Top 5 най-тъпи подаръци за Коледа

Сигурно ще си кажете: „Каква е тази статия? Тъпи подаръци? На мен ми трябват хубави подаръци, а не такива, с които не мога да зарадвам любимите си?“ 

И до приятните моменти ще стигнем. На първо място е важно да знаем какво да не подаряваме на половинките или приятелите си (въпреки, че ако трябва да направим подарък за скучния колега от офиса или дразнещата секретарка, ще е хубаво да знам кое ще я „зарадва“). Но да не се отклоняваме от темата. Ние, от Gift Come True направихме проучване преди Коледа. Ето кои са подаръците, влизащи в класацията „Топ 5 тъпи подаръци, които сме получавали за празниците“.

 

5. „Малка синя светеща крушка и УЖ секси бельо в стил Батман“
Я дай пак…. Сякаш някой е подредил произволни думи, в една редица. А още повече е направил подарък от въпросната комбинация. Така…. на втори поглед при синята крушка има логика. Чували сме, че синята светлина успокоява, особено ако ще имаш среща с прилепи… Защо крушката е малка?… е може, за да изглеждат някои неща големи. Но „УЖ“ секси бельото в стил Батман, ето това не разбираме. Прилепи, черна пелерина… Виж, Жената Котка е друго нещо, но явно летящите мишки се харесват повече.

 

4. „Свещ със скрита пиратка“
Е, това вече си е атентат… Но нас ни кара да се замислим колко трябва да е IQ-то на човека, който е решил да подари подобно нещо. Да не би да е от някоя терористична групировка. Чували сме за опасни подаръци, но това си е за Близкия Изток. Слава Богу, дамата не е имала тежки наранявания при използването на „подаръка си“.

 

3. „ЕВТИНО бижу и епилатор“
Отново странна комбинация. Пък и ЕВТИНО бижу!!!! Хайде стига, момчета. Знаете, че някои неща не се купуват с пари, а….с много пари. Особено при съвременни мацки. Любов, нежност, разбиране и топлота…. Да, това е важно, но за къде сме без скъпи бижута… А за епилатора… По-добре „със“ отколкото „без“, нали?

жена демонстрираща красив пръстен

2. Чорапки…

Умилително. Всички знаем, че ще получиш такъв подарък и за тези празници. Чорапки, шалче и пуловерче, което боцка (да… и на нас ни е от любимите) или ръкавици. Ако не си получавал ръкавици като подарък, живееш или на наистина топло място, или имаш креативни роднини.

  зимни чорапи

1. Домашна посуда
И големият „победител“ е…. Да, сетихте се. Обикновено, когато някой получи тенджерка или тиганче му се иска да изпробва форхенда си върху главата на човека, който прави подаръка. Намекът е ясен: „Изпробвай подаръка и по-добре да е вкусно.“ А на теб ти се върти в главата отговор, който обикновено звучи по следния начин: „Ще го изпробвам, ще го изпробвам…. И ще сложа двойна доза английска сол.“

мъж подаряващ тиган за коледа

Най-добрите подаръци са креативните, които предизвикват незабравими усещания и емоции. И изборът им обикновено отнема часове и дни, освен ако не се обадите за "помощ от приятел" ... за да си улесните живота.

Весели празници!

 

 

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват