Подарък за Отличен: Зарадвай любим абитуриент с готино преживяване за висок старт в живота

Кой каза едно, две, три…. И тази година броим заедно с любимите абитуриенти и пак заедно с тях се смеем и плачем, радваме им се, защото някак успяват да ни заразят с емоциите си, да ни предадат от вълнението си и да ни замесят в мечтите си…  Този техен сладко-горчив момент на порастване е тук и сега, веднъж, затова ни се иска да го направим още по-специален! В този пост сме събрали най-разнообразни идеи за подарък-преживяване, с което да умножиш емоциите на свой любим абитуриент и да дадеш вълнуващ старт на всичко онова, което му предстои.

Старт… и то какъв! Дай на твоя човек възможността да натисне газта, без да я жали и да потегли скорострелно с легендарния английски спортен автомобил Lotus Elise! Контрол, скорост, адреналин и 100 км/ч за по-малко от 5 секунди за едно върховно изживяване, което зарежда със сила, увереност и енергия. А ако твоят близък или приятел абитуриент има нужда вместо да ускорява темпото, по-скоро да го забави, имаме нещо и за него: 3 часа на върха на насладата в термалната и аква зона на най-модерния СПА център в България! След голямото и мъчително залягане над учебниците, това преживяване не може да е по-заслужено.

И точно защото след всички изпити, следва най-готиното лято, когато най-накрая можеш да си отдъхнеш, е просто задължително то да се запълни с щуротии. Една такава щуротия е и тайното пътуване: знаеш какво да вземеш, как да стигнеш, колко време ще пътуваш... но не и къде реално отиваш! Изненадите са на всеки ъгъл… точно както е и в с. Медово – само на 23 км. от Бургас, където изненадващо добре се съчетават джип сафари, стрелба с въздушна пушка, вино дегустация, еко пътеки, водещи до уникални панорамни гледки, басейн и джакузи с минерална вода. Две пътешествия – две палитри от емоции, с които подаряваш незабравими летни спомени!

А какво е лятото без морето? И още един реторичен въпрос: какво би казал един абитуриент за яхт парти? Забавлението е пълно с много музика и напитки, със скокове и къпане в морето, с возене на бързоходен катер, банан и ринг! Защото купоните никога не стигат… особено, когато си на 18. Тези смелчаги пък, които не се страхуват да се гмурнат в дълбокото, ще могат да се насладят на впечатляващия подводен свят на Созопол, и то в компанията на любим човек, с урока по дайвинг за двама. Моментът остава запечатан завинаги с възможността за подводно заснемане!

И понеже 12-ти клас е истинско влакче от емоции, от дълбоките води без никакво колебание политаме високо в небесата. Издигаме любимия абитуриент над живописните склонове на Рила с моторен делтапланер, като така му пожелаваме да е все там – високо и да не се страхува да лети! Защото „съдбата обича смелите“ и тези, които не спират да мечтаят. За да им помогнем да сбъдват с лекота желанията си, им подаряваме карта на мечтите, а заедно с нея и увереност, и яснота, с които да ги следват.

Целите и мечтите – добре. Но за да има човек сили да ги осъществява, са важни и смехът, развлеченията, забавленията… Именно един такъв ден, изпълнен с много смях и забава, ще изживее твоя човек с професионалния курс за коктейли, воден от един от най-известните коктейл мастъри в България. А най-хубавото е, че може да вземе и всичките си приятели, за да е пълна веселбата! Ето и още една идея: кулинарно пътешествие в Централна Европа с три-степенно меню в уникалната атмосфера на Vienna Café & Restaurant - като на стара Виенска гара. Идеалното преживяване за млади пътешественици и гастрономи!

И като за финал – предлагаме нещо класическо, което можеш да подариш отделно или пък в допълнение към някое от нашите преживявания: луксозни еквадорски рози LiteLuxe в кутия. И ако все още ти е трудно да решиш какъв точно да бъде подаръкът, дай възможността на твоя любим абитуриент сам да избере от над 500 преживявания! С Gift карта на стойност по твой избор, поднесена в елегантен плик или кутия, и както всички останали наши ваучери – с валидност 1 година!

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват