Оригинални идеи за абитуриентите на тепсия

Също така спасителни съвети за подарък от техните близки

Едноооо, двееее, трииии! Колко ни липсваха баловете миналата година! Нищо, тази година ще си наваксаме мощно! Започваме да броим още в началото на май и дано до края му все още имаме глас. Отново ще ревем на “Клетва” на Щурците, която вероятно чуваме само веднъж в живота си (на бала), но магически знаем текста, пеем я като химна (ама вместо с ръка на сърцето, в ръката държим нещо алкохолно) и ни удря по-силна емоционална струна от Hello на Adele.

И така, независимо дали вече си решил какво ще учиш, дали ще ставаш хирург, адвокат или уличен артист - ще се празнува! А след бала какво? Още купон, много ясно! Колко купони проспахме заради класното по история, устното по география, подготвителния курс по БЕЛ в събота сутрин или онова ужасно контролно по физика оная сряда? Стига вече! Край! Еднооооо, двееее, трииии, четирииииии, пеееееет… 


Окей, какво ще правим след бала е ясно. Ако не е - след малко ще го изясним, споко. А преди бала? Е, домашен купон, много ясно! А за него са ни нужни три неща: пиене, пеене и танци. За което трябва да си подготвен, така че да впечатлиш класа. Ето как:

  • Ще танцуваме все едно сме се учили как да танцуваме (това е приложимо и за самия бал) и няма да казваме на никого, че наистина сме се учили. Дет’ се вика - мога си го
  • Ще завъртим най-главозамайващите коктейли които съществуват на тая земя. Пък и честно, друго си е да пиеш нещо, което не е водка с портокал, големи хора сме!
  • И ще си попеем. Ама не “Клетва” на Щурците, нея си я пазим за бала, нали сме се разбрали? Можем да си създадем парче на класа, за да има над какво носталгично да си плачем след години.

Животът е едно голямо парти и спасение не дебне отникъде, защото продължаваме напред с още приключения. От най-яките, ама честно. За тези от вас, които просто не могат да си легнат вкъщи след бала и да чакат търпеливо и тихо да станат студенти, защото им се прави още и още и още - помислили сме за вас. Помислете го и вие като си гарантирате готини емоции. Добрата новина? Можете да подшушнете за мечтания подарък на “ваще”. Какво имаме предвид ли? Ей тия неща:

За това предложение няма да сте сами, а всеки знае “Двама врънкат по-добре от един!” А 25 човека? 25 човека настоятелно си получават каквото искат. Какво искат ще попитате? Парти на колела! Хващайте класа и бягайте да крещите “Един нераздеееееелеееееееен клааааааас!” от парти-влакчето. Което е трамвай. Да де, разбрахме се.

Втора абитуриентска? Да, моля! Хващайте още трима (или повече) и заминавайте на сафари с офроуд джипове в… Слънчака. Ама по друг начин, не както го знаете. Хайде, сега му е времето, после сесии, сесии, сесии…


Иии докато сме на морето може да се отъркаме и в малко лукс, животът не е само кално сафари все пак (нищо лошо в калното сафари, де). За тези от вас, които си обичат глезотийки и блясък - повозете се на яхтичка, то си е хубаво!


И понеже сме сега, а не тогава - хубаво е да помислим и за оня човек, който ни изтърпя последните 5 години, човекът който ни броеше всяко неизвинено и гледаше мнително всяка извинителна бележка. Класната, разбира се. Подарете ѝ нещо на тази жена, заслужила го е, честно.


Като казахме класната и споменахме извинителните бележки, не можем да не попитаме “Ти в тоя час къде беше?” Честно, колко пъти избягахте от час последните пет години? Е, край, няма повече. Преди да ви залипсва ви предлагаме едно последно бягство и с това приключваме, защото имаме да мерим рокли и костюми и да изпадаме в нервни кризи понеже няма ръкавици в тоя цвят, а чичо ти май точно сега продаде мерцедеса и сега не е ясно с какво ще ходиш на бала. Абе, знаете как е.


Впрочем, като станете студенти и после хора с кариери няма да спре да ви се приключенства. Ние и тогава сме си тук. Разгледайте отсега предложенията ни за по-разчупен живот… за всеки случай, нали.

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват