Bucket list: 50 преживявания на открито, които да опиташ поне веднъж в живота

Всеки от нас е мислил над своя bucket list. Но най-често той е просто моментна хрумка. Съставен от едно или две неща, които ни се иска да направим точно сега. Може би е така, просто защото не ни се мисли върху това колко кратък е животът. Да си признаем - малко е страшничко. А именно страхът ни кара да живеем монотонно.


Пък да живееш монотонно парадоксално е най-страшното нещо на света.


Затова ние предпочитаме да мислим върху bucket list-a по-скоро като “в този живот ще…”. Като обещание, което ще спазим, не защото животът все някога ще приключи, а защото все пак трябва да го живеем, нали!?


Съставихме своя списък с 50 преживявания на открито (тъй като честно казано баровете, кафетата и ресторантите така или иначе си ги знаем наизуст), които си заслужава да опитаме поне веднъж в живота. А на вас оставяме да го задраскате:
В Gift Come True можеш да задоволиш жаждата си за приключения с:
Избери от:Запази още сега:
Приключенията те чакат:
Не отлагай повече:
Следвай мечтите си:
Задраскай нещо от списъка:

И не забравяйте - този bucket list не трябва да бъде като новогодишните обещания, които никога не изпълняваме. А по-скоро като списък за пазаруване - неотложен. Животът има безкрайни възможности, нека се опитаме да вземем поне малко от тази безкрайност. :)


------------

Още 200 оригинални предложения за подарък и преживяване те очакват на www.giftcometrue.com.

Последвай ни във Facebook, за да не изпуснеш нито една страхотна оферта от нас.

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват