20 идеи за подаръци-преживявания, които едновременно да подариш и споделиш

Кога Коледа се превърна повече в ден за подаръци, отколкото за любими хора? С всяка следваща година материалното сякаш все повече измества истинския смисъл на празника. Коледа е в споделените емоции, в преживяване, не във вещите. Подари (си) повече от тях през новата година, като споделиш преживяването! Даваме ти разнообразни и интересни идеи с кого какво можеш да правиш, за да си  осигурите незаменимо време и незабравими спомени заедно. Или с други думи: вдъхновяваме те с готини преживявания, които едновременно да подариш и споделиш!

С любимия човек

Едно от най-големите предизвикателства за връзката е рутината. Сред работата, всички задължения и хора около теб, не забравяй човека до себе си! Уютните дървени къщички с камина на Лещен, маслиновата горичка и средиземноморска растителност на вила Синтика в Сандански или най-съвършената зимна СПА и ски ваканция в луксозния Катарино комплекс до Банско… все възможности да избягаш заедно с любимия човек далеч от ежедневието, създавайки време в уединение само за вас. И все обещаващи да се върнете по-щастливи, по влюбени и по-свързани един с друг отпреди! 

С мама

Тя – мама! Ако има човек, който заслужава всичките подаръци на света, това е тя. Всеки жест от твоя страна се оценява високо, помни се дълго и разбира се - разказва се на всичките ѝ приятелки. Този път я зарадвай с време, прекарано с теб. Заведи я на дегустация на най-скъпото кафе в света, изненадай я със специално тристепенно меню при Masterchef Севда Димитрова или споделете разкош за духа и тялото със СПА ритуала „Горещи Хималаи“, включващ вана, пилинг, маска, масаж и халотерапия. А ето и една нестандартна идея: събери важните жени от своето семейство в едно преживяване само за вас - с този СПА апартамент, който може да се превърне във вашия личен оазис за безкрайни разговори по женски и пълен релакс.

С татко

Това обикновено е най-непретенциозният член от семейството. Когато всички са щастливи, и той е щастлив. Определено ще успееш да го изненадаш приятно и може би дори да го „хванеш неподготвен“ с избраното от теб преживяване. Защо да не отидете „на по бира“ с една тематична дегустация на немски и чешки бири в единствения по рода си в България Vienna Café & Restaurant. Или пък да прекарате един супер забавен ден с моторна шейна около Витоша, Боровец, Рилските езера или Стара планина. А в клуба на джентълмените баща и син могат да се насладят на дегустация на едни от най-добрите уискита и висококачествени пури в света!

С дете

На децата сме свикнали да подаряваме предимно играчки. А всъщност най-хубавият подарък за едно дете е твоето време и внимание. След няколко години то едва ли ще помни поредната играчка, която си му купил, но най-вероятно ще си спомня тази джелато дегустация например и как сте опитали цели 10 различни вкуса джелато наведнъж! Или пък как сте се изцапали с боички, рисувайки си тениски, в уъркшоп по рисуване върху текстил за малки и големи.

Със сестра

Да имаш сестра означава да имаш най-добра приятелка, която винаги е насреща за всичко. Да споделиш време с човек като нея е специално. Покажи ѝ колко важно място заема в живота ти, като се издигнеш заедно с нея във въздуха с топловъздушен балон и погледнете България от птичи поглед. Да я поканиш на елегантен брънч също е идея – така освен на времето една с друга, ще се насладите и на ненадминато вкусна храна. А ако пък сте любители на сладките прегрешения, тази дегустация на специална селекция шоколад определено е по ваш вкус!

С брат

Може и понякога много да те дразни, но няма как да не признаеш, че би направил всичко за него. А най-вероятно това е и човекът, с когото имаш десетки забавни истории, които разказваш през сълзи от смях. Време е да добавите още една към „архива“ - с това лудо офроуд преживяване с бъги например, където ще се заредите с много положителни емоции и адреналин или пък с ATV разходката край Белоградчишките скали, с която ще се докоснете до места, до които не може да се стигне нито пеша, нито с кола, и които могат да бъдат разгледани единствено и само офроуд!

С приятел

За приятелите, които са като семейство… за тези, които споделят с теб най-трудните ти моменти. Подари им и сподели с тях готино преживяване, което да е твоето „благодаря“ за това. Дай възможност на твоя човек да изживее уникална емоция с урока по пилотиране, а ти я съприживей заедно с него, като заемеш пасажерското място на самолета Cessna 172 - лендмарк в световната история на авиацията! Или се забавлявайте заедно с един от най-известните коктейл мастъри в България в курса за коктейли за приятели, където с много смях и добро настроение ще експериментирате с различни коктейли и естествено – ще ги дегустирате!

И ако все още не си намерил най-подходящото преживяване точно за твоя човек, на нашия сайт те очакват 500+ идеи за пътешествия, релакс и хармония, курсове, кулинарни уроци, фотосесии, дегустации и вечери, спорт и приключения и персонализирани подаръци. Не се притеснявай – и да не нацелиш – нашите ваучери могат да бъдат заменяни за всяко друго преживяване в рамките на тяхната валидност – цяла календарна година! Но ако все пак имаш съмнения какво да избереш - с ГИФТ КАРТА на избрана от теб стойност, ще подариш свободата получателят сам да избере своето преживяване. При това без ограничение в сезона – ваучерите ни са валидни цяла година!

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват