Приключенствай с четирите елемента

Огън, Земя, Вода или Вятър - всеки човек носи в себе си специален елемент, а всъщност всички носим по малко от всеки един. Сигурни сме, че четейки това веднага в теб се надига едно малко гласче и звънливо извиква един от четирите елемента! Е, да, всички сме микс, но винаги нещо надделява, нали? Веднага ти предлагаме пример, с който всеки от нас се е сблъсквал. Затвори очи и си представи топъл летен ден. Слънцето пече и ти сии… на плажа и хващаш тен? Или си избягал на сянка в гората? Да, хората наистина са различни. Иронията е, че този, който иска да виси в морето по цял ден и този, който иска да седи под дебелата горска сянка обикновено се намират и все не могат да решат какво да правят отпуската. Ние от Gift Come True имаме решение как да се избегне тази ситуация. Приготвили сме подробно описание на всеки тип човек спрямо надделяващия в него елемент и сме предложили перфектните за него преживявания. Остани с нас до края, където ще разкажем малко повече и за… Петия елемент!

Човекът Огън

Ами всъщност те са двама. Човек-огън не може да гори сам. В крайна сметка какъв по-ярък и горещ пламък от любовта? А когато сме двама светим най-силно, нали? Огненият елемент влияе на всяка наша емоция, импулс и чувство. Докосването на всяко същество до друго е искра. Човекът-огън е характерен с топлината си и изпепеляващата си прегръдка. Когато са двама, вечно търсят уюта и мечтаят за някое местенце, където да са близо, за да могат да се обикалят един друг като две игриви пламъчета. Какво ще им предложим ние? Точно това!

Могат да разпалят огъня тук или тук. А защо не и да разпръснат искрите в море от емоции? Или да капсулират малко топлина и да поглезят сетивата си? Ние можем да им предложим всичко това и много повече! 

Човекът Вода

Ах, морето, ах, водата! Човекът със силен воден елемент лесно се свързва с подсъзнанието и интуицията си. Когато е във водата той вижда, чува и усеща себе си. Водният човек обича свободното усещане на вълните, мокрите капки по кожата и далечния хоризонта. Този човек не обича сушата, сянката и бетона. Гмурка се в екстремното ежедневие, както се гмурка и в живота - с главата напред. Успоредно, този човек пази и цени баланса и умее да се носи по течението

Ние сме подбрали перфектните преживявания за него - микс от адреналина на бурните вълни и спокойствието на “разходка с лодка” в тихи води.

Човекът Въздух

Въздухът е дъхът на живота, единственото нещо, без което не можем. Благодарение на въздушния елемент ние успяваме да премахнем границата между вътрешната и външната си природа. Човекът въздух е катализатор, благодарение на него ние получаваме способността да разбираме другите и да се сливаме с обкръжаващия ни свят. Този човек просто е ефирен, умее да се носи леко. Излишно е да споменаваме, че човекът със засилен елемент въздух обича свободата. Не, той Е свободата. 

Не можеш да го уловиш, да го задържиш или поставиш в рамка, както не можеш да хванеш вятър в шепи. Готови сме да го изстреляме в небето, където той се чувства най-добре.

Човекът Земя

Eлементът Земя ни прави по-устойчиви, той е връзката ни със света и центрирането на всяка наша крачка. Земният човек е силен, стабилен и спокоен. Земята му дава силата да се задържи в трудни периоди и бурни времена. Затова той предпочита планината, гората, дълбоката сянка и меката пръст. Това обаче изобщо не значи, че държи на тишината и спокойствието. Напротив! Той умее да запази твърдост и в най-напечените ситуации.  

За него сме подготвили няколко изпитания, за да остане здраво стъпил на земята!

Петият елемент

Какво е Петият елемент? Той е невидимата материя, мистиката, духовното. Той е пътят навътре и пътешествието на душата отвъд. Всъщност, не сме напълно сигурни какво точно е, но знаем, че в него се крие мистиката, духовността, сътворението и любовта. Човекът, който притежава този елемент е дълбоко центриран в себе си. Той обича да пътешества в собствените си дълбини и лесно намира баланса. Ако носиш в себе си Петия елемент, ние сме подбрали за теб перфектните преживявания

Огън, Земя, Вода, Въздух или дори Етър, а защо не и комбинация от всички елементи - ние сме помислили за всеки от вас. Гарантираме, че ще намерите перфектното преживяване сред нашите предложения. А вече знаете и как да го изберете, нали?

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват