Забавни и нетрадиционни подаръци-преживявания за Св. Валентин извън клишето

Св. Валентин… Кутии с шоколадови бонбони, плюшени играчки, червени рози, картички със сърчица и всякакви други отчаяни опити, носещи бегло усещане за романтика. Първо, тези плюшени мечета са по-скоро страшни, отколкото сладки, с бонбоните и картичката все едно казваш „Не ми се занимаваше да ти търся подарък, затова ето нещо, което забърсах по пътя“ и трето… сериозно ли си мислиш, че да разпръснеш листа из цялата стая и да направиш сърце от тях е романтично?! Минута мълчание за всички, които ще трябва да преживеят това на 14 февруари. За да има възможно най-малко потърпевши тази година, ние идваме със списък идеи за готини и забавни подаръци-преживявания, с които да отбележите празника извън клишето.

Тайно пътуване

Не се познавате наистина, ако не сте пътували заедно. Затова ето едно предложение за пътуване и то какво! Тайно, с лека нотка мистерия къде отивате и какво точно ще се случва. Поетапно ще получавате тайни писма с инструкции и упътвания, отвеждащи ви до изненадваща локация. Това от нас. От вас – да стигнете благополучно… (или да се изпокарате по пътя). Все пак, важното е да стигнете...

Преход с моторни шейни

Прекарайте един супер забавен ден в планината, карайки моторни шейни. Преживяване с много свобода, адреналин и разбира се, сняг! Можете да отидете сами или пък заедно с други двойки приятели за един Св. Валентин, изпълнен с много веселба и смях.

Урок по танци

Тук правилото е: колкото по-голямо дърво си, толкова по-забавно е… за другите. Така или иначе, танците са добър начин да увеличите химията помежду си, както и да се предизвикате да научите нещо ново и непознато заедно!

Стрелба за двойки

Св. Валентин с пушка в ръка! Кое му е странното? Е, има малко нетрадиционализъм в цялото нещо, но всъщност като се замислиш си е даже логично. Не всичко в една връзка е цветя и рози, понякога направо си летят куршуми, така че… подготви се за това! 

Мотивационен полет

Как беше онзи израз… „Хващай полети, не хващай чувства“. Щом търсиш подарък за Св. Валентин, очевидно не си успял да се справиш с второто, но можеш да се пробваш с първото. И тук говорим не просто да летиш, а да пилотираш! Ще попиташ къде е другият в цялата ситуация… Не се притеснявай, той ще те гледа през цялото време! Е, не отдолу, разбира се, и той ще е в самолета – просто на пасажерското място. 

Джелато дегустация

Джелато дегустацията е подарък-преживяване, с което не можеш да сбъркаш. Покани някого на това сладко-ледено преживяване с цели 10 вида джелато и можеш да си сигурен, че няма да чуеш „не“. В този ред на мисли, това е и чудесна идея за фазата преди официалното „заедно сме“, защото хем шансовете да ти откажат са сведени до минимум, хем е добра възможност да си поговорите повече на спокойствие и да осъзнаете колко много си пасвате… или пък не.

Обиколка на каньона на р. Вит

Средата в града така или иначе е доста замърсена, но като добавим факта,  че на Св. Валентин и „любовта е във въздуха“, положението става съвсем непоносимо. Спасяваме ви с едно бягство от всичко банално и изтъркано в планината сред красивата природа на каньона на р. Вит. Ако не друго, там поне въздухът е чист!  

Бънджи скок в тандем

Това преживяване е за смелите. Завържете се здраво един за друг, прегърнете се и… скачайте! За разлика от индивидуалния бънджи скок, където заставайки на ръба, шансът да се разколебаеш в последния момент е голям, тук нямаш особен избор. Ако единият скочи, скачаш и ти!

Офроуд приключение с бъги, ATV или SMART

За двойките – приключенци и любители на силните усещания. Истински предизвикателства за вас често представляват не екстремните преживявания, а точно обратното – романтичните такива, типични за 14 февруари. Защо трябва да се насилвате да правите нещо, което не е за вас? Във вашата кръв тече адреналин, а не сантименталност. Подарете си го!

Гмуркане

И понеже ваучерите ни са с валидност 1 година, не е нужно подаръкът-преживяване за Св. Валентин непременно да се случи през този сезон. Потопете се (буквално) в това преживяване под вода и споделете една по-различна емоция от всичко, което сте изпитвали досега. А забавното е, че без да искате ще тествате и комуникацията помежду си, общувайки си без никакви думи, а само с езика на тялото. Ще се разберете ли?

И ако все още не си намерил най-подходящото преживяване точно за твоя човек, на нашия сайт те очакват 500+ идеи за пътешествия, релакс и хармония, курсове, кулинарни уроци, фотосесии, дегустации и вечери, спорт и приключения и персонализирани подаръци. И още: ГИФТ КАРТА на избрана от теб стойност, с която подаряваш свободата получателят сам да избере своето преживяване. А тъй като валидността на всички наши ваучери е цяла 1 година, изборът на преживяване е без ограничение в сезона!

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват