ТОП идеи за момински и ергенски партита, които ще се помнят

Ако на близък приятел му предстои сватба, в твой най-важен дълг автоматично се превръща организацията на грандиозно моминско или ергенско парти! То е своеобразният финал на цял един етап от живота, така че трябва да впрегнеш всичките си сили! Нямаш право на излагация, защото това нещо е един път (или поне така се надяваме). Затова, малко помощ от експертите, които са врели и кипели в създаването на уникални емоции, никога не е излишна. Така че, ето нашата селекция от топ 5 преживявания, които да влязат в твоя план за предсватбено парти, което ще се помни!

ЕРГЕНСКО ПАРТИ

Рафтинг в бързи води 

Едно ергенско парти в бързи води, след което турбуленциите в брачния живот няма да могат да изплашат младоженеца. Защото вие ще сте го подготвили за всичко, прекарвайки го през най-дългото рафтинг трасе в България – 12 км! Впуснете се в предизвикателствата и неочакваните изненади на водната стихия, която създава емоции без аналог!

Shake, sip, laugh, repeat 

В бара на един от най-известните коктейл мастъри в България забавлението, смехът и (естествено) уникалните коктейли са гарантирани! Драгомир Иванов ще застане начело на последния ергенски запой, за да приготви и миксира за вас различни вкусове, както и за да ви остави сами да експериментирате и… дегустирате. Наздраве за младоженците!

Екстремен офроуд 

Преведете младоженеца през силни усещания като прилив на адреналин, енергия, вълнение и наелектризираща емоция. Очаква ви ATV приключение на 4 гуми през поля, възвишения и горски терени с уникални гледки! Това е преживяване, с което ергенският живот завършва смело, решително и без съжаления!

3 метра под водата 

Ако локацията, на която смятате да отпразнувате последните дни на младоженеца като ерген, е морският бряг, този дайвинг край Созопол ще издигне цялото преживяване на друго ниво! Гмурнете се в едно уникално подводно приключение сред красотата на морската флора и фауна и бъдете сигурни, че ще остане незабравимо!

Пейнтбол 

Вълнение, активност, предизвикателство и забавление, стратегия и адреналин: с пейнтбол играта всичко това ще стане част от последното ергенско парти! Тя ще насити с още повече емоции предсватбените дни, за да ги направи още по-интензивни и вълнуващи. Резултатът тук е още по-голямо сплотяване между всички замесени!

МОМИНСКО ПАРТИ

На върха на насладата 

Докато месеците преди сватбата за младоженеца обикновено минават лежерно и без особени сътресения, булката бере душа, стараейки се да организира и изпипа всичко до последния детайл… Превърнете се в създателки на нейния оазис на спокойствието точно преди големия ден! Очаква ви пълно презареждане в луксозен спа апартамент в термалната и аква зона на най-модерния спа център в България!

Pole dance 

За булката, която знае как да се забавлява, впуска се в предизвикателства смело и не се страхува да изразява себе си! Pole танците ще изпълнят моминското ѝ парти с много енергия и женственост. А хубавото е, че не е задължително да идвате в студиото… можете да изберете място, на което да ги проведем за вас, а изненадата за булката да е още по-голяма!

Яхт парти 

Пригответе се за незабравимо парти в открити води от луксозната яхта Bavaria 50 Вижън! Шампанско, музика, много настроение и тема на партито, която сами можете да определите. Всичко това на фона на безкрайното море… Очертава се истински незабравимо парти за нейно величество булката и всичките ѝ приближени!

Приключение, скрито зад ъгъла 

И моминските партита в града могат да са не по-малко запомнящи се и забавни! Доказваме го с този градски куест, който ще превърне София в един голям escape room за вас! Това е преживяване, което ще даде страхотно (и нестандартно) начало на вашето парти. Особено подходящо е за разчупване на ледовете, в случай че компанията е голяма и не всички се познават.

Flying dress 

Запечатайте спомена за моминското парти по един възхитително женствен и красив начин – с фотосесия с феерични рокли сред невероятните фигури на Белоградчишките скали! Защото една снимка струва повече от хиляди думи. А моминското парти е един от онези моменти, които заслужават да бъдат увековечени по този изключителен начин!

Вдъхнови се с още идеи тук!

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват