Зодия Риби: наръчник за щастие

 

Рибите са дванадесетият – последен знак, бележещ края на зодиакалния цикъл. Интересното за тях е, че съчетават в себе си по нещо от всички останали знаци и може би заради това са толкова обаятелни и някак носещи специална енергия. Те са дълбоко духовни, емоционални, чувствителни, отдадени и интуитивни. Те са състрадателни и грижовни и често поставят другите на първо място, забравяйки за себе си и собственото си щастие… което така заслужават! В тази връзка, днес сме се посветили изцяло на въпроса: „Как да направим любимите Риби щастливи?“. Ето няколко идеи в следващите редове.

Една от най-характерните черти на Рибите е, че са непоправими романтици! Когато обичат, се посвещават на любимия човек напълно и не заменят времето си с него за нищо на света. Едно двудневно приключение за двама с дегустация на вино и разходка сред безкрайните лозя на вила Юстина, би им подарило точно това специално време. А разходката с коне и обяд за двама с гледка към величествените Рила, Верила и Витоша, ще осъществи вечния им копнеж за нежност и хармония.

Освен романтични, Рибите са много чувствителни и нежни души. Те силно преживяват всичко, което им се случва - дори и онова, което си мислят, че им се случва J. Затова, те лесно се поддават на униние и депресивни състояния. В този ред на мисли, един наистина подходящ за тях подарък е възможността да ги откъснем от мислите им. Такава възможност предоставя например флотацията – пълно отпускане на тялото чрез безтегловно плаване в космическо яйце, провокация за експериментатори и откриватели, с която да събудите сетивата си, или пък презареждане в термалната и аква зона на май-модерния СПА център в България.

Друго характерно за Рибите е, че те просто обожават изненадите и тайнствеността! Да поемете заедно на тайно пътуване до неизвестна, но изключително интригуваща локация, е изненада, която ще ги смае!  В същото време, тази тайнственост в тях се проявява и като увлечение по окултните науки. Те обичат да надничат в неизвестното и непрестанно търсят по-дълбок смисъл. Затова, да получат индивидуален нумерологичен анализ, който да им открехне вратичката към самопознанието, е нещо, което ще запали любопитството им.

И накрая, понеже представителите на този знак държат изключително много на приятелите си, едно преживяване, което да споделят заедно с тях, ще ги дари с истинско щастие! С професионален курс за коктейли за приятели, воден от един от най-известните коктейл мастъри в България, забавлението е гарантирано!

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват