Овенът: приключения, предизвикателства и адреналин в кръвта

Ако има един знак, за когото можем да кажем, че кръвта му буквално кипи, това е Овенът! Като първи в зодиакалния цикъл, той се откроява със силна енергия, жажда за действие и характер на истински лидер. Тласкан от огнената си природа, той се впуска с главата напред и нищо не може да застане на пътя му. Смел, борбен, активен, амбициозен, Овенът просто няма време за губене! Безсмислените занимания никак не са му по вкуса. Нито пък онези тихите, кротките… Той търси динамиката, скоростта, адреналина, силните и наситени усещания, каращи го да се чувства жив. Той обожава приключенията и предизвикателствата, затова, ако искаш да го направиш щастлив – подари му възможността да се впусне в тях!

Смелостта и безстрашието, които носи в себе си Овенът, са просто изключителни! Докато за много хора да скочат с бънджи от над 40м. височина звучи абсолютно ужасяващо, Овенът ще го направи без въобще да се замисли… и даже ще му хареса! Да се издигне на 100м. височина с топловъздушен балон пък и да скочи оттам също ни най-малко няма да се поколебае. За представителите на този знак чистият адреналин е необходимост- равна на необходимостта от храна и вода, така че това е просто техният подарък!

След смелостта, второто най-характерно за Овена, е състезателният му дух! Той не се плаши от силната конкуренция, а напротив – тя дори умножава многократно така или иначе високата му амбиция. Офроуд преживяването със състезателния джип Mitsubishi Pajero в компанията на топ пилота, състезател и шампион Валери Бисеров, ще пренесе Овена в света на съревнованията и надпреварите с най-добрите. Там той ще бъде изцяло в свои води! А за да успее да сподели тръпката на офроуд-а със своите любими приятели, подари му това приключение с туристически клас ATV и разходка сред природата край Велико Търново и Арбанаси.

Вече споменахме, че Овенът е роден лидер! Това не само му се отдава по природа, но и самият той се чувства най-добре, когато юздите са именно в неговите ръце. Ето защо урокът по пилотиране на самолет е наистина подходящ подарък за един Овен - той просто обича да бъде начело!

А ето и едно предизвикателство, което да изпита самообладанието и точния мерник на представителите на този знак – стрелба с 5 вида оръжие. Овенът не бяга от трудностите, а се изправя с тях лице в лице. И някак винаги успява да се справи. Дай му още веднъж възможността да го докаже!

Накрая, завършваме с още две идеи – за микс от емоции, които да държат Овена нащрек през целия ден: оптималното екстремно преживяване с бънджи скок от пещера Проходна, пандюл и спускане с алпийски рапели от „очите“ на пещерата. Или вариант, подходящ за двойки, от които единият не е чак толкова екстремна натура… все пак да догониш Овена е трудно! Да се забавлявате заедно обаче е възможно: с това преживяване, съчетаващо джип сафари, стрелба с пушка, вино дегустация и басейн и джакузи с минерална вода.

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват