Какво трябва да направи всяка зодия през 2023-та година?

Всеки може да превърне 2023-та в своята година, без да чака нещата просто да се случат, а действайки и случвайки ги сам! В следващите 12 месеца от новата година всяка една зодия има нещо, което трябва да си „случи“. За някои това е нещо познато, такова каквото им се отдава и обичат, за други ще се окаже предизвикателство да излязат от зоната си на комфорт, а за трети - ще е всъщност възможност да се опознаят по-добре. Кое е твоето и какво трябва да направиш през тази година, за да ти бъде тя щастлива и успешна – виж според зодията си в този пост!

Козирог

Като Козирог ти си изключително целеустремен и амбициозен, а настъпването на всяка нова година идва и с поставянето на много нови цели за теб. Ти обожаваш да учиш и да развиваш уменията си, а усещането за пропиляно време те ужасява. Затова ти непременно трябва да го вложиш в някаква ползотворна дейност,  като например готварски курс, чрез който през 2023-та ще можеш да усъвършенстваш кулинарните си способности!

Водолей

Благословени с креативност и богато въображение, но и носещи съдбата на крайно променливи натури – това са Водолеите. Те непрекъснато се лутат в своите желания и цели и често се чувстват объркани и неразбрани. Ако си зодия Водолей, консултацията с астролог и разчитането на твоята лична натална карта, е нещото, което ще ти даде така необходимата и търсена яснота. Затова задължително я включи в списъка си за 2023-та!

Риби

Като зодия Риби, за теб можем да се обзаложим, че си изключително емоционален и романтичен. Обичаш да се грижиш за другите и често ги поставяш на първо място, пренебрегвайки самия себе си. Време е просто да вземеш любимия човек със себе си и да избягаш за малко далеч от всичко останало… Подари си една зимна приказка за двама сред снежна борова гора и чист въздух, в уютна и топла атмосфера. Заслужаваш го!

Овен

Да си Овен означава в кръвта ти да тече адреналин във високи дози! Ти си смел и решителен, в непрекъснато търсене на динамика, предизвикателства и силни и наситени усещания. И понеже съвсем не е в твоята природа да стоиш и да чакаш, открий още сега своето приключение на годината – екстремно и дръзко, точно както подобава на едно истински рогато създание!

Телец

Вкусната храна е твоята най-голяма слабост. Няма нужда да се бориш срещу нея – отдай  ѝ се! Да гледаш на вкусните ястия като на „прегрешение“ е глупаво… особено за един Телец. Пиршествата за небцето (като това тристепенно меню например) са точно твоят тип преживявания – малки радости, които те правят щастлив. През 2023-та си създай повече възможности за тях!

Близнаци

Типичният Близнак носи типичния образ на душата на компанията: весел, разговорлив, забавен и винаги с много интересни истории, които да разкаже. Ако си представител на този знак, твоето призвание е да събираш хората, да бъдеш инициаторът на веселбата и купона. И тази година не се отклонявай от това: събери най-добрите си приятели, за да се посмеете и забавлявате заедно в този готин курс за коктейли за приятели!

Рак

Ако има човек, който дълбоко цени домашния уют, това си ти – Ракът! Обичаш да му се наслаждаваш, да го създаваш, да посещаваш места, където уютът силно се усеща. Това те кара да се чувстваш спокоен, сигурен и на място. И тъй като това усещане е много важно за твоето вътрешно равновесие, именно такива преживявания трябва да търсиш и през тази година. Един чудесен пример за такова е фермата на Бети и Ники, където храната е домашна, обстановката повече от уютна, а хората – топли и мили.

Лъв

Царят на зодиака винаги оставя своя собствен почерк във всичко, което прави. Ти си творческа и артистична личност, чиято ярка индивидуалност не може да остане незабелязана. Твоята цел за тази година е да развиеш още повече Лъвската си креативна енергия: преживяването рисуване и вино е чудесно място, от което да започнеш!

Дева

Девата е знак, който е здраво стъпил на земята – и буквално, и преносно. Ако си представител на този знак, най-вероятно поне веднъж си си задавал въпроса защо хората си „причиняват“ неща като скокове с парашути, полети с парапланери, каране на дрифт автомобили и всякакви подобни (въпреки че още по-вероятно - ти самият никога не си се пробвал). Време е да го направиш! През 2023-та се предизвикай на поне едно от тези три неща.

Везни

Представител на зодия Везни – ти си балансьорът на зодиака! Мирът и хармонията стоят в основата на твоето щастие, а естетиката е нещо, което цениш високо. Започни 2023-та точно така: спокойно, хармонично, заобиколен от красотата на София и Витоша - в термалната и аква зона на най-модерния СПА център в България!

Скорпион

Обаятелна, тайнствена и леко мистериозна – това е Скорпионската енергия. Ти носиш интересна и дълбока индивидуалност, а емоциите, които изпитваш, са винаги наситени и интензивни. Това, което трябва да направиш тази година е може би нещо, което не ти се е случвало никога досега: тайното пътуване, отвеждащо те към мистериозна локация чрез тайни писма!

Стрелец

Ако си зодия Стрелец, можем веднага да те определим само с една дума: пътешественик! Ти си активен и деен, обичаш промяната, разнообразието и възможностите да опознаваш различни места и хора. През 2023-та се запознай с вила Синтика в Сандански и Хераклея Синтика - градът на древното тракийско племе синти!

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват