Забавни картички, които да изпратите на майка, любима, съпруга, приятелка, колежка (за 8-ми март), както и свежи идеи за подаръци

Този празник е леко объркващ, но нали сме си дали дума да празнуваме колкото може повече, пък и наистина не е лошо да показваме по-често на любимите хора, че са важни за нас. Пък било то и с чувство за хумор.

Избери картичка и изпрати с любов

Подарък№1

Да, шоколадът наистина е добра идея. Дали в специален поздрав в кутия , еднометров или уникалният  Breakable Chocolate Heart & Rose, никога няма да сгрешиш с мил жест – специален шоколад.

Подарък№2

Може да ти идва леко клише, но надали има дама, която да не се разтапя от цветя. Направи го обаче така, че да излезеш от клишето. Подари букет в колет или изненадата за дамата цял месец всяка седмица да получава свежи цветя…отново  в колет! Можеш да избираш между класика в кутия за шапки, букет-небукет (абсолютна сладост) или перфектната (и за двамата) комбинация на селектирано вино и рози в кутия.

Подарък№3

Ако си имаш вземане-даване със стилна дама – подари й изкуство под формата на дизайнерски шал от най-висок клас коприна. Уникалната картина от скандинавски мъх в момента е хит и със сигурност ще внесе много живот и уют във всеки дом. За романтичните дами персонализираната ароматна свещ би разгорила пламък в сърцето й. Или пък ръчно изработена по снимка кукла с визията на твоята избраница – тези, които са по-висок клас, с повече детайл, естествена коса и подвижни ръчички и крачета, са и малко по-скъпи. Избборът е твой!

Подарък№4

СПА- сение за всяка дама е времето, отделено само за нея. Тук изборът е наистина голям. От презареждане в най-добрата СПА зона в България, през терапия – детокс в солна пещера, до абсолютната релаксация – флотация, солна пещера и масаж.

Подарък№5

Да подариш на една дама разкрасителни процедури вече не е намек, а зачитане на нейните потребности – дали ще бъде пакет от маникюр и педикюр в бутиков салон или СПА терапия за лице, или професионален грим и прическа за и без повод,  или преобразяване-презареждане в три процедури, няма същество от женски пол, което да сне се разтопи от този жест.

Подарък№6

С мисъл за всички онези, които имат отношение към кулинарията – като създаване или консумация, един кулинарен курс по избор в най-добрите кулинарни училища, дегустация на сладолед или пък италиански вина или най-доброто в света на кафето са все идеи за подарък-преживяване, което дълго ще се помни.

Подарък№7

И накрая, но не по важност ти предлагаме идеи за подарък на дами – авантюристи и любопитки. Музикален урок по избор, тайно пътуване, pole dance, комуникация с риби, конна езда или дори бънджи скок. Предизвикай я!

И ако все още не си сигурен кой е перфектният подарък за една дама – можеш да се поразтърсиш тук и тук.

 

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват