5 случая, в които гифт картата е най-добрият подарък

Имало едно време една гифт карта. Тя често била нещастна и тъжна, защото хората несправедливо я набеждавали за мързелив подарък. А тя толкова се стараела да направи всички щастливи, давайки им точно това, за което най-много мечтаят - правото на избор! Така че, ако някога си подарявал гифт карта, следващите редове ще се превърнат в дълго чакано успокоение за твоята съвест, че това не е никак лош подарък, а всъщност понякога е дори най-добрият такъв! Особено в тези 5 случая…

1. Не познаваш човека добре

Може да е някой колега. Може да е новото гадже на брат ти (някъде към 56-то подред). Може дори да е роднина, който буквално е пропуснал целия ти живот, но разбира се, не е пропуснал да те покани на сватбата си! Как да не отвърнеш на подобен жест? Е, с подарък гифт карта за преживяване от Gift Come True получателят има свобода да избира от всички 500+ уникални преживявания на нашия сайт!

2. Искаш получателят на гифт картата да оползотвори на 100% нейната стойност 

Едно от най-големите предимства на нашата гифт карта е, че НЕ задължаваме получателя да изразходи стойността ѝ наведнъж и НЕ отнемаме остатъка в случай на покупка на стойност по-ниска от стойността на гифт картата! Оставащият баланс може да се използва за последващи покупки, направени в една или повече поръчки. Така че, спокойно, не притискаме получателя на гифт картата да избере всичко сега и веднага! Още повече, че валидността на всички наши ваучери и карти е цяла 1 година.

3. Нямаш достатъчно време

Понякога те канят непредвидено. Понякога си толкова зает, че наистина не ти остава време. Но още по-понякога (и почти винаги) ти просто оставяш всичко за последния момент! Какво да те правим, ще спасим положението: опаковаме твоята гифт карта елегантно в подаръчен плик или кутия и ти я доставяме обикновено в рамките на 24 часа. А в случай, че положението е още по-напечено, можем да ти я изпратим онлайн на посочен от теб имейл адрес в рамките на минути!

4. Не ти идва нищо наум. Не знаеш какво иска твоя човек… или той самият винаги се колебае

…И в същото време, не искаш просто да сложиш едни пари в плик. Това, което се случва твърде често в този случай е, че човекът дори не помни за какво ги е изхарчил (много вероятно е това да е сметката за ток). С гифт картата за преживяване подаряваш емоция и спомен, който остава! Можеш да избереш на каква стойност да бъде тя, от 50 до 500 лв., спрямо твоя личен бюджет. Разбира се, получателят ще има възможността да доплати, ако избере преживяване с по-висока стойност от тази на гифт картата.

5. Подаряваш на няколко човека едновременно и не искаш сърдити

Двойните имени и рождени дни не са чак такава рядкост. Да не говорим какво е положението около Коледа, когато подаряваш на няколко човека в един и същ момент и е малко кофти на единия да подариш почивка, а на другия чорапи. С гифт картата за преживяване си решаваш този проблем, понеже подаръкът от твоя страна е еднакъв, но в същото време всеки има възможността да избере това, което иска!

В резюме: 

  • Нашата гифт карта е валидна 1 година 
  • С нея избираш от над 500 преживявания 
  • Цялата й стойност се “консумира” без остатък, защото ако избраното с нея преживяване е на стойност по-ниска от тази на картата, с баланса, който остава може да се избере и друго преживяване, с или без доплащане 
  • С нея може да избираме повече от едно преживяване, при това не наведнъж

Всичко за нашите гифт карти виж тук.

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват