Тайните на тайното пътуване

Едно пътуване като никое друго. Вълнуващо, очарователно и… тайно! То ще те отведе на изненадваща локация с точно 2 писма, които ще получиш седмица предварително. Първото можеш да отвориш веднага: в него ще откриеш необходимата ти информация относно климат, храна, подходящи дрехи, разстояние и времетраене на пътуването. Второто пък следва да отвориш в самия ден: там се крият упътванията към твоята тайна дестинация! И от тук нататък… очаквай неочакваното, защото ще стигнеш до наистина уникални места, старателно подбирани с години и непознати за масовия туризъм. В следващите редове ти даваме възможност леко да надникнеш във всяко едно от тях и да избереш това, което ти пасва най-добре!


Тайните на планината 

Първата тайна пътека те отвежда в къща, разположена насред гората – прегърната от Балкана и издигащите се върхове на Стара планина. Тук ще се насладиш на спокойствие, уединение и прекрасни гледки, на които дълго можеш да се любуваш… Малко по на юг, в Рила, те очаква едно истинско архитектурно бижу, съчетаващо индустриален с алпийски дизайн и много възможности за спортни активности сред природата като парапланеризъм, планинско колоездене, електрически колела, конна езда и водни спортове! Ако пък търсиш по-скоро релаксиращо, отколкото активно преживяване, тази тайна дестинация е за теб: СПА терапии, масажи, отопляем панорамен басейн, джакузи и различни видове сауна в уютната атмосфера на едно планинско местенце за пълна почивка на ума и тялото!


Тайните на морето

Дива природа, морски дюни, лекият бриз на морето и дъхът на гората – всичко това заобикаля следващото тайно местенце, сгушено сред гъстите гори на южното ни Черноморие. С неговата библиотека на открито, лятно кино, открит фитнес, многото възможности за велопреходи и разходки по екопътеки и всички 9 плажа, разположени в околността му, това е място, на което няма да скучаеш! В другия край пък, на северното Черноморие, домакините ни те посрещат в дизайнерска къща с приятна музика, вкусна домашна кухня и топло отношение, които ще те накарат да се върнеш тук… поне още веднъж!


Тайните на българското село

От морския бряг се пренасяме в магията на малките български села, като каузата на нашите пътувания е да подкрепим именно местните баби и дядовци и техния живот в тези сякаш забравени места. Подаръкът изненада, който ще получиш пристигайки на локацията, е ръчно изработен именно от тях! С тези две преживявания ще те потопим в български традиции в най-чист вид, автентичен уют, домашна храна, гостоприемни домакини и спокойствие далеч от шума на големия град. Избери между две тайни локации: в Родопите или Горнотракийската низина!


Тайните на хвърчащите хора

С това тайно пътуване ще се докоснете до една мечта - мечтата на двама учители да създават и предават знание там, където времето е спряло, да хвърчат високо с широко отворени сърца. В сърцето на Родопите, сред спиращи дъха гледки, аромат на гъби, цветя и билки, ще ви посрещнат няколко реновирани постройки, със стилен дизайн, удобства и уют. Веднъж прекрачили прага на този дом, вие ще бъдете не просто гост, но и двигател на сбъдването на мечтата на домакините - да отворят училище в сърцето на Родопите и да съживят порива за знания на едно толкова отдалечено място. В това тайно пътуване ще можете истински да си починете, а домакините ще ви приготвят специален брънч, с който да ви поглезят, докато събирате сили и енергия от заобикалящата ви природа. 


Тайните на изкуството

Пътищата на тайното пътуване те отвеждат и във вдъхновяващия свят на изкуството: очакват те две места, сътворени с много вкус и креативност! На първото ще имаш възможността да се разходиш из бутиковата винарна на нашите домакини, както и да се насладиш на невероятната им колекция от изкуство, натрупана от пътешествията им по света! А тази съкровищница на изкуството и архитектурата е за всички ценители на красивото и дивото, които ще потопим в уникално преживяване на vintage култура насред дивата природа.

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват