Остани си вкъщи: 5 забавни и интересни неща, които да правиш у дома

Вкъщи. Най-любимото ти място на света.

А сега дигитализацията ти позволява да направиш и „ъпгрейд“ на твоето вкъщи и да го превърнеш в кино салон, танцово студио, бар, музей, каквото пожелаеш – само с един клик – за колкото време го пожелаеш.

Остани си вкъщи и виж, че това е твоята крепост, в която можеш всичко. :)

1.Отиди на кино или театър... онлайн

Остани си вкъщи филм

Всъщност да гледаш филм или театрална постановка от удобния диван у дома има страшно много плюсове – можеш да обсъждаш развитието непрестанно с половинката, без да срещаш критикуващи погледи, можеш да легнеш, да застанеш на челна стойка, по корем, както искаш, а и можеш да бъдеш в компанията на домашния си любимец.

ДОПРИНЕСИ ЗА ХУБАВАТА ФИЛМОВА ВЕЧЕР С ГУРМЕ ДЕГУСТАЦИЯ ИЛИ СРЕДИЗЕМНОМОРСКА КУХНЯ ЗА ДВАМА У ДОМА ОТ GIFTCOMETRUE.COM

За щастие има десетки платформи, през които срещу скромен месечен абонамент можеш да гледаш филми,сериали или театрални постановки: Netflix, HBOGo, Voyo, DigitalTheatreи още много други.

2.Взимай уроци по танци

Нали знаеш момента, в който онази безумно мелодична песен се пуска в плейлиста ти, а на теб ти се танцува в ритъма сякаш си Бионсе... но не можеш. Чувстваш се като дърво, което леко се поклаща от вятъра. Или още по-лошо – поклаща се много, сякаш направо ще се прекърши.

Остани вкъщи танци

На всички ни се иска да започнем да ходим на латино танци, на суинг, на модерен балет, в такива моменти, но в повечето случаи или не намираме време, или ни хваща срам.

Сега у дома ще имаш време да се запишеш на онлайн академия за танци, където никой няма да те гледа, докато се учиш, но пък ще изгрееш след време сред приятелите си с невероятни движения. Или пък, ако искаш просто да се раздвижиш малко, можеш да гледаш някой от хилядите видео уроци в YouTube.

3.Премести бара вкъщи

Ако ти не (можеш да) отидеш в бара, барът ще дойде у вас. Това е сигурно.

Остани вкъщи коктейли

Сега ти е време да се научиш да правиш коктейли – така или иначе барманът никога не уцелва точното количество гренадин, което искаш, сега ще му натриеш носа (като качиш снимка в Инстаграм, разбира се). Изненадващо е колко лесно можеш да „хванеш цаката“ на всяка от любмите си напитки – от фрапе и лимонада с джинджифил (за имунитет :) ), до мохито.

ДЕГУСТАЦИЯ НА БУТИКОВИ ВИНА ИЛИ КРАФТ БИРИ У ДОМА ОТ GIFTCOMETRUE.COM

На твое разположение са милионите рецепти в интернет във всякакви формати, както и някои весели игри, с които да се почувстваш като професионален барман. Обещай само, че ще почерпиш и нас едно. ;)

4.Рисуване и вино - защо пък не?

Остани вкъщи рисуване

Всички имаме у дома, ако не маслени бои, то със сигурност пастели или моливи. Извади лист хартия, сипи си чаша вино и се опитай да нарисуваш нещо, което е близо до теб, за да ти е лесно да го видиш от всички ъгли в реална обстановка.

КУТИЯ С ВИНА С ДОСТАВКА ДО ДОМА ТИ ОТ GIFTCOMETRUE.COM

Отново на твое разположение ще бъдат различни онлайн уроци, така че не се тревожи, че нямаш учител до себе си.

Ако ти хареса, ще можеш да повториш в професионална обстановка. J

5.Преоткрий бордовите игри

Изрови старото Монополи с любимия човек и си припомни колко са забавни бордовите игри. Платформи като BoardGameArena пък ще ти покажат разнообразие от различни и нови игри, а и ще можеш да играеш с приятелите си дори от разстояние. Можеш да извадиш от „архива“ и Тривиадор – не е точно бордова игра, но пък ще научиш някои нови неща.

Внимавай, защото е много зарибяващо. :)

На https://giftcometrue.com/ също можеш да откриеш онлайн ваучери за подарък на любим човек, когото да зарадваш дори от разстояние, или пък неща, на които да се насладиш дори у дома.

И не забравяй – ще дойдат по-добри времена. И нашите 250 невероятни преживявания ще те чакат! След избора имаш цели 6 месеца да им се насладиш. 

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват