Знаете ли къде нито вали, нито пече слънце?

Независимо дали ще търсите по-високите температури по морето или ще се криете от слънцето в планината, ще си прекарате отлично!

Ах, лято, лято! Чакайте малко… къде е лятото? Не, сериозно, къде е?! Юни месец е и вече сме на крачка да излезем по площадите (с дъждобран, разбира се) и да скандираме “КЪДЕ! Е! ЛЯТОТО!”. Но чакайте! Това да не би да е… слънцето? Този природен феномен слънцето, което почти забравихме. Присвиваме очи с вперен поглед към него и в периферията виждаме? А, да, облак, всичко си е по местата.


Познато, нали? Това е животът последните два месеца, излизаме със зимното яке, отдолу предвидливо сме си сложили бански за обедната жега и в чантата надуваемото кану за всеки случай. Би трябвало да си говорим за море и да ви питаме “На кой плаж ще прекарате следващия уикенд”, но нека сме честни. С това време не можем да задаваме такива въпроси. За щастие имаме над 400 свежи идеи за приключения и те покриват всички климатични условия! Нека разгледаме някои от тях.


Но преди това сме длъжни да вметнем, че все пак е сезонът на Близнака. Е, какво да очакваме от него? Разбира се, крайности. И нека ви подсетим, че въпреки лудостта им ние си ги обичаме. Обзалагаме се, че познавате поне един човек от знака близнаци, който привиква усмивката на лицето ви. Познахме, нали? Ами това значи само едно - рожден дееен! И от вас - подаръци. Гмурнете го в дълбокото, близнакът обича нестандартни подаръци!


Споменавайки гмуркането веднага ни се прокрадва надеждата, че може би все пак ще е топло и ще имаме шанс да хванем малко тен през юни. В крайна сметка надеждата умира последна. Не можем да го отричаме повече - ходи ни се на море. Просто е по-силно от нас. Да, искаме да лежим на плажа, да пием коктейли, да носим летните си дрехи и изобщо… да е лято. Все пак на морето винаги е по-топло. Повтаряме го като мантра и стискаме палци да е истина.


Ами ако наистина градусите се покачат? Колко време ще издържим преди да обявим, че “тази жега не се трае вече”? Ах, да, няма пълно щастие! И тогава се сещаме за забравената от края на ски сезона планина! Мястото, където ще се скрием под дълбоката сянка, ще подишаме прохладен, свеж въздух и ще се изгубим в зелената прегръдка на гората. Страхотно място за приключения, а и за дълбок дзен. Можем да яздим конеда караме ATV, да практикуваме нови спортове - каньонинг например. Така де, можем и да си почиваме, не е задължително да се отдаваме на екстремизъм.


А ако ни писне да гоним перфектното време просто ще се предадем - оставаме в града и това е. Ще си търсим спасение, където сме и да става каквото ще - май така е най-добре! Ами, не е лош вариант. И в града може да се почива, дори няма нужда да мислим за метеорологичните условия. Дори може да е забавно и ...приятно за небцето - с Драго, най-добрият мастер на коктейли - от Public bar. Или просто по улиците, но с мисия.

А знаете ли къде нито вали, нито пече слънце? На спа. Аха, да, казахме го, предаваме се.

Все пак ние ви препоръчваме да не се вляете толкова от температурите, дъждовете, слънцето или полярните мечки през юни. В крайна сметка е важно с кого си, за останалото - ние сме на линия. Разгледайте нашите предложения, обещаваме - Gift Come True е голям и спасение дебне отвсякъде.

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват