Топ 20 подаръци преживявания за младоженци. Кой каза, че сватбите са демоде?

Love is in the air… освен по Св. Валентин, такова е положението и през лятото, когато започва големият сватбен сезон. Ясно е, че сключването на брак си е голямо нещо за самите младоженци, но и поканата да бъдеш част от това събитие е по свой начин вълнуващо и емоционално, особено в днешно време, когато все по-малко хора решават официално да направят тази крачка… Та, поканили са те на сватба и понеже няма пълно щастие, това автоматично те изправя пред дилемата „Какво да подаря?“. Вариантите започват от пари в плик, преминават през прагматични домакински уреди и стигат до нещо наистина оригинално и смислено, емоции и спомени, които ще останат. И тъй като ние сме особени привърженици на последното, представяме ти списък от подаръци преживявания, с които истински да зарадваш любими младоженци това лято!

Морска романтика на яхта

Вечеря сред вълните, под звездното небе с любимия човек – това е преживяване, с което новото семейство ще изживее магията на едни от най-романтичните кътчета по нашето Черноморие! Във Варна задушевната вечеря на свещи е допълнена с нощувка на луксозната яхта Бавария 50 Вижън, а в Балчик и Несебър влюбените ще се впуснат в романтична разходка по крайбрежието, завършвайки с разкошна вечеря по залез на котва или на кея…

Луксозна ваканция в полите на Пирин

Това преживяване е въплъщение на представата за луксозна СПА почивка сред природата. Чистият въздух на боровите гори, панорамните гледки към планината, комфортът на хотелските апартаменти и самостоятелните вили, уединението и пълната релаксация от термалните басейни, масажите, терапиите и уелнес услугите от най-ново поколение носят пълна наслада за всички сетива и превръщат резортите Русковец и Катарино в любимо място за почивка на много влюбени двойки!  

Среща като на филм

Може би именно запазването на срещите и тези симпатични излизания дори и след сватбата са ключът към дълги и щастливи взаимоотношения. Дай възможност на младата двойка да съхрани това, което е преди брака, и след него – с тази среща като на филм за двама в ранчото, където е сниман филмът „Рамбо 5“ със Силвестър Сталоун! Обиколка на ранчото, уроци по езда, хапване сред спокойната природа и прожекция на любим филм в романтичното каубойско кино обещават да създадат една истински незабравима среща!

Огнено шоу за незабравима сватба

Изненадай любимите младоженци с уникален подарък в най-важния ден в живота им! Зрелищно огнено шоу и истински красиво изпълнение, което ще вдъхне още повече живот на събитието и ще го зареди с енергията на огъня! Защото само огнената стихия може да се сравни със силата на любовта!

Ретро романтика в Шато Копса

В Карловската котловина, между Балкана и Средна гора, сред безкрайни лозя и прекрасна природа, е разположен романтичният замък винарна Шато Копса. Едно преживяване с френски привкус, което ще отведе младоженците на пътешествие назад във времето и ще ги върне към една отдавна забравена ретро романтика със своята автентична обстановка и разходка с файтон сред красотата на лозовите масиви. Можеш да го подариш във вариант с масаж за двама, вино дегустация или вино дегустация в комбинация с гурме вечеря!

Спомените, запечатани в снимки

Усмивките днес са страхотните спомени утре! Какъв по-хубав подарък за едно младо семейство от това да запечатат този прекрасен период, който да си спомнят с усмивка и може би лека носталгия след време… Професионалните ни фотографи Биляна Атанасова и Любомир Любенов ще уловят непринудените, истински емоции на двамата влюбени, за да създадат едни необикновени и вълнуващи кадри, оставащи в годините!

Тайното пътуване

Един мини таен меден месец след сватбените тържества – това може да е един наистина прекрасен подарък за младоженците. Той ще ги отведе на изненадваща и неочаквана локация посредством тайни писма с инструкции за това какво да си вземат и как да стигнат, но не и къде точно отиват! Пътищата на тайното пътуване водят към магията на Рила, девствените плажове на северното Черноморие, vintage изживяване сред дивата природа, малко китно селце в Родопите или в уникална сграда с исторически облик, пазеща архивите на царското семейство!

СПА ласкателство за двама

Колкото и вълнуващо и щастливо събитие да е сватбата, с цялата организация месеци предварително, тя може да е и много изтощителна за младоженците – главните герои в цялото нещо! Подари им възможността истински да презаредят, потапяйки се в отпускащите аромати на Тайланд с арома вани и традиционен тайландски масаж, в ритуала горещи Хималаи с вана, пилинг, маска, масаж и халотерапия за двама или пък в изживяването с личен СПА апартамент и термалната и аква зона на най-модерния СПА център в България!

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват