Опознаваме света с любопитните Близнаци: 10 интересни и нестандартни преживявания за всеки представител на знака

Родените в периода между 22-ри май и 21-ви юни попадат в знака на Близнаци – един от най-комуникативните, любопитни и енергични знаци в целия зодиак! Близнаците, точно както подсказва и името им, носят в себе си една особена двойственост и противоречивост: те бързо сменят настроенията, желанията и нагласите си, така че понякога е наистина трудно човек да ги разгадае! За сметка на това обаче са забележителни интелектуалци, страхотни събеседници, хора, с които е просто невъзможно да скучаеш! И съвсем логично – те самите ненавиждат скуката. Те искат да се забавляват, да се запознават с интересни хора и да грабят с пълни шепи от живота! Интересните и нестандартни преживявания ги карат да се чувстват истински щастливи. Ако си имаш любим Близнак, който скоро празнува рожден ден, ето някои идеи за точно такива преживявания, които да му подариш!

Започваме отвисоко, от въздуха – там, където Близнакът се чувства най-добре, защото именно това е неговата стихия. Оставяме целия контрол, както и самите себе си, в негови ръце с мотивационния полет със самолет! Това е урок по пилотиране, но не на какво да е, а на Cessna 172 - лендмарк в световната история на авиацията от 1955 г. досега! А за още по-високи нива на адреналин, подаряваме му бънджи скок в тандем и усещането да се намираш между небето и земята и то с любим човек. Не може да се опише, трябва да се изпита.

Една от най-характерните черти на Близнаците е, че те просто не могат да стоят спокойно на едно място! Те обичат постоянно да бъдат в движение, иначе се отегчават до краен предел. Затова предлагаме с тези няколко преживявания не само да ги извадим от рутината, но и да ги завихрим в екстремни занимания със силен емоционален заряд. С рафтинг приключението по Струма например ще спуснем твоя Близнак по най-дългото рафтинг трасе в България –  цели 12 км, с каньонинга на Шейтан дере ще му дадем възможността да скача, да плува и да се гмурка сред грохота на водата на два водопада, а със спускането с рапел по Влахинския водопад ще го пренесем в един по-различен воден свят, в който единственият верен път е естественият път на водата!

Освен че са много дейни, Близнаците са и едни от най-любознателните знаци! Те са с изключително буден ум, обичат да четат, да научават нови неща, да посещават курсове и семинари. Ако твоят човек е запален кулинар, нашите кулинарни предложения, със сигурност ще бъдат оценени. Защото вечерята е по-вкусна, когато е приготвена с много любов от любим човек. А ако твоят близък или приятел не си пада толкова по готвенето, подари му удоволствие за духа и тялото с уроците по танци. Те предоставят перфектното за всеки Близнак съчетание от забавление и усъвършенстване на личните умения.

И понеже заговорихме за забавление… заслужава си да се спомене, че представителите на този знак са изключително общителни и поради тази причина, обикновено са заобиколени от много приятели. Те обожават купоните, събиранията, големите компании и почти винаги те самите се намират в центъра на всяка веселба. Така че те просто са създадени за това тематично парти в открити води на луксозна яхта с любимите приятели и много музика, шампанско и танци. И не по-малко пък за този единствен по рода си в България „Сафари бар“ на колела, който обещава да отведе компанията до най-потайните и красиви кътчета на планината, докато купонът не спира да тече!

Че Близнаците знаят много добре как да се веселят, това вече е ясно. Много често обаче те нямат никаква идея как да забавят темпото, да си починат, да релаксират… затова можеш да им подариш малко спокойствие и презареждане на едно място над нещата, сред ароматите на билки и зреещо вино, сред горите на Сакар… в „Заара Естейт“ с панорамни гледки, домашна храна, дегустация на вино и СПА.

Ако пък това е твърде спокойно за твоя деен Близнак, идейно е да съчетаеш почивката с някакъв вид активност: ездата е чудесен пример. Автентичното ранчо Ел Пасо в с. Ковачевци дава възможността на всеки да се потопи в красотата на природата и в същото време с индивидуалните уроци по езда да се докосне до конете от породите American Paint Horse и Quаrter horse – наследници на легендарните мустанги.

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват