5 нарастващи тренда в подаръците за 2020 г., които не са клише

Краят на всяка година е време за равносметка за отминалото и планове за предстоящото. Затова решихме да се обърнем назад и да погледнем кои бяха най-любимите подаръци - преживявания за 2019 г. и кои предполагаме, че ще бъдат такива през 2020 г.

Готварски курсове и кулинарни изкушения

Bestseller в Gift Come True за последия месец: https://giftcometrue.com/products/gaillot-chocolate-tour

Едни от най-търсените преживявания онлайн, а и едни от най-исканите от нашия уебсайт през последната четвърт на 2019 г. са именно готварските курсове. Този факт може да открие своето обяснение в скорошно проучване на YPulse, според което 89% от хората от поколението на милениалите искат да бъдат по-добри готвачи. Дори да игнорираме горепосоченте данни - само при мисълта за вкусна италианска или екзотична мексиканска кухня, не ви ли се иска да можете да си приготвите такива ястия у дома?

Ново ексклузивно предложение на Gift Come True – на гости на Master Chef Севда Димитрова: https://giftcometrue.com/collections/all-products/products/five-course-tasting-menu-for-two-by-master-chef-sevda-dimitrova

Новото петстепенно меню за двама, създадено изцяло от победителя във втория сезон на MasterChef – шеф Севда Димитрова, със сигурност ще се превърне в едно от най-предпочитаните кулинарни приключения.
Популярността на дегустациите и вечерите продължава да нараства и не мислим, че скоро ще спре. Търсенията за дегустации в Google за България са се увеличили с 80% от Октомври 2019 спрямо средното за предните месеци на годината. В Gift Come True те са дори по-търсени от готварските курсове, а и са перфектният подарък за все специален повод – годишнина или рожден ден. Вижте повече:  https:// giftcometrue.com/collections/cooking

Стрелба – индивидуална или за двойки

Индивидуалната стрелба е третото най-купувано преживяване от Gift Come True за годината. Стрелбата за двойки пък започна от седмо място по продажби в началото на 2019 г., а през декември е вече на пето с над 200% ръст в месечните поръчки.

Да предизвикаш половинката си срещу мишената изглежда е нов тренд за нестандартна романтична среща. А, и не трябва да се тревожите за лошото време!  Харесвате идеята?: https://giftcometrue.com/products/the-challenge-shooting-for-couples

Персонализирана бутилка вино

Лимитирана серия персонализирани бутилки вино за Коледа: https:// giftcometrue.com/collections/tailor-made/products/christmas-with-a-scent-of-cinnamon-unique-personalized-wine-bottle-with-a-bonus-mulled-wine-mix

Колко пъти ви е било трудно да измисляте подаръци, подходящо за всеки един от хилядите празници през годината? Именно в това е красотата на персонализираните подаръци, а в частност персонализираните бутилки вино, те са подходящи за всеки повод – сватба, рожден ден, дипломиране, нова работа... И най-простичкият подарък може да се превърне в шедьовър заради личното отношение, което ще вложите. А и спестява време и усилия – без дълго лутане в мола, без чудене, без компромисни варианти просто защото нямате по-добри опции.

Разгледайте още опции тук: https://giftcometrue.com/collections/tailor-made/products/for-christmas-with-love-and-wine-unique-custom-bottle-by-angelus-estate-bulgaria and here: https://giftcometrue.com/collections/tailor-made/products/angelus-estate

VR Escape room

VR пазарът се очаква да достигне до 98.4 милиона в продажби до 2023 г. и не смята да спира скоро! Светът се променя, а с него се променят и любимите ни преживявания. Макар за нищо на света да не бихме заменили ескейп стаите с виртуални такива, то си струва да опитате поне веднъж, за да сте в крак с trend-a.

See more: https://en.giftcometrue.com/products/meet-your-avatar-virtual-reality-adventure-for-friends-cosmos

Фотосесия с домашен любимец

Проучвания сочат, че поколението на милениалите, в което попадат хора, родени между 1981 - 1996, е по-привързано към домашните си любимци от всяко друго. Нещо повече, The Wall Street Journal публикува доклад, в който се твърди, че между 2007 и 2017 година парите, които едно домакинство финансите за храна за домашни любимци, са нараснали с 36%. А ако това не е достатъчно доказателство - то просто погледнете пухкавата топка любов до вас и се уверете сами.

Друга характерна черта на това поколение е, че е силно привързано към заснемането на какво ли не - често и качването му в социалните мрежи - мястото, където споделяме всичко, с което се гордеем и обичаме. Та успяхме ли да ви убедим, че пухавите любимци са страхотна комбинация с професионална фотосесия?

Закупете я тук: https://giftcometrue.com/products/professional-photoshoot-of-with-your-pet

Gift Card – в кутия, плик или... онлайн

Понякога или не знаем какво да подарим на любим човек, или искаме да му оставим свободата да избира. А колкото и да е изненадващо, според проучване на Social Media Today за 70% от хората от младите поколения (милениалите и поколението Z) най-исканият подарък е... пари. С Gift Card можете едновременно да покажете специално отношение и да подарите нещо наистина желано.

Спряхте се на ваучер за подарък на стойност?? https://giftcometrue.com/products/gift-come-true-gift-card

 

Ние вече нямаме търпение до най-близкия рожден ден, за да подарим ваучер за някое от тези преживявания. Вие харесахте ли си нещо trendy за 2020-та?

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват