За Девите-перфекционисти: подаръци, изпипани до последния детайл

Ако има една зодия, която или я обичаш, или я мразиш, това е Девата! Тя е критична и взискателна, но и лоялна, надеждна, с остър ум и вечен стремеж към съвършенство. Перфекционисти по душа, представителите на тази зодия притежават изключително внимание към детайла и често забелязват неща, които могат да убягнат на околните. И тъй като те самите влагат огромно старание във всичко, което правят, не се съмнявай, че ще забележат и твоето! Положените от теб усилия да създадеш за тях не просто подарък, а запомнящо се преживяване, ще бъдат оценени високо. Така че за Девите-перфекционисти: даваме идеи за подаръци, изпипани до последния детайл! 

Тъй като управляващата планета на този знак е Меркурий, те са силно повлияни от неговата енергия, носеща любов към пътуванията, изследването и общуването с нови хора. И понеже освен това, Девите са влюбени в художественото изразяване, създаваме перфектното за тях преживяване на мястото, където планината среща морето, а чистият мирис на гора се смесва с морския бриз… Отвеждаме ги в „Старите къщи“ за истинска почивка сред красотата на природата, в уютните стаи, в басейна и джакузито с минерална вода, завършена с урок по грънчарство за двама, където топлината на глината ще задвижи творческата енергия на Девите и ще им даде възможност да създадат нещо изцяло свое. 

Оставаме на вълна пътувания и откриване на нови места – този път, споделени с любимия човек на Девата. Въпреки че тя не се привързва лесно, когато открие своя човек се превръща в един от най-лоялните и отдадени партньори. Подаряваме им преживяване, в което хармонията в общуването и спокойствието са на пиедестал, в което се свързваш с природата и с другия – една истинска романтика на седла с езда и обяд за двама в ранчо „Ел Пасо“, гледащо към величествените Рила, Верила и Витоша. 

Не по-малко романтично е и на високия хълм над с. Главан – сред горите на Сакар, симфонията на щурците и ароматите на градински билки и зреещо вино… Именно там се натъкваме на едно място „над нещата“, където можеш да се насладиш на панорамни гледки, домашна храна, дегустация на отбрани вина и абсолютен релакс за двама в СПА центъра със сауна, парна баня, солна стая, закрит басейн и джакузи. Това е преживяване, с което подаряваш на Девата идеалното бягство от шумното ежедневие и истинско безвремие за двама.  

Друга характерна черта на Девите е, че те са изключително организирани. Техният методичен подход към живота гарантира, че нищо не се оставя на случайността. Затова изключително подходящ за тях подарък е тази карта на мечтите, която помага на човек да се фокусира върху мечтите и целите си и да върви смело към тях! Тя перфектно ще пасне на този градивен знак, който непрекъснато планира, проектира и реализира. Точно тази методичност, в съчетание с логическото мислене, Девите биха изпитали огромно удоволствие да приложат в интелектуалното предизвикателство „Шифърът на Леонардо“ - escape стая, където трябва да действаш и мислиш бързо, защото имаш само 60 минути да избягаш! 

Освен големи интелектуалци обаче, Девите обикновено са и големи кулинари. И тъй като са много любознателни и винаги готови да научат нещо ново, друг много подходящ за тях подарък е кулинарният курс по италианска, испанска, мексиканска, турска или японска кухня например.

И накрая, преобразяваме жените Деви и им помагаме да се превърнат в най-добрата версия на себе си! Правим кожата им сияйна и свежа с професионална терапия за лице 4 в 1, потапяме ги в магията на Изтока с тайландски масаж с ароматни масла и детокс вана, изпращаме ги в уютната атмосфера на бутиков салон за истинско презареждане с маникюр, педикюр и сешоар или пък им подаряваме лична консултация с професионален гримьор, който ще им покаже как да подчертават индивидуалната си красота по най-добрия начин. Преживявания, носещи емоция и създаващи визия, изпипана до последния детайл! 


Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват