8 март: 30 специални подаръци-преживявания за всеки тип жена

Жените виждат с 20% повече цветове от мъжете, имат по-добро обоняние, прагът им на болка е 9 пъти по-силен, а мозъкът им - с 9% по-малък от мъжкия, но с равен брой мозъчни клетки! Изобщо, жените са едни удивителни създания. И въпреки че абсолютно споделяме виждането, че любовта и грижата към тях трябва да се показват не само на 8 март, все пак вярваме и че това е един чудесен повод да направиш за любимите жени в живота си нещо различно, специално, лично… За този 8 март им подари не вещи, а емоции! Даваме ти 30 идеи за подаръци-преживявания, ти само определи към кой тип спада твоята майка, любима, приятелка.

За тази, която…

…обича да я глезят.

Тя обича да се чувства обгрижвана, а милите жестове към нея я ласкаят и ѝ носят огромно удоволствие. Така че не пропускай този празник да я поглезиш със специален СПА ритуал – Капризната кралица и отпускащата вана с розово масло и подмладяващ масаж, с Магията на Изтока -тайландски масаж за лице и тяло, каращ кожата да сияе или пък с Дамско обаяние – масаж и ароматерапия с жасмин, орхидея и портокал. Създадени, за да накарат всяка жена да се почувства красива, релаксирана и щастлива! 

…готви с любов.

За нея времето в кухнята не е задължение, а истински празник и вдъхновение. Тя обожава да приготвя вкусна храна за любими хора и винаги го прави с много лекота и любов. Знаем, че тя със сигурност е тази, която ще се влюби в преживяването кулинарен курс: за леки пролетни десерти, френски предястия, за японска, турска, ливанска или домашна италианска кухня или пък за други тематични кухни, които можеш да разгледаш тук. Избери това, което тя най-много ще се радва да научи!

…е романтичка по душа.

Романтична, сантиментална и мечтателна, тя се радва като малко дете на всяка романтична изненада или жест. Усмихни я за празника с именно такава! Отведи я на среща като на филм в ранчото, където е сниман филмът „Рамбо 5“ със Силвестър Сталоун, тръгнете по пътя на любовта и виното сред безкрайните лозя на вила Юстина, насладете се на романтична разходка с кон и обяд за двама или се отдайте на заслужена почивка между Балкана и Средна гора в Шато Копса и неговата ретро романтика!

…се хвърля във всяка лудост.

В нейната кръв тече адреналин и това е. Тя не иска букети цветя, а силна емоция! Подари ѝ я със стрелбата за двойки с цели четири вида оръжие или с ATV приключението край Белоградчишките скали, което ще ви отведе до места, до които не може да се стигне, нито пеша, нито с кола и които могат да бъдат разгледани само и единствено с офроуд превозно средство! А ако жената, за която търсиш подарък носи наистина смело сърце, предизвикай я със скока с парашут от цели 3500 м. височина и 50 сек. свободно падане!

…винаги изглежда перфектно.

Тя е от жените, които държат на външния си вид и полагат постоянни грижи за него. Процедурите за красота са нейното време и тя истински му се наслаждава! Поглези любима, приятелка, майка или друга важна за теб жена с Facial SPA терапията за чиста и сияйна кожа на лицето, с личната консултация с професионален гримьор или с пакета от три процедури – маникюр, педикюр и сешоар в уютен бутиков салон. Или пък я отведи на вълнуващо пътешествие в света на козметиката с нашата Beauty Hours лаборатория – индивидуален курс, където тя ще създаде свой собствен натурален крем!

винаги е „за“ пътешествия.  

Тя обича да пътува и да опознава нови места и никога не се колебае да тръгне отново на път! Тайното пътуване обаче е един по-различен вид пътешествие, с което определено ще успееш да я изненадаш. То ще ви отведе до непозната и неочаквана локация сред красотата на природата и Рила планина чрез тайни писма и инструкции. Във вила Синтика пък в Сандански 100-те вида средиземноморска растителност и маслиновата горичка ще ви потопят изцяло в духа на Средиземноморието, а историческите, културни и природни забележителности наоколо обещават да не скучаете нито за миг!  

…обожава вкусната храна.

Тя обича хубавата и добре приготвена храна, както и да открива нови любими ресторанти, опитвайки различни и интересни ястия. Затова сме сигурни, че истински ще се зарадва да отиде на гости в ресторанта на Masterchef Севда Димитрова, където тя ще подготви едно специално петстепенно дегустационно меню за двама! А любителките на сладките изкушения изпращаме на едно сладко-ледено или пък сладко-горчиво преживяване с дегустацията на домашно приготвено джелато или висококачесатвен истински шоколад!

...обича да пробва нови неща.

Тя е любознателна и отворена към новото. Има всестранни интереси, обича да се учи и не се страхува да пробва непознати неща. Подари ѝ преживяване, което всъщност може да се превърне в нейното следващо хоби като например урок по танци по избор, рисуване и вино, pole dance, рисуване върху текстил или работлница за светлина, където ще може собственоръчно да направи лампа по свой дизайн!

И ако все още не си намерил най-подходящото преживяване за твоите най-любими жени, на нашия сайт те очакват 500+ идеи за пътешествия, релакс и хармония, курсове, кулинарни уроци, фотосесии, дегустации и вечери, спорт и приключения и персонализирани подаръци. И още: ГИФТ КАРТА на избрана от теб стойност, с която подаряваш свободата тя сама да избере своето преживяване. А тъй като валидността на всички наши ваучери е цяла 1 година, изборът на преживяване е без ограничение в сезона!

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват