Оригинални идеи за подарък за хора, които обичат адреналина

Скочи в есенната ни палитра от преживявания

Кой каза, че есента е скучен сезон? Ние имаме достатъчно примери, с които да го опровергаем. Винаги успяваме да създадем емоция в сивотата, а този сезон е така пъстър! Не ни остава друг вариант освен да продължим да се радваме на живота и да се впуснем в нови приключения.

Gift Come True
1

Kаньонинг

Следвайки естествения път на водата, ще се насладиш на природата около теб по един изцяло нов начин! Комбинацията от спускане на рапел, падащата вода и скачането във вира под водопада ще те пренесе в един различен воден свят, в който ще се влюбиш!

2

Полет с мото делтапланер

Погледни света отвисоко. Настани се удобно и се наслади на една очарователна „разходка“ - незабравима емоция и спомен за цял живот. Подходящо преживяване за прохождащите в екстремните спортове, което ще ти позволи да запазиш усещането си за комфорт, докато се рееш из нови хоризонти!

3

Скок с парашут

Скокът с парашут е свободно падане и 100% адреналин при пълна липса на гравитация! Пусни контрола и се потопи в едно уникално изживяване, което със сигурност ще запомниш завинаги. Продължи да четеш, за да чуеш какво казват ветераните на една реалност, в която дори човекът може да лети!

4

Сафари с джип

Ако пък искаш да останеш на земята (като част от нашия екип!) сме подготвили начин да се отдадеш на екстремизъм и без да летиш. Сафарито с джип е страхотно изживяване за любителите на адреналина, особено в условията на есенния сезон. А ако искаш да вдигнеш летвата още повече, препоръчваме да пробваш орфоуд с ATV

5

Бънджи скок в тандем или бънджи скок соло

За истинските ценители на екстремните преживявания, за тези от вас, които наистина са готови да преборят собствените си бариери и просто да скочат в неизвестното! Скокът с бънджи е перфектно следобедно занимание за един обикновен есенен ден. Или поне нашият партньор Велислав Малджиев твърди така. Продължи да четеш и ще разбереш какво имаме предвид!

6

Пандюл и алпийски рапел

Вече издаваме какво следва в края на статията, но сме длъжни да споменем, че нашият експерт съветва хората, които не са съвсем готови за скок с бънджи, да пробват пандюл или рапел. Защо? Ами за да не пускат контрола съвсем, поне за още малко. Но този ваучер за преживяване не е за хора, които не са готови за истински екстремен ден. Да, един цял ден, наситен с адреналин. Бънджи скок, алпийски рапели, спелеология. За смелите, за авантюристите, за хората, които преодоляват границите

И специалната изненада за тези от вас, които се вълнуват, когато стане въпрос за екстремни спортове. Нали обещахме! Поговорихме си с Велислав Малджиев за адреналин и силни емоции. Той е натрупал дългогодишен стаж в света на екстремните изживявания и има безброй истории, съвети и препоръки. Виж какво си поговорихме и избери най-подходящия подарък за преживяване от богатата ни селекция от над 400+ идеи за оригинален подарък.

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват