И кой каза? 12 преживявания, с които да направиш последната лятна ваканция незабравима

Встрани от „панаира на суетата“, абитуриентският бал е наистина важно преживяване за всеки млад човек. Краят на ученическите години предвещава и категоричния край на детството. Наесен им предстоят първите дни в истинския свят – университет, работа и въртележката започва.

Но преди всичко това да се случи, имат едно последно лято. Със сигурност искат то да бъде незабравимо.

С годините все повече оценяваме снимките от младостта си – засмените лица, старите приятели и очите, в които се чете нетърпение. Гледаш усмивките от старите ленти и те облива топлота за тази предишна твоя версия, която и представа си няма какво предстои. Приготви този спомен за своя абитуриент с нестандартна фотосесия в истинско ранчо. Красиво и ефектно място, което ще се отличи в морето от бални снимки, които ще залеят Instagram след месец. И, разбира се, завинаги ще пази спомена за човека, който им е подарил тази красива снимка, за която децата им питат.

Знаем колко важна е за някои абитуриентки визията им в този ден. За тях може би е подходяща по-различна фотосесия – епичният фон на Белоградчишките скали е подобаващо зрелище за всяко момиче. Подари ѝ спомен от младежка красота, към който да се връща в бъдеще.
Да вдигне ръка, който се е возил на уазка! Може да мине и без казарма, но това усещане трябва да се изпита! Подари му офроуд приключение с джип УАЗ с красиви гледки към Царевец и други красиви пейзажи около Велико Търново. Преживяването е за до 6 човека, така че може да вземе приятели със себе си и се предлага в два варианта – със самостоятелно шофиране, или придружено от квалифициран шофьор.
Много млади хора разчитат на доставки, хапват навън или в столови, където качеството е под въпрос. Подари на младия човек едно безценно умение – да се храни сам. Един кулинарен курс ще му даде не само нужната основа, за да се храни добре винаги, а и ще го научи на интересни трикове, с които да впечатли новите си приятели и бъдещите колеги.
В същия ред на мисли, не можем да пропуснем всички безсънни нощи, които предстоят на бъдещите студенти. За да се будят винаги със стил (и да пропускат латетата за 15 лева в студентските години), избери между курс по еспресология или лате арт – чудесно решение за всеки младеж, който си пада по кафето.
Вярно е, че се намират в период от живота си, в който приятелите са всичко. Рано или късно ще се завърнат при роднините, но междувременно най-добре е да ги подкрепяш. За абитуриентите от София, една чудесна идея е частно парти в ретро трамвай. Компанията ще ги запомни с най-необикновеното парти на лятото и всеки път, когато през годините му кажат „помниш ли ти как ни събра“, той ще се сеща кой му е подарил това преживяване.
Това е вярно не само в столицата. Ако живеете по-близо до Варна, отколкото до София – подари на своя абитуриент парти в открити води. Подходящо за по-отбрана компания, която ще запомни за цял живот как „след бала пихме шампанско на яхта“. И твоят абитуриент е този, който ги е събрал.
Ще гостуваш на абитуриент с прекрасен глас и големи мечти? Дай му незаменим старт в кариерата, като му подариш запис на песен в професионално студио. Преживяването е страхотно и за абитуриенти, които си падат шегаджии – със сигурност ще се позабавляват в студиото и ще им остане добър спомен в MP3 формат.
За по-сантименталните, истински умиротворително преживяване е издигането с балон над Белоградчишките скали. Представи си няколко минути насаме с гледката, която се разкрива на 77 метра над земята. Подари на своя абитуриент шанса да поеме дълбоко дъх и да продължи напред с новооткрита решителност.
Подобен ефект за абитуриентите, които не се спират пред нищо и са си поставили високи цели, на които само можеш да се радваш – подари му бънджи скок, с който да пребори всяко останало съмнение в себе си. Имаш избор от 5 локации в страната, както и опция за професионално видео заснемане. След това преживяване винаги ще си казва „щом скочих с бънджи, никой изпит не може да ме уплаши“.
Има повече от един начин да достигнеш нови висини. За любителите на планината, със сигурност ще е запомнящо се преживяване да я видят от нова гледна точка! Подари на своя абитуриент полет с моторен делтапланер над Родопите.
Абсолютна класика! Преживяване, за което много хора си мечтаят и често изпълняват именно след бала. Подари на своя абитуриент скок с парашут от самолет – символичен скок в истинския живот, който поставя ясно „преди“ и „след“. Избери от две локации в Сапарева баня или Шумен
    Обратно към блога

    Остави своя коментар

    Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват