Топ 5 подаръка за учителите, с които прекарахте последните 5 години

Сякаш имате малко неща на главата, дойде моментът да измислите и подарък за класната. Влизаме ви в положение, затова подбрахме 5 преживявания, подходящи именно за любимия ви учител.

1. Качествена почивка 

Към края на 12-ти клас все по-ясно виждаме учителите като обикновени хора. С това проглеждане идва и осъзнаването, че и на тях не им е никак леко. В знак на благодарност, подарете ѝ шанс да си почине от вас в луксозен хотел сред зеленина и уют. За клас от 25 човека, пакет La Poesie излиза по 21,40 на човек, а ако много ви е слушала – пакет Phénomène е по 23,80 лева. Виж разликите между двата, но във всеки случай знаеш, че ще се наслади на две нощувки, дегустация на вина и СПА център в хотел Синтика.

2. Стилен спомен

Ако пък вие сте слушали много и смятате, че ще ви запомни с добро – погрижете се да ви запомни дълго с този вечен персонализиран подарък от скандинавски мъх. Стилна и ефектна декорация, която ще ѝ напомня за любимия клас години наред.

3. Шоколадова покана 

Казват, че внуците се обичали повече от децата. По горе-долу същата схема, понякога заместник-класният е по-близък до сърцето от самия класен. За учителя, който винаги е подслаждал програмата – вземете персонализирано послание от вкусен шоколад.

4. Всичко българско и родно 

Имате учителка, която милее за родното? Хубаво е да има кой да ти се скара, че си бъркаш краката на право хоро. Перфектният подарък за нея е етно преживяване на гости на баба Дешка, която стана популярна с участието си във „Фермата“. За да научи и тя нещо „от вас“, учителката ви ще получи демонстрация на народен занаят по избор и ще се научи да готви някоя-друга местна гозба. Ако изберете пакета без нощувка, за клас от 25 души, удоволствието възлиза на 5,20 лева на човек. Удобна оферта за касиера на класа, ако вече се бои от побой.

5. Лукс = спокойствие 

Всеки харесва да се поглези с вкусна храна, а гурме кухнята е някак още по-апетитна в луксозна обстановка. Подарете ѝ вечеря за двама в Shades of Red – особено удобен подарък за учители от столицата. Пак – за клас от 25 души, удоволствието възлиза на малко под 10 лева на човек.

 

Сподели списъка с целия клас и изберете кой подарък на кой учител пасва най-добре. Ако са ти хрумнали други идеи, докато четеш, разгледай сайта ни – по всяка вероятност предлагаме варианти и за тях. Ако ви е трудно да се разберете помежду си, винаги имате опцията да закупите гифт карта на определена от вас стойност, с която госпожата да избере сама от нашите над 500 предложения.

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват