не можете да стигнете до бара, барът стига до Вас!

Възможност за провеждане онлайн

За освежаване на екипния дух подбрахме едни от най-награждаваните уискита от Япония до Америка, които да стигнат до вашите офис, хоум-офис или уиски бар. Ако изберете първите 2 локации няколко дегустационни бутилки уиски ще ви бъдат доставени на адрес, а дегустацията ще се води онлайн от уиски експерт, който ще разкаже как се прави, съхранява и отлежава уискито, с какви храни се съчетава, в какви чаши се пие и още много интересни факти!

Gift Come True - Teambuilding - Когато не можете да стигнете до бара, барът стига до Вас!

Независимо дали списъкът ви с колеги или гости включва 10 души или 100, тази дегустация на уиски може да се персонализира, за да отговори на вашите уникални изисквания, осигурявайки страхотно време и забавление. Може да се комбинира с куизове с награди, онлайн нетуъркинг игри с добавена реалност, музикална програма, професионални водещи. Един прекрасен и незабравим начин да сплотим екипа и да му покажем, че всеки негов член е важен за цялото. Един за всички, всички за един!

Приключенци във VR Escape Room

Магията на VR означава, че за разлика от традиционния тиймбилдинг, не е необходимо да подреждате стаята, да се подготвяте на открито или дори да карате колегите да пътуват. Можете да сте космонавти, детективи от бъдещето или разследващи в опасен трилър и всичко това с натискането на един бутон. Използвайки най-новото в технологиите за виртуална реалност, ще ви пренесем във виртуалния свят, в който като сплотен екип ще преодолявате поставените предизвикателства, за да спасите своя екип и цялата вселена.

Gift Come True - Teambuilding - Приключенци във VR Escape Room

·         VR стаята разполага с 3 зали, в които едновременно 10 участника могат да се включат в мисията.

·         Към игралните зали има комфортна приемна, оборудвана с видео стена, където следващите участници могат да наблюдават единствено реакциите на играещите в момента, без да виждат действието в играта, за да не се разваля ефектът на изненада, когато те ще поемат мисията.

MERRY ONLINE X-MAS, СКЪПИ КОЛЕГИ!

Провежда се онлайн

Започваме с тайнствена покана SAVE THE DATE, в която има изисквания дори за дрес код.

В ДЕНЯ!!! – колегите получават първата си изненада с пратка на домашния си адрес - бира с пуканки, уиски с ядки, вино с апетитни хапки или Черна кутия със специално селектирани съставки за коктейл, носещ име от ваша фирмено-заводска шега.

Gift Come True - Teambuilding - MERRY ONLINE X-MAS, СКЪПИ КОЛЕГИ!

В ЧАСА на звездното парти имаме нужда само от приличен Интернет – сценарият и неговото блестящо изпълнение са наша работа – водещ, актьори в студио, технически решения за активиране на „поканените“, игри, забави, изненади, луди надпревари са само част от едно прекрасно Коледно парти, което да стопли сърцата, да обедини умовете и да награди старанието през цялата година.

Предизвикайте ни с (не)възможно изискване и ние ще се радваме да го направим за вас.HOME OFFICE ЕНЕРГИЗИРАЩ ПЕТЪК

Провежда се онлайн

А може да всеки друг ден от седмицата, нали? За раздвижване на умовете, телата и емоциите на членовете на екипа е необходим само приличен интернет и един час време. Ние осигуряваме идеята и нейната реализация. Дали ще е викторина с награди, музикално предизвикателство, стенд ъп комедия, „дуел“ или Колело на късмета – това е ваш избор.

Gift Come True - Teambuilding - HOME OFFICE ЕНЕРГИЗИРАЩ ПЕТЪК

Един час, в който всеки от вкъщи да се почувства ЗАЕДНО с колегите си, да общува, споделя и искрено да се забавлява. Доставка на пратка преди началото е също добра идея – бира с пуканки или вино с апетитни хапки? А защо не Черна кутия със специално селектирани съставки за коктейл, носещ име от ваша фирмено-заводска шега?HOME OFFICE ОТБОРНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ - MISSION POSSIBLE

Провежда се онлайн

Изключително забавна и лека програма, комбинираща разнообразни мисии - движение, логически задачи, куиз въпроси, загадки, артистични активности, игри за опознаване и др.

Gift Come True - Teambuilding - HOME OFFICE ОТБОРНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ - MISSION POSSIBLE
 • Всичко започва с отборна загадка, решението на която води до получаване на първата отборна мисия.
 • Предимство на програмата е, че всеки отбор има избор в кои мисии да се включи и в каква последователност да ги изпълни по пътя към победата, така че всеки да може да покаже силната си страна.
 • Нов поглед върху старите колеги - стимулира екипна динамика - опознаване и сплотяване на екипи, които не се познават добре, както и за преоткриване на силни страни и създаване на приятелска атмосфера във вече разработени екип - 30 задачи с различни видове предизвикателства в рамките на 1:30 минути.
 • Очаква ви много искрен смях. Доказателство за изпълнението на мисиите ще бъдат снимки и видеа, които участниците правят сами и които дълго ще пазят жив спомена от невероятното отборно приключение.

ONLINE TEAMBUILDING С МИСИЯ – РАЗВЕДРЕТЕ СЕ, СБЛИЖЕТЕ СЕ!

Провежда се онлайн

Перфектно решение за сплотяване на екипа, особено във време на home office организация на работния процес. Серия от игри и активности, някои с добавена реалност (AR)– със състезателен и/или забавен характер. Видео връзка, формати за геймификация – така всеки член от екипа ще влезе в ролята, която му приляга най-добре и всички отново заедно ще си припомнят, че са едно цяло. Професионални водещи, музикално оформление, онлайн нетуъркинг игри и преживявания създават разчупена, забавна и приятелска атмосфера, в която участниците се чувстват комфортно, за да приемат с ентусиазъм новите колеги и да опознаят по нов начин старите.

Gift Come True - Teambuilding - ONLINE TEAMBUILDING С МИСИЯ – РАЗВЕДРЕТЕ СЕ, СБЛИЖЕТЕ СЕ!

Всеки екип сам избира в какво да се впусне: мистерия или загадка, шпионски трилър или дигитално фентъзи. Ще разбива кодове, ще се бори с минутите, ще разследва във видео връзка с таен агент, но при всички случаи ще работи ЗАЕДНО, за да постигне целта. Като в същото време се забавлява, разбира се.

И дали ще разследва смъртта на Айнщайн, ще прониква в сървъра на организирана престъпна група или ще отвори Магическия портал – със сигурност вашият екип отново ще е заедно и отново заедно ще побеждава.

СТЕНДЪП КОМЕДИ TIME – ONLINE, В ОФИСА, БАРА, ТЕАТЪРА ИЛИ В ПАРКА

Възможност за провеждане онлайн

Изберете си място или платформа и тема за порция смях за вашите служители. Пригответе се за смешни предизвикателства. С най-добрите стендъп комици в България ще разтоварите напрежението, ще забравите недоразуменията и ще погледнете на делничните си неволи с широка усмивка. Смехът сплотява.

Gift Come True - Teambuilding - СТЕНДЪП КОМЕДИ TIME – ONLINE, В ОФИСА, БАРА, ТЕАТЪРА ИЛИ В ПАРКА

Вие избирате дали към това да не добавим и доставка Happy Hour - бира с пуканки или бургер или малка бутилка вино с антипасти, или коктейл сет с рецепта и всички съставки? Възможностите са неограничени. Продълженията са безкрайни – какво ще кажете за бурно караоке парти – за нова порция смях?

БЪЛГАРСКИ НАРОДНИ ТРАДИЦИИ И ОБИЧАИ. ХОРА, ПЕСНИ И ЗАНАЯТИ.

Възможност за провеждане онлайн

Сплотен екип се прави от хора, които знаят корените си. С любов към всичко българско и родно екипът Ви ще се „потопи“ в народните традиции, обреди и обичаи.

Пременени в народни носии ще се надигравате и надпявате с помощта на хореографи и професионални народни певци. Ако имате желание ще „подхванете“ някой народен инструмент – гайда или тъпан, например.

Gift Come True - Teambuilding - БЪЛГАРСКИ НАРОДНИ ТРАДИЦИИ И ОБИЧАИ. ХОРА, ПЕСНИ И ЗАНАЯТИ.
 • Ще се забавлявате на викторината с въпроси за българските традиции и фолклор.
 • Ще можете да изрисувате прекрасни глинени съдове, които да останат за спомен.
 • Ще се насладите на професионалната дегустация и ще научите множество факти за една от най-старите напитки в света

И разбира се, ще се научите да майсторите български гозби, за да подготвите традиционна българска трапеза. На която да седнете, както му се полага.

ЗА ЛЮБОЗНАТЕЛНИ ЕКИПИ - ИМУНИТЕТ, ВДЪХНОВЕНИЕ И ИЗКУСТВО. БЛИЗКАТА ЯПОНИЯ В ЧАША ЧАЙ.

Пиенето на чай е истински ритуал в Япония. Зеленият чай е най-здравословната напитка на планетата. Той прелива от антиоксиданти и хранителни вещества, които имат благоприятно влияние върху тялото. Пиенето на зелен чай обаче е много повече от церемония. Ние Ви каним да сплотите екипа си и да създадете приятни спомени заедно, а защо не и да го превърнете в традиция.

Gift Come True - Teambuilding - ЗА ЛЮБОЗНАТЕЛНИ ЕКИПИ - ИМУНИТЕТ, ВДЪХНОВЕНИЕ И ИЗКУСТВО. БЛИЗКАТА ЯПОНИЯ В ЧАША ЧАЙ.
 • Ще имате възможност да изберете локация – Чайна Оча или вашия офис
 • Ще изберете и ще се насладите на 3 вида японски чай от бутикови фабрики, които да засилят имунната система и да успокоят сърцето и душата. Докоснете, усетете и почувствайте Япония!
 • Ще се насладите на професионалната дегустация и ще научите множество факти за една от най-старите напитки в света
 • Японският чай притежава Умами вкус (5-ият вкус, баланс между 4-те познати вкуса), а това трябва да се опита

ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФИЛМА КАТО ГЕРОИ ОТ „ТОЗИ ДИВ, ДИВ ЗАПАД“

Gift Come True - Teambuilding - ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФИЛМА КАТО ГЕРОИ ОТ „ТОЗИ ДИВ, ДИВ ЗАПАД“
 • Увековечете на професионална лента екипа, докато влизате в роля и по ваш сценарий в истинско ранчо, в което е сниман филма „Рамбо 5“ със Силвестър Сталоун. Блестящата българска режисьорка Зорница София, носител на многобройни награди с филма си „Мила от Марс“ лично ще направи за вашия екип урок по създаване на кино изкуство, ще гледате и обсъждате уестърн по избор в нашето каубойско кино, ще яздите заедно Американски куортър и Мустанг, ще хвърляте ласо и ще похапнете сладко. А за спомен ще остане филм, в който всеки от екипа е намерил своята главна роля.
 • Или посветете този ден на ранчото на придобиване на каскадьорски умения с професионалния каскадьор Петър Минчев – Гущера, за да разберете какво трябва да умеят актьорите – каскадьори, за да минат през стъкла, да падат без контузии, да препускат в галоп… И всичко това в рамките на урок по езда и каскади, както и цялостни умения по оцеляване.

ЗА ЕКИПИ – ПАТРИОТИ. ИСТОРИЧЕСКА ПАМЕТ И НАЦИОНАЛНА ГОРДОСТ СЪС СДРУЖЕНИЕ „БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ“

Възможност за провеждане онлайн

За любознателните екипи, които вярват, че за да продължат напред трябва да знаят откъде идват и кои са, момчетата от най-посещаваната историческа платформа в България са подготвили преживяване, което носи много нови знания, чувство за национално самосъзнание и гордост.

Можете да избирате формата на тиймбилдинга - онлайн или офлайн (в повечето случаи т.нар. исторически тур)

Който и формат да изберете, ще научите много за българската история, ще се запознаете с малко известни факти, ще изпитате удоволствието от интерактивни методи, включващи кратки и въздействащи уникални видеа и куизове.

Gift Come True - Teambuilding - ЗА ЕКИПИ – ПАТРИОТИ. ИСТОРИЧЕСКА ПАМЕТ И НАЦИОНАЛНА ГОРДОСТ СЪС СДРУЖЕНИЕ „БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ“

Можете да избирате между:

 • Историческа беседа с видеа и последваща дискусия на тема:
  • - Българските учени
  • - Българските предприемачи
  • - Българските пълководци
  • - Военна история (средновековни и нови битки)
 • Исторически куиз с награди с разпределение по отбори
  • - Теми: история, география, култура и фолклор на България.
  • - Макс. брой участници - 100.
 • Исторически тур с кратък куиз и награди
  • Тема по избор - По стъпките на: великите българки; древна Сердика; цар Борис III; цар Фердинанд; Батенберг; Стамболов; Левски; братя Прошек; Вазов; Елин Пелин; Пейо Яворов

ДЕН НА РАНЧОТО С BBQ BROTHERS

Храната сплотява. Още повече споделеното готвене сред природата. В истинско ранчо, в което е сниман филма „Рамбо 5“ със Силвестър Сталоун, сред Американски куортъри и Мустанги, заедно и под вещите наставления на BBQ Brothers, ще се почувствате някъде в Texas…

Gift Come True - Teambuilding - ДЕН НА РАНЧОТО С BBQ BROTHERS
 • Ще се научите да яздите коне, ще имате урок по Horsemanship основите на уникалната връзка между коня и човека
 • Невероятните готвачи на BBQ Brothers ще разкрият тайните на транжирането и подготовката на месото
 • Ще се насладите на обиколка на ранчото с приказни гледки и места, които помните от „Рамбо 5“
 • Ще можете да гледате уестърн шоу с коне
 • И разбира се, ще си похапнете сладко с екипа, гледайки избран от вас уестърн в каубойското кино.

„ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ – МИСИЯ РОДОПСКА БУРЯ“

Екстремно приключение с адреналин на макс в дебрите на вълшебната Родопа планина на 1600 м.н.в! Събудете своя приключенски дух и се пригответе за едно неповторимо изживяване!

Gift Come True - Teambuilding - „ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ – МИСИЯ РОДОПСКА БУРЯ“
 • Ще се потопите в автентично, пресъздадено специално за вас военно положение
 • Ще изживеете адреналина от offroad с истинска военна техника високо в планината, ще се наложи да извървите пътя до бойното поле през дивата гора, ще проверите способностите си за точна стрелба, ще бъдете обстрелвани със снаряди и ще бъдат изпитани уменията Ви за оцеляване. А като награда, ще Ви очаква неочаквана изненада в недокосната от човека природа
 • Ще усетите аромата на местните питиета и ще трябва да решите куп загадки, които да Ви отведат до крайната цел, а тя е да спечелите надпреварата и да се превърнете в най-добрият войник, който Родопите са виждали.
 • Разбира се, всеки войник се нуждае от силна храна, за да възстанови силите си, ето защо сме Ви подготвили истинско пиршество с нашето специално меню, което се приготвя в планината, на лагерния огън пред Вас, съставено изцяло от био продукти на местни производители
 • Спечелилият битката отбор ще получи изцяло авторския и единствен в света САФАРИ БАР НА КОЛЕЛА – превърнахме високо проходим УАЗ в истински бар, с диско осветление, кожени дивани, музика, караоке и мокър бар - за да се наслади на любимата си музика с питие в ръка!

ЗА ПОСТИГАНЕ НА ПЪЛЕН КОНТРОЛ, ПРИ ТОВА НА СКОРОСТ

Умение, което е важно не само на пистата. Доверете се на шампионите в дрифт състезанията – Ива Русинова и Силвия Дамянова – и „запалете гумите“ за едно незабравимо преживяване. Или добавете нови умения в серия от практически задачи, които ще направят членовете на Вашия екип по-подготвени на пътя, при всякакви условия и неочаквани ситуации.

Gift Come True - Teambuilding - ЗА ПОСТИГАНЕ НА ПЪЛЕН КОНТРОЛ, ПРИ ТОВА НА СКОРОСТ

ICE / GRAVEL DRIVING:

 • Ще научите тънкости в дрифта и безопасното шофиране
 • Ще вдигнете адреналина и ще се
 • Ще изтъркате по няколко комплекта гуми и ще ги сменяте
 • Ако желаете, ще се пробвате на Ice/Gravel driving – опасните хлъзгави терени
 • Ще избирате между най-популярните и успешни състезателни дрифт автомобили в света: Nissan Silvia s14 V8 5.0l 320 h; BMW e36 V8 5.0l 320 hp; Dacia Sandero 1.5d 75 hp; BMW 325i e46; Subaru Impreza GC8 JDM 260 к.с. AWD

ЗА ЕКИПИ, СПЛОТЕНИ ОТ МИСИЯ „БЛАГОРОДСТВО“. ЗА ЕКИПИ, КОИТО ВРЪЩАТ УСМИВКИТЕ НА ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ.

Станете осиновители на кон-терапевт, за да помогнете на деца, страдащи от аутизъм, синдром на Даун, детска церебрална парализа, затруднения в езиковото, социално, поведенческо, емоционално и когнитивно развитие, хиперактивност, епилепсия, генетични синдроми. Сдружение Конна Терапия, създадено от Веселина Фелдман, помага на децата с увреждания да живеят по-щастливо и пълноценно с терапия, свързана с общуване и яздене на специално обучени коне. Психолозите и рехабилитаторите на сдружението са отдадени на делото професионалисти с международни сертификати за работа с методи на терапия с коне.
Можете да подкрепите това дело, като станете осиновители на специално обучен кон- терапевт и подпомогнете месечната му издръжка. Програмата е гъвкава и дава възможност на „осиновителите“ да посещават осиновения кон, да присъстват на заниманията с дечицата и дори проактивно да се включват в тях.

Gift Come True - Teambuilding - ЗА ЕКИПИ, СПЛОТЕНИ ОТ МИСИЯ „БЛАГОРОДСТВО“. ЗА ЕКИПИ, КОИТО ВРЪЩАТ УСМИВКИТЕ НА ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ.

Вашите служители ще имат възможност:

 • да опознаят конете - какви животни са, какво е характерно за тях
 • да посещават осиновения кон-терапевт
 • да присъстват в реални терапевтични сесии
 • да се запознаят с деца със специфични нужди и участват в терапевтична сесия с тях

Споделете емоцията като подкрепите една добра кауза и бъдете Добродетели!

СПОДЕЛЕНАТА МАГИЯ НА КАФЕТО В ПЪРВАТА БУТИКОВА КАФЕ ФАБРИКА. СОФИЯ

Удоволствието от чаша ароматно кафе има своя път – от зърното –през селекцията – изпичането – до миксирането и висшия пилотаж на бариста. Ще се насладите на 6-часово вълнуващо приключение в света на кафето в първата бутикова кафе фабрика в България. Специалисти по кафе ще ви запознаят с основите на кафето, методите на обработка, видовете пекарни и профили на изпичане в съвсем истинска фабрика, с най-съвременна технология и сертифицирани технолози и бариста – за да създадете сами своето авторско кафе, което да споделите с колегите! За сплотяване на екипа и обединяване около нашия общ приятел в офиса и вкъщи – истински качественото и ароматно кафе!

Gift Come True - Teambuilding - СПОДЕЛЕНАТА МАГИЯ НА КАФЕТО В ПЪРВАТА БУТИКОВА КАФЕ ФАБРИКА. СОФИЯ
 • Ще научите тънкостите в подготовката на кафето, ще селектирате, ще печете, ще миксирате
 • Ще се развихрите в направата на вашето собствено кафе и изпичане на пекарната Probat
 • След това заедно с професионалисти ще упражните техники от висш пилотаж за къпинг на кафе.
 • Ще се забавлявате с куиз, в който не само да научите нови неща, но и ще покажете колко добре вече познавате различните кафета, за да спечелите награди – изненада.
 • Ще дегустирате някои от най-ексклузивните видове кафе и ще разберете биохимията им
 • След края на дегустацията вече ще сте сигурни в правилния анализ на богатата палитра на кафето
 • И разбира се, ще се сплотите на вкусен обяд, който с какво ще завърши – познайте! С кафе, разбира, се.

ЛАБОРАТОРИЯ ЗА КРАСОТА. ЗА ЕКИПИ-АЛХИМИЦИ С ОСЪЗНАТО САМОЧУВСТВИЕ

Възможност за провеждане онлайн

Красотата, с която покоряваме. Обещаваме ви 4-часово вълнуващо пътешествие в света на козметиката, сетивата, превъплъщенията на личността и инструментите за красота и щастие! Специалист по психокозметика ще ви запознае с практическите основи на сензориката - наука за усещането в козметиката. Ще ви въведе в кухнята на козметиката с формули и техники – за да създадете сами своя продукт от професионална козметична серия, който ще вземете със себе си!

Gift Come True - Teambuilding - ЛАБОРАТОРИЯ ЗА КРАСОТА. ЗА ЕКИПИ-АЛХИМИЦИ С ОСЪЗНАТО САМОЧУВСТВИЕ
 • Ще присъствате на „Козметика за ума“, една вдъхновяваща лекция за превъплъщенията, аз-кожа и инструментите на козметиката от древността до 21 век
 • Ще опитате на практика Сензорика на козметиката – тестване на различни усещания и текстури на „анонимни“ кремове и гелове
 • Ще се развихрите в козметичната кухня – работилница, за да създадете своя натурален крем с екстракт от шафранов минзухар. Ще се докоснете до неговата професионална формула и идеята как се създава на практика.
 • Ще си отнесете вкъщи създадения от вас продукт, за да поглезите кожата си с него.
 • Ще станете част от алхимията на красотата с помощта на професионален козметичен технолог и формулатор, специализант по фин органичен синтез (козметична химия и парфюмерия), дипломиран експерт по козметични и парфюмерийни продукти, специализирал козметична и дермоестетична психология в Милано към Италианската асоциация по психоестетика. Разработил редица формулации за козметични продукти, които успешно се продават на българския и английския пазар.

ПРЕНЕСЕТЕ ЕКИПА СИ В НАЧАЛОТО НА 20 ВЕК С РЕТРО ТРАМВАЙ. СОФИЯ

Наемете един от най-старите трамваи в България за своя тиймбилдинг или корпоративно парти! С него ще се „пренесете“ в началото на 20 век, когато той за пръв път започва да се движи из красивите улици на София.
Бъдете „ретро“ и забавете крачка във вечно бързащата и динамична столица, за да се насладите на заобикалящото заедно със своите колеги.

Gift Come True - Teambuilding - ПРЕНЕСЕТЕ ЕКИПА СИ В НАЧАЛОТО НА 20 ВЕК С РЕТРО ТРАМВАЙ. СОФИЯ
 • Наемете ретро трамвай от началото на 20 век изцяло за вас и вашите колеги
 • Обиколете по избран от вас маршрут в град София в рамките на 90 мин.

По желание след запитване към офертата може да бъдат добавени:

 • Гид, който да ви разкаже повече за историята на трамвая и за миналото на столицата (на език по желание)
 • Актьори; музиканти; стенд-ъп комедианти; фотограф; клоуни и циркови артисти; художници; гримьор; други, които да допринесат за вашето корпоративно парти
 • Кетъринг и сервитьори
 • Удължено време за допълващо събитие в най-старото депо в гр. София (1901 г.) или на пл. Възраждане

КЕРАМИКА ЗА СПЛОТЕН ЕКИП – ТИЙМБИЛДИНГ С ГРЪНЧАРСТВО ИЛИ РИСУВАНЕ ВЪРХУ СТЪКЛО. СОФИЯ

Отдайте се на колективна „арт-терапия“ с продължителност 2+ часа, на която ще създадете собственоръчно красиви съдове с помощта на глина, стъкло и бои.

Любовта към керамиката е оцеляла във времето, въпреки навлизането на по- модерни и издръжливи материали. Глината със своята топлина и естествена гъвкавост, въздейства положително на всеки, който открива спокойствие и удоволетворение в това да съзДАВА.

Gift Come True - Teambuilding - КЕРАМИКА ЗА СПЛОТЕН ЕКИП – ТИЙМБИЛДИНГ С ГРЪНЧАРСТВО ИЛИ РИСУВАНЕ ВЪРХУ СТЪКЛО. СОФИЯ
 • Ще преминете през креативни уроци по грънчарство или рисуване върху стъкло.
 • Ще получите всички необходими за урока материали и консумативи - глина (бяла и червена), стъкло, бои и художествени материали.
 • Ще изучавате различните формувания и източване върху грънчарско колело на глината, гравирания, декориране чрез различни способи и изработване на форми чрез платки
 • Ще преминете през част от историята на изкуството по време на урока.
 • Ще получите напътствия от учител.
 • Ще се радвате на приятната атмосфера на ателие за керамика в София.
 • Изработените предмети след изпичане ще останат за Вас.

Подходящо за групи от 12-15 човека

ГРАДСКИ КУЕСТ – ПРИКЛЮЧЕНИЕ, СКРИТО ЗАД ЪГЪЛА

Навсякъде около нас се крият приключения и невиждани досега възможности за градско „бягство“. Вашите смартфони ще ви разкрият всичко това, вие само изберете игра!

Местата, покрай които минавате всеки ден, ще ви бъдат представени под нова светлина като част от мистериозна история - фантастика, шпионски трилър, древни тайни, подземни лабиринти или дори хорър. А, разбира се, ви очакват и загадки, които ще превърнат вашия град в голям Escape Room.

Gift Come True - Teambuilding - ГРАДСКИ КУЕСТ – ПРИКЛЮЧЕНИЕ, СКРИТО ЗАД ЪГЪЛА
 • С помощта на вашите мобилни телефони с операционна система Android, мобилен интернет, жироскоп и компас заобикалящите ви обекти ще се превърнат в част от заплетена история, която трябва да разкриете докрай, решавайки загадки и работейки в екип.
 • Изберете между вече разработени игри или се свържете с нас да направим персонално разработена за Вас и Вашия екип.

ШОКОЛАДОВИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ ЗА ЕКИПИ, КОИТО СЕ НАСЛАЖДАВАТ НА ЖИВОТА

Възможност за провеждане онлайн

Сигурно сте се запитвали как какаовите зърна се превръщат в шоколад: процесът е продължителен и задължително обсебващ с неповторими вкусове и аромати.
Правенето на вкусен и здравословен шоколад е предизвикателство, но не и непреодолимо: Експементирайте и го направете с личен почерк. Вие избирате съставките.
А знаете ли как се дегустира шоколад и с какво може да го комбинирате: Ще откриете комбинации, за които не сте и подозирали.
Включва:

 • Теоретично въвеждане в производствения процес: произход на какаото, как се добива, обработва...
 • Преминаване през всички етапи на производство във фабриката: подбор на какаовите зърна, мерене, миризма, обработване, темпериран...
 • Ще се включите практически в някои етапи от производството

 

Gift Come True - Teambuilding - ШОКОЛАДОВИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ ЗА ЕКИПИ, КОИТО СЕ НАСЛАЖДАВАТ НА ЖИВОТА

Според нуждите на екипа могат да се организират следните занимания:

 • Обучение “Как да дегустираме шоколад”: опознаване на различните сортове какао, различните райони на отглеждане и различните шоколади, които се правят от тях. Това обучение включва и дегустация на различни видове какао и шоколади.
 • Организиране на нестандартни вкусови дегустации: дегустация на шоколад с подходящи сирена, плодове и зеленчуци, различни видове алкохол или вино.
 • Шоколадово предизвикателство: игра, съзтезание по време на която участниците, разделени на отбори имат за цел приготвяне на рецепта на шоколад с интересни съставки.

Всички изброени предложения включват игрови характер, който създава весела атмосфера.
Всички изброени по-горе събития се провеждат на български, английски или френски език.

Подходящо за групи до 40 човека
Местоположение: фабрика за школад Гайо, гр.ПловдивЗА ВЕСЕЛИ И ЛЮБОЗНАТЕЛНИ ЕКИПИ - ВИНЕНА ДЕГУСТАЦИЯ, ЕЗДА И АРХИОЛОГИЧЕСКИ НАХОДКИ ВЪВ ВИНАРСКА ИЗБА САЛЛА ЕСТЕЙТ

Винарска изба Салла Естейт се намира в с.Блъсково в сърцето на прочутото провадийско плато Сърта, само на 60км от Варна. Името на селото в миналото е било Салла, което означава Чисто, Хубаво, Добро.
Ако сте в търсене на един по-различен тиймбилдинг, с който може да комбинирате различни занимания и да запалите интереса и любопитството на своите служители към хубавото вино....и не само, Винарска Изба Салла Естейт ви предлага едно различно и красиво място пропито с много история и архиологически находки. Ще се насладите на хубаво вино, домашно приготвена храна и грижовни домакини.
Този тиймбилдинг ще ви запознае със специфичния процес на производство и отлежаване на лимитирано вино. Ще дегустирате селектирани вина и, ако сте достатъчно любопитни, профисионален сомелиер ще задоволи любопитството ви и ще ви запознае с тънкостите в занаята.

Gift Come True - Teambuilding - ЗА ВЕСЕЛИ И ЛЮБОЗНАТЕЛНИ ЕКИПИ - ВИНЕНА ДЕГУСТАЦИЯ, ЕЗДА И АРХИОЛОГИЧЕСКИ НАХОДКИ ВЪВ ВИНАРСКА ИЗБА САЛЛА ЕСТЕЙТ
 • Нощувка с включена домашно приготвена закуска
 • Разходка до лозовите масиви
 • Разглеждане на конната база и конете
 • Разглеждане на винарската изба и запознаване с производствения процес
 • Дегустация с 3 вида селектирани вина /Бяло вино, Розе, Червено вино/
 • В дегустацията е включен и ордьовър – сирене, кашкавал, кюфтенца, домашно изпечен хляб
 • Вечеря /менюто може да се уточни допълнително/
 • Може да се включи разходка с коне или разходка с спортен файтон
 • Може да допълните тиймбилдинга с разходка до някоя от следните забележителности в района: средновековната крепост Мухалийско кале, в отвесните скали на която е изсечен Скалният манастир, датиращ от XII – XIV в. Пещерата Тъпаните, както и Мадарския Конник - 40 мин, Провадия крепостта Овеч - 25 мин, Старите столици Плиска и Преслав – 1 час, Язовир Цонево – чудните скали.

Комплексът разполага с: парна баня, открито игрище за футбол /волейбол, закрита спортна зала с тенис на маса, фитнес уреди.

ОФРОУД И АДРЕНАЛИН ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ОБИЧАТ СПОРТА И ПРИКЛЮЧЕНИЯТА

За тези, които обичат приключенията, за тези които не се притесняват да се изцапат и да покажат добра физическа форма. Мотивирайте екипа си с активности, където хората могат да покажат хъс, енергия и отговорност за ближния.

Gift Come True - Teambuilding - ОФРОУД И АДРЕНАЛИН ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ОБИЧАТ СПОРТА И ПРИКЛЮЧЕНИЯТА

Независимо какво изберете ще изживеете едно забавно, кално и енергично преживяване:

 

1. Организиране на офроуд с джип до най-невероятните и красиви местенца в необятната Пирин планина

 • Продължителност 2 часа
 • Шофьор и джип
 • Може да се организират допълнително игри и/или пикник

2. Атрактивни преходи с АТВ

 • Маршрутите са разнообразни и различни по трудност според нивото на подготовка
 • Продължителност 60 мин.
 • Водач по маршрута
 • АТВ и екипировка
 • Може да се организират допълнително игри и/или пикник

3. Преход с моторни шейни

 • Маршрутите са изключително атрактивни ни са подходящи за всички, независимо от нивото на подготовка
 • Продължителност 60 мин.
 • Водач, шейна и екипировка за безопасност

Активностите се организират в местности в Рила и Пирин планина.

БРЕДБИЛДИНГ

Възможност за провеждане онлайн

Те(й)ствайте един по-различен, вдъхновяващ и вкусен тиймбилдинг – breadbuilding. Екипното замесване на автентичен хляб с квас сплотява всеки малък или голям екип и подобряване взаимодействието и комуникацията между хората

Gift Come True - Teambuilding - БРЕДБИЛДИНГ
 • Събитието започва с рисуване в брашно по избрана тема и споделяне на рисунки. След това се замесват хлебни фигури, като различните съставки на хляба се добавят постепенно и се обвързват с метафори, а накрая се създава обща история. Събитието съчетава индивидуално участие, работа по двойки и групови активности. 25 могат да бъдат изпечени в Хлебната къща и доставени на екипа или участниците да ги изпекат по домовете си и да ги споделят с колегите, като по този начин преживяването продължава. Има възможност хлябът да се изпече и веднага, но тогава ще бъде с мая, което е също толкова вкусно, но отнема малко повече време, през което може да се предложи лека почерпка.
 • Събитието продължава около 2 часа, като зависи от големината на групата.
 • Събитието може да се провежда на място за екипи до 20 участници, както и изнесено, като част от по-голям тиймбилдинг.

ПО-ДОБРА КОМУНИКАЦИЯ, СПЛОТЯВАНЕ И ДОБРО НАСТРОЕНИЕ ЧРЕЗ КОНЕН ПРЕХОД В ПЛАНИНАТА.

Предизвикайте екипа си да се освободи от напрежението и стреса на офиса и да се зареди с положителна енергия. Ездата е много интензивен спорт. Няма мускул в тялото, който да не се натоварва, подобрява баланса и координацията на тялото. Същевременно носи емоция и усещане за свързаност и свобода.
Влияе положително върху емоционалното състояние на хората, което подобрява комуникацията между тях и ...самочувствието им.

Gift Come True - Teambuilding - ПО-ДОБРА КОМУНИКАЦИЯ, СПЛОТЯВАНЕ И ДОБРО НАСТРОЕНИЕ ЧРЕЗ КОНЕН ПРЕХОД В ПЛАНИНАТА.
 • Конен преход по живописни планински пътеки в подножието на Пирин с гледка към три планини
 • Продължителност 2 часа
 • Професионален водач
 • Екипировка
 • Застраховка

Конният преход може да се комбинира с допълнителни игри, традиционен български обяд или допълнителни битови/фолклорни занимания като /плетене на хурка, плетене на куки, тъкане на стан, направа на сувенири от вълнена прежда.

Местоположение: района на Банско

ПРОВОКИРАЙТЕ СЕБЕ СИ: РИСУВАНЕ И ВИНО.

Възможност за провеждане онлайн

За екипи, които са пълни с идеи! За екипи, които знаят как да споделят идеите си! За колеги, които са вдъхновени. И споделят вдъхновението си на чаша вино.

Gift Come True - Teambuilding - ПРОВОКИРАЙТЕ СЕБЕ СИ: РИСУВАНЕ И ВИНО.

В сърцето на София, в рамките на няколко часа, в уютната атмосфера на новия Деколаж ще можете да откриете творците- генератори на идеи, цветните хора – експериментатори и смелите авантюристи, които вярват в онова, което правят. Независимо и въпреки че им е за първи път.

Заповядайте зад статива на чаша качествено вино. Изберете темата и под вещото напътствие на професионален художник ще създадете уникални картини, с които да украсите офиса или дома си. Незабравимо преживяване със спомен – вашите картини.

Вярваме, че с достатъчно боя, достатъчно вино и добра компания човек прави чудеса

ПЛАНИНСКИ ПРЕХОД, МОТОРНИ ШЕЙНИ ИЛИ ЗИМНА РАЗХОДКА С ПИКНИК В РАЙОНА НА РИЛСКИТЕ ЕЗЕРА.

Заредете се с спокойствие, енергия и чист въздух като същевременно спортувате и се забавлявате. За тези, които искат да сменят градската атмосфера на офиса с една от най-красивите местности в Рила планина - там където ти спира дъха. Природата ви поднася невероятни гледки, планинска бистра вода, чист въздух и усещането, че може да покорите света. Енергията е специална, а хората стават по-добри, усмихнати и сплотени.

Gift Come True - Teambuilding - ПЛАНИНСКИ ПРЕХОД, МОТОРНИ ШЕЙНИ ИЛИ ЗИМНА РАЗХОДКА С ПИКНИК В РАЙОНА НА РИЛСКИТЕ ЕЗЕРА.

1. Зимен планински преход по предварително избран маршрут в района на Рилските езера.

 • Продължителност от 2 - 4 часа или от 5 - 7 часа
 • Професионален водач
 • Осигуряват се снегоходки при нужда

2. Преходи с моторна шейна - маршрутите преминават през пресечени терени, възвишения, реки и гори.

 • Продължителност 60мин.
 • Продължителност 60 мин.
 • Професионален водач
 • Оборудване за безопасност

3. Зимна разходка с пикник

 • Приятна разходка в района на хижа Ловна
 • Пикник на снега /скара и греано вино/. Допълнителна/различна храна по предварително запитване.
 • Продължителност 2-3 часа
 • Водач и сногоходки при нужда

Активностите се организират в местности в Рила и Пирин планина.

ОФИС ТЕРАПИЯ

Офис масаж на работното място! За стимулиране на работния процес, намаляване на стреса и повишаване на работоспособността. Не е глезотия, а е изпитана офис терапия в цял свят

Gift Come True - Teambuilding - ОФИС ТЕРАПИЯ

Тайландските техники за масаж ще възвърнат жизнеността и ще подобрят тонуса на мускулатурата в областта на врата, горната част на гърба и раменния пояс. Само минута е нужна за подготовка на масажния стол. От Вас се иска ред и организация. Не се толерира изпреварването, предварителният списък ще спести прережданията.

А защо да не добавим и маникюр – за един цял Friday afternoon office ritual?

ЕКСТРЕМЕН ПЕЙНТБОЛ В ПЛАНИНАТА ЗА ВИСОК АДРЕНАЛИН… И ЗИМЕН РИБОЛОВ ЗА БАЛАНС!

На специално изграденото игрище ще попаднете в реалистични битки, където ще може да демонстрирате своята ловкост и съобразителност, тактическо мислене, лидерски качества и уменията си за работа в екип.

Може да комбинирате пейнтбола с зимен риболов и обяд. Рибарникът разполага с три езера, които са замръзтари през зимата и има възможност да се лови на лед. Могат да се уловят сьомгова и балканска пъстърва. Уловената риба се приготвя на място от майстор готвач на жар или тиган.

Влияе положително върху емоционалното състояние на хората, което подобрява комуникацията между тях и ...самочувствието им.

Gift Come True - Teambuilding - ЕКСТРЕМЕН ПЕЙНТБОЛ В ПЛАНИНАТА ЗА ВИСОК АДРЕНАЛИН… И ЗИМЕН РИБОЛОВ ЗА БАЛАНС!

Можете да изберете една от двете активности или пакет от двете

 • Активностите се извършват в района на Банско
 • Осигурява се необходимото оборудване на пейнтбол
 • Минимален брой участници за пейнтбола е 6 човека.
 • Рибарникът осигурява голям набор от риболовни принадлежности
 • Обядът включва риба с гарнитура, салата и десерт

Цената се определя при запитване в зависимост от броя хора и избраните активности

ЕКИПНА МЕДИТАЦИЯ

Възможност за провеждане онлайн

Взаимната релаксация е един от най-ефективните методи за сплотяване на екипа. На подходящото за целта място, това става неусетно и изключително приятно. Тиймбилдинг за осъзнаване на сегашния момент, фокусиране и отпускане на ума и тялото, съчетано с релаксиращата и свързваща обстановка на мястото.

Медитация в солна пещера - добрият екип заслужава!

Gift Come True - Teambuilding - ЕКИПНА МЕДИТАЦИЯ
 • Медитацията се провежда в солна пещера
 • Продължителност 1 час
 • Професионален водач
 • Подходящо е за групи до 10 човека или до 20 човека
 • Може да се допълни с кетъринг и други тематични активности на място

ХЛЯБ НА ТЪМНО ЗА СОЦИАЛНО ОТГОВОРНИ ЕКИПИ!

Замесете сетивата си в едно необикновено изживяване като същевременно подкрепите една социална кауза.

Хляб на тъмно е метод за общностно сплотяване и личностна трансформация, в който фасилитатори със зрителни нарушения и зрящи замесват хляб в затъмнена среда.

Предизвикайте себе си и замесете квасен хляб в 100% тъмнина. За да не се изгубите между брашното, солта и водата, ще имате партньори - водачи, които познават по-добре тъмнината и ще ви насочват и помагат.

Gift Come True - Teambuilding - ХЛЯБ НА ТЪМНО ЗА СОЦИАЛНО ОТГОВОРНИ ЕКИПИ!

Ще имате възможността да „влезнете в обувките“ на хората със зрителни нарушения – да се запознаете и общувате с тях без предварително да видите лицата им, а единствено чрез докосване и чувайки гласа им. По време на месенето ще споделим мисли и идеи по определена важна за нас тема, която ще изберем заедно на място. В процеса на месене ще придобиете тактилна представа за отделните елементи на хляба – брашно, сол, захар, естествена закваска и вода. Всяка съставка ще обвържем с метафора, свързана с темата на месенето. След като омесим хлябовете си, ще ги оформим в „хлебни“ фигури по темата, за която сме разговаряли, а в последния етап от нашата среща всеки участник ще има възможност да отгатне, единствено чрез допир, какви хлебни форми са направили останалите, след което и да разкаже и „разкрие“ своята хлебна фигура.

 • Продължителността на събитието е 2 часа.
 • Минимум участници: 5, максимум 8.
 • Програмата „Хляб на тъмно“ е социално-предприемачески модел за хора със зрителни нарушения. Избирайки този тиймбилдинг, Вие ще ги подкрепите като 50% от цената е възнаграждение за тях.

Хляб на тъмно може да се комбинира с класически бредбилдинг.

COCKTAIL O’CLOCK Е!

Възможност за провеждане онлайн

Забъркайте коктейл от позитивни емоции с колеги и се насладете на cocktail party на работното място!Ние ще се погрижим за професионалния барман, оборудването и продуктите. Вие ще осигурите пространството на Вашия офис. Ще шейквате, ще бъркате, ще си пийвате и междувременно ще научите как да миксирате коктейли. Ще дегустирате на воля. И всичко това в името на сплотения екип! Открийте рецептата за добро настроение заедно.

Gift Come True - Teambuilding - COCKTAIL O’CLOCK Е!

Изберете си темата, а ние ще донесем бара при вас:

 • Office Legends: Speakeasy атмосферата в Чикаго през 20-те години на миналия век (,,Някои го предпочитат горещо“) или бляскавият живот на четирите най-известни нюйоркски приятелки (,,Сексът и градът“): Cosmopolitan & Manhattan
 • Innovative Classics: един нов прочит на любими класически коктейли: Twisted Gin & Tonic & Twisted Whiskey Sour
 • Season’s Finest: Специално подбрани коктейли, които да освежат екипния дух: Pumpkin Old Fashioned & Bloody Mary

СЕТИВЕН ЛАБИРИНТ ЗА ЕКИПИ-ОТКРИВАТЕЛИ

Потопете се в екипно преживяване с колеги, в което главни действащи лица сте вие! Сетивният Лабиринт предлага пътуване из самопознанието и опознаването на другия. Чрез уникален метод ще разкриете възможности за нов тип комуникация, която да укрепи взаимоотношенията и да обедини единиците в колектив.

Gift Come True - Teambuilding - СЕТИВЕН ЛАБИРИНТ ЗА ЕКИПИ-ОТКРИВАТЕЛИ

Участниците в сетивните градски пътувания:

 • Развиват доверието между колегите
 • Дават увереност за справяне в различни роли и в непознати ситуации
 • Разгръщат креативността и сетивността
 • Развиват чувствителността и емпатията
 • Преодоляват властовите дистанции, като създават равнопоставена основа за сътворчество и партньорство

ДИВИЯТ ОФИС

Впуснете се в шеметна надпревара, в която Ники и Бети от най-гледаното ТВ риалити ще ви посрещнат в собствената си ферма. ,,Дивата ферма“ ще ви провокира с курсове и състезания по каубойски умения, биене на масло, квасене на кисело мляко, правене на сирене, мелене на брашно, косене, садене, плевене, хвърляне на брадва и още… Отборите са два, екипът е един. Очаква ви екипно завръщане към истинските народни традиции и колективно изживяване на българския дух.

Gift Come True - Teambuilding - ДИВИЯТ ОФИС
 • Ще нощувате в The wild farm - автентичен бутиков биохотел, предлагащ на своите гости от цял свят 100% истински биопродукт
 • Ще ви глезят с вкусна домашна храна и напитки на трапезата - собствено производство, вкл. сертифицирано. телешко месо, мед, плодове, зеленчуци, вино и ракия
 • Ще преминете курс по каубойски умения - хвърляне на ласо по диви говеда, мятане на брадва, стрелба с истински ловен лък…
 • Ще биете масло, квасите кисело мляко, правите сирене, мелите брашно на хромел (като древните Траки)
 • Ще косите, събирате сено, садите, плевите
 • Ще събирате билки през пролетта и лятото и гъби на есен
 • И..ще трябва да се справите с кравите по високопланинските пасища

Ще се справите ли? Истинско риалити.

СПОДЕЛЕНАТА ЛЮБОВ КЪМ ХРАНАТА

Споделете креативна мисъл и любов към храната в едно вкусно преживяване за сплотяване на екипа. Можете да експериментирате със сладко, солено, а защо пък не и с двете? След развихряне в кухнята ще се насладите на приготвените вкусотии заедно с колегите.

Gift Come True - Teambuilding - СПОДЕЛЕНАТА ЛЮБОВ КЪМ ХРАНАТА

Състезание за устрем и конкурентност или възпитание на екипния дух – вие избирате. Под вещото ръководство на най-добрите Мастър Шефове в България. В професионална кухня или по време нa корпоративно събитие.

Вариантите са безкрайни:

 • Екипна работа по приготвяне на най-голямата торта. Кой ще е отделът – първенец?
 • С нанотехнологии към турбо парти – кой какво вижда през димната завеса, докато правите заедно галактически сладолед?
 • Кулинарно състезание със журиране – и последваща дегустация, разбира се
 • Какво е фирмено парти без нитротепаняки – ледени близалки, приготвени от вас самите?
 • Всяка сериозна конференция става още по-сериозна с молекулярна кафе пауза и тематичен candy bar, нали?

КОРПОРАТИВИНЕН ТУР И ЕНОЛОЗИ ЗА ЕДИН ДЕН

Създайте незабравим колективен спомен и се превърнете в „енолози за един ден“, като създадете свой собствен купаж. Проследете пътя на виното от самото начало на разходка в лозята на вила Юстина до самия му край – ръчно бутилиране, затапване и поставяне на етикет от самите вас. А за пълно удовлетворение завършете прозводствения процес с дегустация на вашите купажи и нашите мезета!

Gift Come True - Teambuilding - КОРПОРАТИВИНЕН ТУР И ЕНОЛОЗИ ЗА ЕДИН ДЕН
 • Насладете се на парк-лозето на вила Юстина и беседа за спецификата на региона, историята на винарната и сортовете грозде, които то предлага
 • Разходете се из производствените помещения на винарската изба и се запознайте с основните процеси във винопроизводството
 • Научете характеристиките на вината, от които ще се правят купажите
 • Приложете научената теория в практика – ръчно бутилирайте, затапете и поставете етикет на вашата бутилка
 • Завършете приятния уъркшоп с дегустация на купажите на всички участници
 • Вземете вашата бутилка вино като подарък

СМЕХОТЕРАПИЯ ЗА СПЛОТЯВАНЕ НА ЕКИПА

Възможност за провеждане онлайн

Йога на смеха съчетава специални упражнения за смях с дихателни техники. При нея всеки може да се смее когато поиска и колкото поиска, без да му е нужен външен стимул като вицове и шеги. Чрез тази практика можете да се справите с емоционалния, физическия и умствен стрес, натрупан в работната среда. Йога на смеха представя на участниците нова гледна точка, при която можем да се отнасяме към задълженията си с усмивка, с лекота, като изразяваме свободно емоциите си.

Gift Come True - Teambuilding - СМЕХОТЕРАПИЯ ЗА СПЛОТЯВАНЕ НА ЕКИПА
 • Ще се посмеете от сърце и ще научите техники, които можете да прилагате при ежедневните предизвикателства на работното място и в живота извън него
 • Ще усетите въздействието на изпитани дихателни техники, адаптирани към забързаното ежедневие
 • Заедно ще се впуснем в игра, която да ни разтовари и да ни отпусне, за да се почувстваме отново безгрижни и свободни като деца

ИЗГРАЖДАЙ С ИГРА

Превърнете изграждането на единен екип в ,,детска игра“. Доверете се на нашите водещи Силвия Ганева и Андрей Ганев, които ще Ви посветят в изкуството да сплотяваш чрез игра. Насладете се на прекрасния набор от настолни игри и игри за импровизация, чрез които Вие и вашият екип ще развиете въображението си, ще повишите свободата и ефективността на общуването и ще подобрите автентичността във взаимоотношенията. Смехът е гарантиран!

Gift Come True - Teambuilding - ИЗГРАЖДАЙ С ИГРА
 • Игри за импровизация и спонтанност: съчетание от тратрални импровизации, спонтанност и смях. Актьори и публика се сменят, а богатият набор от игри спомага за освободеността на екипа. Чрез игрови ситуации, участниците развиват умения за изход от трудни моменти
 • Диксит: настолна игра с карти, които предизвикват въображението, себепознанието и познанието за другите
 • Дарплей: комуникативна игра, в която всеки участник може да развие мисълта си, да бъде чут и да се научи да изслушва. Подходящо упражнение за подобряването на корпоративната и лична комуникация

СПЕЦИАЛИТЕТ 3 В 1! ЗА ЕКИПИ, КОИТО СА АКТИВНИ, ЛЮБОЗНАТЕЛНИ И КОНКУРЕНТНО ОРИЕНТИРАНИ

Високо в Балкана – Боженци, Дряново, Трявна - отборите ще станат част от тези прекрасни места и ще се впишат в тях по най-естествен начин. Остава трудната задача да изберете от всички възможности

Gift Come True - Teambuilding - СПЕЦИАЛИТЕТ 3 В 1! ЗА ЕКИПИ, КОИТО СА АКТИВНИ, ЛЮБОЗНАТЕЛНИ И КОНКУРЕНТНО ОРИЕНТИРАНИ

Активна част

 • Ориентирането в района на Дряновския манастир е преживяване сред красотата на водослива на две реки и гледката към стръмните странични отвеси. Може да се съчетае с посещение на пещерата „Бачо Киро”, както и с няколко пешеходни маршрута (различна степен на трудност и продължителност). Подготвили сме ви„“водни” и „скрити” точки, както и точки с висока степен на трудност и/или такива, които се намират след решаване на логическа задача
 • Велосипеден и/или пешеходен преход - Най-удачно е да бъде част от „експедиция с влак и велосипед” или „експедиция с влак и пеша”. Кога за последно пътувахте с влак? Насладете се на спиращи дъха панорамни гледки, добре поддържани параклиси, причудливи скални формирования и исторически местности
 • Готови ли сте за „вкусна спирка” - непретенциозно, но много ефектно. И дегустации – хлебна къща, кафе на пясък, дегустация на жива бира в Трявна? С бирата върви специално дегустационно меню

Познавателна част

 • Дряновски манастир
 • Бъзовец и неговите параклиси – високо в Балкана ви чакат няколко изненадващи открития
 • Пещера Бачо Киро – дълъг или кратък маршрут, зависи от вас
 • Етъра

Състезателна част

 • Ситуационни куизове – наша запазена марка, която се радва на страхотен успех. Участниците отговарят на въпроси/логически задачки, които са свързани с видяно/изживяно събитие или с място, където сме преминали. Отборната работа точно в тези случаи е задължителна!

И още, и още:

 • Дърворезба
 • Рисуване върху листо от бръшлян
 • Редене на баница и заквасване на мляко

Разбираме ви, изборът наистина е труден. Готови сме да ви помогнем с най-добрата за вашия екип комбинация и съвместно да изградим една уникална програма.

ТИЙМБИЛДИНГ НА МАКС? ЗА КОМПАНИИ С ЦЕЛИ НА МАКС, ЕКИПИ С ВИСОК АДРЕНАЛИН И РЕКОРДНИ РЕЗУЛТАТИ !

Жаждата за приключения сплотява и разпознава – характера, смелостта, честта и готовността от единак да се превърнеш в екип! За родените да успяват и побеждават – всеки поединично и всички заедно. За силата на екипния дух и красотата на уникалните преживявания, които ще се превърнат в общи спомени.

Калени, но и малко уморени – в края на деня. Повярвали в своите собствени сили.
Sky is the limit!

Gift Come True - Teambuilding - ТИЙМБИЛДИНГ НА МАКС? ЗА КОМПАНИИ С ЦЕЛИ НА МАКС, ЕКИПИ С ВИСОК АДРЕНАЛИН И РЕКОРДНИ РЕЗУЛТАТИ !
 • Всичко в едно или всяко едно по избор – бънджи скок, алпийски тролей, Via Ferrata, каньонинг или каякинг. На едно въже с колегата или в лодката. А в края на деня…хайде на хорото!
 • Между земята и небето, две скали, в пещерата или във водата – избирате вие
 • Ден или два? Както прецените
 • Сред прироДА!!!та, невероятни природни феномени и недокоснати от цивилизацията кътчета – Рила, Пирин, Родопите, Стара планина, Средна гора – вие избирате
 • Възможност за кетъринг по ваш избор
 • Възможност за нощувки
 • Осигурен транспорт до начална точка и логистика между отделните активности
 • Всяка програма отчита индивидуалната физическа подготовка на членовете на екипа
 • Сертифицирани инструктори и осигурена пълна екипировка

IN VINO VERITAS. OUT OF OFFICE TIME - ЗА СПОДЕЛЯНЕ НА УСПЕХИ И ВДЪХНОВЕНИЕ.

Възможност за провеждане онлайн

Време е за удоволствие с различен аромат и вкус от специално подбрани италиански вина. Насладете се на винена дегустация от пет района на Италия, сплотете колектива с енергията на сетивата и сладките приказки.

Gift Come True - Teambuilding - IN VINO VERITAS. OUT OF OFFICE TIME - ЗА СПОДЕЛЯНЕ НА УСПЕХИ И ВДЪХНОВЕНИЕ.
 • Петстепенна дегустация на вина от пет различни винени района на Италия, съобразени със сезона
 • Към тях, специално за Вас, ще бъдат подготвени антипасти, за най-пълно удоволствие и разгръщане на вкусове и усещания
 • Дегустацията се води от професионален сомелиер
 • Място на провеждане: ресторант La Bottega, София

ЗА КОЛЕГИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ СВОИТЕ МАЛКИ И ГОЛЕМИ СЛАДКИ ПОБЕДИ.

Специалните хора заслужават своя специален шоколад. Той тренира сетивата, създава емоция, „разказва” истории и прави деня ни по-сладък.

И не само това, шоколадът сплотява. Мигове на незабравими вкусове в компанията на колеги-приятели.
Един сладък подарък за сладки приказки.

Gift Come True - Teambuilding - ЗА КОЛЕГИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ СВОИТЕ МАЛКИ И ГОЛЕМИ СЛАДКИ ПОБЕДИ.
 • Дегустация на шест селектирани вида /веган/ шоколад
 • Чаша ароматно вино
 • Място на провеждане: Pure Chocolate & Wellness Бутик, София

НАПРАВЕТЕ ВАШАТА УНИКАЛНА МИНИАТЮРНА ГРАДИНА ЗА ПО-ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ В ГРАДСКИ УСЛОВИЯ.

Търсите необикновено преживяване за вашите служители и искате да им подарите късче природа, коетода прави ежедневието им у дома или на работното място по-красиво и здравословно? Искате да ги предизвикатеда сътворят уникални растителни терариуми и да научат повече за отглеждането и характера на растенията?

Този тиймбилдинг ще накара екипа ви да прояви креативност и “да изцапа ръцете си“. Ще ви научи как да подобрите микроклимата в затворени пространства по лесен и достъпен начин, да редуцирате стреса и подобрите продуктивността ра работното място.

Ако сте готови да провокирате хората около себе си да преоткрият връзката си с природата, за да живеят и работят в по-здравословна среда, този тиймбилдинг е за вас.

Gift Come True - Teambuilding - НАПРАВЕТЕ ВАШАТА УНИКАЛНА МИНИАТЮРНА ГРАДИНА ЗА ПО-ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ В ГРАДСКИ УСЛОВИЯ.

В зависимост от броя растения и големината на съда за засаждане, може да се направят различни комбинации, които се аранжират и изглеждат по различен начин:

  • Стъклен съд за засаждане с 3бр. растения на човек /кактуси и сукуленти по избор/
  • Стъклен съд за засаждане с 1бр.растение на човек /кактуси и сукуленти по избор/
  • Стъклен съд за засаждане с 1бр.растение на човек /въздушно/
  • Керамичен съд за засаждане с 1бр.растение на човек.
   *Растението може да бъде coffea arabica, aloe vera, chamedorea, spider plant или друго тематично за повода растение....
   *Кашпата може да бъде боядисана в цвят и с тематичен надпис
  • - Допълнително се осигуряват почва, почвени смеси, дренаж, декорация, всички необходими материали и аксесоари за работа   - Наръчник за отглеждане на растения   - Фасилитатор ще бъде специалист по ландшафтна архитектура и интериорно озеленяване + екип на място   - По желание снимково отразяване   *Мястото на работа ще бъде почистено след работа

 

  Продължителност: 60мин. уъркшоп + 30 мин. подготовка

ЗА СБЛИЖАВАНЕ И РАЗТОВАРВАНЕ НА НАПРЕЖЕНИЕТО…ИЗТАНЦУВАЙ СЕБЕ СИ...С КОЛЕГИ.

В каква светлина се познавате с колегите? Познавате ли интереси и хобита си? Срещали ли сте се в амплоа на рок звезда?

Нямате нужда от алкохол, за да танцувате свободно. Представете си хубава музика, боси крака, удобни дрехи, и разбира се, добра компания.

Gift Come True - Teambuilding - ЗА СБЛИЖАВАНЕ И РАЗТОВАРВАНЕ НА НАПРЕЖЕНИЕТО…ИЗТАНЦУВАЙ СЕБЕ СИ...С КОЛЕГИ.
 • Опознайте една нова танцова практика, която се фокусира върху свободното движение и връзката с тялото
 • Ще се научите да общувате с хората около Вас по съвсем нов начин
 • Ще се почувствате заедно, но в собствената си кожа, ще поставите началото на едни по-здравословни и добронамерени отношения със себе си и останалите
 • Продължителност – 90 мин.

ДИВОТО ЗОВЕ!ПЛАНИНАТА ПРЕДИЗВИКВА ЕКИПНИЯ ДУХ!

Слагаме снегоходките и тръгваме по едни от най-красивите маршрути на Витоша!

С водач в пухкавия сняг ще се насладите на съобразен с желанията и възможностите на екипа преход сред величието на природата.

Вдишвайте дълбоко, огледайте се, оставете следа … Не забравяме и за важния зимен лек - ароматно греяно вино по австрийска рецепта.

Gift Come True - Teambuilding - ДИВОТО ЗОВЕ!ПЛАНИНАТА ПРЕДИЗВИКВА ЕКИПНИЯ ДУХ!
 • Избор между два маршрута с различна степен на трудност:
 • Връх Камен Дел (1862 м.н.в.) - предлага най-добрата гледка към София
 • Продължителност на прехода 2 часа
 • Черни връх (2290 м.н.в.) - първенецът на Витоша
 • Продължителност на прехода 4ч. и 30 мин.
 • Опитен планински водач
 • Чифт снегоходки и щеки
 • Греяно вино и билков чай

ЗА МИСЛЕЩИ И ОЦЕЛЯВАЩИ ЗАЕДНО, ЕДИН ЗА ВСИЧКИ, ВСИЧКИ ЗА ЕДИН!

За любителите на mind rooms 
и търсачите на предизвикателства, дори в градски условия. Влезте в играта.

Това, всъщност, е лесната част. Номерът е да можете и да излезнете, а залогът е свободата ви. Минутите летят, мракът поглъща, а ключът е някъде там.
Без паника! 

Предизвикателството не е за сам човек. Вярвате ли на хората до Вас?

Жокер: повече играчи, по-високи шансове.

Gift Come True - Teambuilding - ЗА МИСЛЕЩИ И ОЦЕЛЯВАЩИ ЗАЕДНО, ЕДИН ЗА ВСИЧКИ, ВСИЧКИ ЗА ЕДИН!
 • Стаята е провокация към точната мисъл и бързата реакция в екип
 • Може да изберете броя на участниците: от двама до шестима

ЗА РАБОТЕЩИТЕ НА СКОРОСТ - СЪСТЕЗАТЕЛИ, КОИТО ПОЗНАВАТ ЦЕНАТА НА ПОБЕДАТА.

Когато скоростта е страст, но подхождаш към нея като истински професионалист, избираш пистата.

Когато искаш да си подариш адреналин от миризмата на нагрят асфалт и ревящи мотори, избираш... F1 пистата.

Когато искаш да минеш по стъпките на кумирите си зад волана, избираш... картинга.

За състезание в стил „Формула 1“. Където винаги по-добрите побеждават!

Gift Come True - Teambuilding - ЗА РАБОТЕЩИТЕ НА СКОРОСТ - СЪСТЕЗАТЕЛИ, КОИТО ПОЗНАВАТ ЦЕНАТА НА ПОБЕДАТА.
 • Подгответе се за състезание тип Формула 1:
 • 10 минути квалификация + 10 минути състезание
 • Сигурността преди всичко - осигурени боне и каска
 • Отличия за най-добрите - награждаване с медали за първите трима
 • Радостта от победата - снимки от карането и награждаването
 • И заслужен финал - бира и пица!

„ПОЗДРАВ ЗА…“

Вие сте истински специални!
Поздрав от служителите за шефа, или химн за колегите! Запишете песен, специални поздрави, фрази или шеги.

Емоцията е гарантирана, преживянето – вечно, а смехът – задължителен!

Gift Come True - Teambuilding - „ПОЗДРАВ ЗА…“
 • Професионален запис на конкретната Ви идея
 • Професионална подкрепа за отличен резултат
 • Студийно време: 1 час и 30 мин.
 • Записът и монтажът са готови в рамките на деня
 • Място на провеждане - The Rockschool - София - Варна

УНИКАЛНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ ЗА КОЛЕГИ,КОИТО ОБИЧАТ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА.

Пренесете се векове назад във времето, когато прабългарите са бродели по нашите земи. Усетете полъха на свободата и се потопете в магията на свят, заобиколен от препускащи коне, лъкове, снежнобели юрти и топлина на лагерен огън…

Сложете удобни дрехи и обувки, напуснете града и забравете за всички грижи и суета!

Състезание по традиции! В кръвта ни е.

Gift Come True - Teambuilding - УНИКАЛНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ ЗА КОЛЕГИ,КОИТО ОБИЧАТ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА.
 • Конен преход в природата, подходящ както за начинаещи, така и за напреднали - 60мин.
 • Стрелба с традиционен лък срещу мишени - 60мин. Кой е стрелецът?
 • Нощувка в автентична юрта (отопляема)
 • Домашна закуска
 • Мястото се намира на 38км. от София

СТРЕЛЯЙ ПРАВО В ЦЕЛТА!

Стрелбата възпитава корпоративни ценности: концентрация, дисциплина и умение за работа в екип. А от друга страна е страхотен начин за разтоварване. И също – в състезателен план е ефективно средство служителите ви да осъзнаят обективната феър плей.

Това превръща стрелбището в перфектен избор както за провеждане на тиймбилдинг, така и за поощряване на служителите. Ние сме организирали всичко, от което имате нужда – професионален инструктор, вариации от оръжие… и състезание с награди. А за финал – почерпка на бара!

Gift Come True - Teambuilding - СТРЕЛЯЙ ПРАВО В ЦЕЛТА!
 • Кратко обучение по стрелба с професионален инструктор
 • Стрелба с 45 патрона в 4 различни калибъра, като в тях се включват стрелба с пистолет, револвер и пушка помпа (дамите ако искат, могат да пропуснат пушката )
 • Състезание и награждаване на първите трима със специални сертификати
 • Подарък след стрелбата: по едно малко уиски от бара или бира, или безалкохолно
 • Кетъринг

ГОТВЕНЕ В ЕКИП ИЛИ ТИЙМБИЛДИНГ В КУХНЯТА

Ако една от целите ви е да изградите сплотен и успешен екип, то приготвянето и споделянето на вкусна храна е един от ключовете за постигането ѝ! Едва ли може да има по-подходящо място от кухнята за формиране на емпатия и сътрудничество, развиване на креативността и насърчаване на комуникацията между колегите.

 

Gift Come True - Teambuilding - ГОТВЕНЕ В ЕКИП ИЛИ ТИЙМБИЛДИНГ В КУХНЯТА

Вашия екип ще има възможност:

 • Да твори в пространството на професионално оборудвана кухня
 • Да приготвя предварително подбрано меню с натурални продукти заедно с нашите майстори-готвачи

 • Да развие умения не само в готвенето, но в екипната работа и в комуникацията
 • И разбира се, да се наслади на приготвената храна в непринудена приятна атмосфера

Музикален акомпанимент на предпочитани от вас изпълнители и стил