Кои са най-харесваните подаръци за Свети Валентин? [Инфографика]

Ех, февруари е и освен фини прахови частици във въздуха вече се усеща и любов. Разбира се не всички са толкова ентусиазирани за деня на Свети Валентин – някои не са привърженици на идеята за честването на западни обичаи, други вярват, че обичта не се показва само през един ден от годината, трети направо предпочитат фините прахови частици пред цялото това лигавене. 

Но все пак, ако сте като нас и все си търсите повод да празнувате хубавите неща в живота, то вероятно и вие трескаво търсите подарък за половинката. И ние търсихме, повярвайте. Не искахме това да е поредният Свети Валентин, в който сме си помислили, че най-накрая сме избрали супер готин и оригинален подарък, а пък... Затова най-накрая се примирихме, че клишетата са клишета, защото работят, и че трябва да се доверим на цифрите, макар че си падаме много повече по думите.

Проучихме кои са най-харесваните подаръци за Свети Валентин. Обърнахме внимание на изследване на Statista от 2017 г. по темата, но се разровихме и из данните от продажбите на Gift Come True, за да изготвим две инфографики, с които да ви подшушнем какво да вземете на половинката тази година.

Няма изненада, нали? Бонбоните, картичката и букетът са класика, която вероятно ще държи първите места в подобни класации винаги. Веднага зад тях се нареждат и романтичните вечери. Колкото и скучновато и предсказуемо да звучат тези идеи, не ги отхвърляйте, именно защото са ПРЕДСКАЗУЕМИ. Половинката ти със сигурност ще очаква поне една от тях, колкото и неоригинални да са. Почти като рожден ден без торта или парти без балони – просто не върви. Пък и винаги можете да ги разнообразите... малко или много.

А сега и ТОП 5 най-харесвани подаръци за Свети Валентин от Gift Come True:

  1. Дегустация на 5 вина с 5-степенно меню
  2. Средиземноморско кулинарно пътешествие за двама
  3. Хляб, любов и вино - замесване на занаятчийски хляб за двама
  4. Мотивационен полет
  5. Провокирайте себе си: Рисуване и вино

С оглед на тези предпочитания на клиентите ни тази година решихме да изберем за вас нови ексклузивни преживявания за празника, а именно:

Кажи „Обичам те“ с бутилка вино

Внесете романтика в празника с уникална персонализирана бутилка вино за любим човек от Angelus Estate България. Подарете любов и много топли емоции на истински любител на виното.

Джелато дегустация, два кафе специалитета и половин килограм сладолед, за двама. София

Опитайте цели десет вкуса джелато от естествени съставки, направени на място в Gelato Fabbrica, придружени от изкусителни добавки. Ще научите повече за света на джелатото, защо това не е просто сладолед. 

Шоколад, любов и вино: кулинарно преживяване за двойки. София

В най-любовния ден от годината под ръководството на шеф Веселин Дойков ще приготвите и дегустирате няколко вида шоколадови изкушения. Те ще бъдат гарнирани с подбрано вино. 

Кажи „Обичам те!“ с песен

Изненадай любимия си човек с уникална изненада - серенада под прозореца. Накарай го да се почувства специален с прекрасно музикално изпълнение на живо, предназначено за него! 

------------

Над 200 предложения за оригинални подаръци и преживявания на www.giftcometrue.com.

Последвайте ни във Facebook , за да не пропуснете да научите за най-новите ни предложения.

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват