12 идеи за подаръци, които обещават да спечелят всяко Лъвско сърце

Лъвът – царят на зодиака! Той е уверен, смел, амбициозен. Той е всичко друго, но не и обикновен! Неговият девиз е „Аз искам“ и напълно логично и естествено, той постига всичко, което си е наумил. Със своята огнена природа и решителност, Лъвът безкомпромисно успява да си проправи път и да се заяви като истински лидер. Разбира се, той не се задоволява с нищо по-малко от всичко. Изискванията на Лъва са високи и затова да избереш подарък, който да го впечатли, определено не е лесно. Ние обаче приемаме предизвикателството – с тези идеи за подаръци, които обещават да спечелят всяко Лъвско сърце! 

Както вече споменахме, Лъвът е роден лидер. Неговата съдбовна мисия е да бъде водач и да осигурява закрила. Затова го настаняваме директно в пилотската кабина на самолета Cessna 152 и оставяме управлението на него! Урокът по пилотиране е идеален за амбициозния Лъв, чието доверие в самия себе си и собствените възможности е огромно – точно, както подобава и за един пилот!  


Тази увереност, която Лъвовете носят, ги прави и изключително смели и решителни. В очите им никога няма да видиш страх и колебание – дори в лицето на опасността те остават непоклатими. Този тандемен скок с парашут от 3500 м. височина и свободно падане от 240 км/ч също няма да ги стресне, но определено ще им подари изживяване, което остава за цял живот и което ще насити сетивата с така любимото им усещане за свобода.


Освен твърди и решителни обаче, Лъвовете имат и една по-нежна страна, която разкриват само пред тези, които наистина обичат. В любовта те са изключително отдадени и разбира се очакват същото! Изненадите и жестовете определено ги ласкаят и ги карат да се чувстват важни и ценени. Романтичната разходка и вечеря на яхта за двама край Несебър несъмнено ще успее да очарова и да разтопи сърцето на всеки Лъв. Истинското вълшебство на залеза може да бъде усетено именно тук – край морето, в топлата лятна вечер, сред морския бриз и лекия шум на вълните.


И тъй като Лъвовете са признати като кралските особи на зодиака, изпращаме ги на специално тайно пътуване, назад във времето – Из архивите на царското семейство. Едно ексклузивно място, вдъхновено от културата на 19-ти век, което успешно пресъздава нюансите на една отминала царска епоха. А точно между Стара планина и Средна гора, сред панорамни гледки във всички посоки, е скрита романтиката на Шато Копса за двама, със спокойствието на планината, романтика, уединение, масажи и не на последно място: една ретро разходка с файтон сред красотата и необятността на лозовите масиви наоколо.


Друга характерна черта на Лъвовете е, че те обожават да са център на внимание. Те самите носят силна енергия и където и да отидат, излъчването им веднага става магнит за околните. Съответно, би било абсолютен грях да не ги поставим под светлините на прожекторите или по-точно -  пред обектива с професионална фотосесия заедно с любимите му хора. Защото Лъвът е просто роден да бъде звезда. Поставяме го на не по-малко висок пиедестал и със СПА презареждане в термалната и аква зона на най-модерния СПА център в България - Millennium SPA &Wellness Center. Преживяване на върха на насладата, в центъра на което е той - Лъвът.


Накрая, завършваме с няколко предложения специално за Лъвиците! Жените Лъв се отличават не само със своята вродена харизма, но и с изключително поддържания си външен вид. Рядко ще срещнеш жена Лъв, която не се грижи за себе си - това просто не ѝ приляга! Така че никой няма да оцени повече от нея този ритуал за грижа за лицето и кожата, личната консултация с професионален гримьор, пакета от маникюр, педикюр + терапия за нокти.

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват