Чупим стереотипи за Свети Валентин. Идеи от цял свят по нашенски

Свети Валентин. Подаръци. Рози. Сладки моменти заедно. С една дума „скука“, и то голяма. Не ви ли се е случвало да видите неуверено крачещи младежи, гушнали под мишница плюшено мече или с розови балони във формата на сърце в ръка. И си казвате: „Ох, … това е… толкова сладко и…леко жалко“. Е, съгласни сме. Ето на какви идеи се натъкнахме, докато се чудехме как да нарушим стереотипа за 14 февруари, с любов:

Горещо преживяване в термалните извори на Исландия 

Идеята е дошла на двойка от Германия (по-скоро на мъжа), който е решил да смеси няколко „изтъркани“ подаръка в един. Гореща вана, природа и… шампанско (накъде без шампанско).

Вярно, Исландия е далеч. Но хубави термоизвори, вино и природа си имаме и тук, в България. А комбинацията на тези 3 неща превръща тривиалното в оригинално. Или нещо спа, ама още по-простичко. Масаж за двойки? Защо не.

Букет от… нецветя

Ащън Къчер подаряващ на Натали Портман букет от моркови

,,Каза без цветя.“ Оригиналната идея идва не от кого да е, а от… Ащън Кътчър. Той подарява букет от моркови на партньорката си във филма “No strings attached” – Натали Портман. За вегетарианци - оригинално и… полезно.

Един вкусен ъпгрейд на горното – букет от плодове, шоколад и френски макарони. Един ден може да си го позволим.

букет от плодове и макарони


Разходка с кучешки впряг в норвежките гори  Разходка с кучешки впряг в норвежките гори

4 или 8 кучета (ако сме по-тежички) ще ни дърпат, докато бягат с изплезени езици. Една „стандартна“ среща за 14 февруари при по-бледите и руси наши приятели от Скандинавия.

А ние? Още от Кубратово време си имаме… коне. Сред природата, в снега, заедно с любимия човек... разходка с коне в снега

 Честно казано, можем да изпишем още доста за оригиналните подаръци (и не толкова оригиналните), но ще си го спестим. При симптоми на романтична безидейност може да почерпите вдъхновение от някои наши предложения.

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват