Перфектният подарък за зодия Рак - Пълна кутия с емоции

Емоциите – това е, което води Рака. Всичко, което той прави е диктувано от дълбоката му чувствителност и интуитивност. В него е закодирана енepгиятa нa вoдaтa – на oбнoвявaнeтo, възpaждaнeтo и фантазията. Но освен силната емоционалност от собствените преживявания, Раците имат способността да улавят и най-тънките настроения на околните и да ги съпреживяват дълбоко.  Сърцето е техният компас. Те са от тези хора, които истински ще се трогнат от мил жест, от подарък със смисъл и преживяване за душата… подари им го, защото ще го оценят!

Точно поради факта, че Раците усещат нещата много по-интензивно от всички останали, те често са склонни да изпадат в мрачни настроения и да се самовглъбяват. Затова имат нужда от такива преживявания, чрез които да си връщат изгубеното равновесие и да се освобождават от натрупаните емоции. Потопи своя любим представител на знака в магията на Изтока с традиционната Тайландска СПА терапия в специален вариант за жена или мъж, която отпуска сетивата и носи пълна почивка за ума и тялото. А ако към цялото блаженство от масажите, ваната, маслата и ароматите искаш да добавиш и щипка романтика, оставете се в ръцете на най-добрите масажисти в София и споделете заедно цялото преживяване с ароматното СПА ласкателство за двама.

И като заговорихме за романтика, това е друга много отличителна черта на Раците. Те лесно се привързват и мечтаят за дълбоки любовни взаимоотношения. Една романтична вечеря и нощувка на яхта за двама създава истинска магия под звездите и ще остане скъп спомен в сърцето на Рака. И понеже за представителите на тази зодия щастието се крие в спокойствието и хармонията, ето  още едно преживяване, в което ще се влюбят: разходка с коне и обяд за двама сред красотата на природата и величествените Рила, Верила и Витоша. Обширните поляни, руйните поточета и общуването с конете ще създадат за Рака неповторимата романтика на седла и усещане за безвремие.

Ако си имаш близък Рак в живота, сигурно си забелязал, че той е непрекъснато обърнат назад към миналото и често не иска да се откъсне от него. Това не е никак случайно, защото всъщност в един по-дълбок план, кармичната задача на Раците е да пазят и съхраняват живи традициите и паметта. Затова ги връщаме назад във времето в аристократичния дух на едно малко българско селце, където още се усеща присъствието на богатите родове някога живели там… родове, пътували по целия свят, а после внесли в селцето частица от културата на различни далечни народи. Но нека не издаваме повече, защото идеята ни е да изпратим Рака на най-интригуващото тайно пътуване за двама, с което не само ще подхраним неговия сантимент към миналото, но ще докоснем и една друга негова черта, а именно тайнствеността, която неизменно носи в себе си.

Тази склонност на Рака да живее предимно с миналото си, разбира се, формира в него дълбока сантименталност. Той обича да поглежда мислено назад и с много трепет и внимание се отнася към спомените. Та, в тази връзка, какъв по-добър подарък от възможността да запечата своето „днес“, за да може да се върне към него „утре“. С професионалната фотосесия на открито, и то на избрана от самия него локация, настоящият момент на щастие ще бъде запазен за поколения напред. А ето и още едно предложение с не по-малко сантиментална стойност, за което няма да останат „доказателства“ във времето, но милият жест без ни най-малко съмнение ще се помни. Подарявай на своята любима жена Рак освен цветя и един НЕ букет! – изразът на твоята безрезервна любов и привързаност.

И завършваме с преживявания под и над водата: точно, както подобава за една водна стихия и за хора, родени през любимото лято! Отплаваме заедно с Рака на борда на ветроходен катамаран, за да се насладим на красиви заливи, носени от силата на вятъра… и тъй като обикновено представителите на тази зодия се чувстват абсолютно комфортно във вода, не се страхуваме да ги предизвикаме да се гмурнат! Подаряваме им шнорхелинг преживяване на най-красивите места или пък урок по подводно гмуркане, а заедно с тях и възможността да се докоснат до чудния подводен свят на Созопол.

 

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват