HR Virtual Conference

Уважаеми участници в конференцията на БАУХ, благодарим Ви, че последвахте линка за регистрация в нашата томбола. Моля попълнете формата по-долу не по-късно от 18:00 часа на 05.06.2024. Трима от Вас ще спечелят ваучер за преживяване на стойност 300лв. Спечелилите ще имат възможността да избират между над 500 различни преживявания от www.giftcometrue.com кулинарни курсове, дегустации и вечери, спорт и приключения, релакс и хармония, пътешествия, фотосесии, курсове, както и персонализирани предметни подаръци, които можете да разгледате в този сайт. Наградите ще бъдат обявени и дадени на събитието на БАУХ.

Късмет!

Cursor scroll down
GiftComeTrue е най-богатата платформа за преживявания в България и има специално отношение към своите корпоративни клиенти - предлагаме ваучери за специален повод или мотивиране на служители и партньори, както и уникални тиймбилдинги според нуждите на компанията за стимулиране на екипния дух.

Корпоративните клиенти на GiftComeTrue могат да се възползват от следните предимства:

  • - Лого на компанията върху ваучера
  • - Възможност за брандиране на подаръчния плик или кутия
  • - Индивидуално послание върху ваучера
  • - Ваучери гифт карти на определена стойност за свободен избор между всички предложения
  • - Удължена валидност - 12 месеца, в които притежателят на ваучера може да го замени за всяка друга услуга от www.giftcometrue.com

За контакти и запитвания:

kristina@giftcometrue.com+359879525500Кристина Златозарова