10 неща, които всеки Водолей трябва да направи тази година

Авангардист, бунтар, откривател и изобретател – това е Водолеят. В кръвта му текат свободолюбивост, ексцентричност и пословична непоносимост към рутината. Най-ужасното нещо, което можеш да му причиниш, е да го потопиш в еднообразие, понеже във Водолейския свят, щастието се крие тъкмо в бягствата от него! И точно такива бягства сме събрали в днешната статия. Водолейски работи, които всеки представител на знака просто трябва да направи! А ако си имаш любим Водолей, на когото искаш да направиш наистина трогващ подарък, несъмнено ще се вдъхновиш от следващите редове.

Gift Come True - Пилотиране на самотел

Противно на очакванията на много хора, стихията управляваща Водолея е не водата, а въздухът! Така че какво по-подходящо за един въздушен знак от именно въздушно приключение? Индивидуалният урок по пилотиране на самолет, например, ще даде на Водолея чувството на свобода, за което непрекъснато копнее. Тук природата му на летящ в облаците мечтател ще се разгърне в пълна сила.

Gift Come True - Панорамен полет с топловъздушен балон

В този ред на мисли, ето нещо също толкова въздушно, но достигащо нива на адреналин многократно по-високи – индивидуален бънджи скок. Това е нещо, което за да направи човек трябва да „забрави“ инстинкта си за самосъхранение – като се замислиш, това е доста шантаво и откачено. Точно като за един Водолей! Ако твоят Водолей обаче не си пада по чак такива екстремности, панорамният полет с топловъздушен балон е също толкова вълнуващ. На мястото на адреналина идват красивите гледки, а цялото изживяване се заснема с HD камера!

Gift Come True - Урочи по езда

И от въздуха се пренасяме здраво стъпили на земята с пакет уроци по езда! Те ще дадат на Водолея възможност да побегне в галоп далеч от ежедневието и тревогите и да се озове сред красивата и спокойна Рила планина. И тъй като той изключително много обича животните и природата, с такъв подарък му подарявате истинското щастие!

Дотук разбрахме, че Водолеят се радва на всичко, което е различно и оригинално. А какво по-оригинално от това да го накараш да преживее истинска приказка в наши дни? Става дума за френско преживяване за двама в романтичен замък, намиращ се в близост до Сопот. Там Водолеят спокойно може да потъне в блаженство и пълен релакс!

А като говорим за уникален и оригинален подарък, ето нещо, което едва ли някога ти е хрумвало – уют и автентична родопска кухня за двама! С него ще пренесеш ексцентричния Водолей назад във времето, подарявайки му нещо автентично и в същото време изненадващо – изцяло във Водолейски стил. Към това уникално преживяване можеш да добавиш езда сред природата, а за повече адреналин можеш да добавиш електрическо крос приключение.

Gift Come True - Рисуване върху платно с чаша вино

Сигурно си чувал, че заедно с нестандартността върви и креативността. Водолеят е всъщност един от най-творческите знаци. Затова да му дадеш шанс да изрази свободно тази си своя черта несъмнено ще го зарадва. Кулинарен курс по избор или пък рисуване върху платно с чаша вино – все преживявания, с които Водолеят може да развихри въображението си! 

Gift Come True

Друг начин да му помогнеш да се отдаде на въображението и вроденото си любопитство е да го отведеш в Escape стая! Там той ще има точно 60 минути да впрегне всичките си умения, за да успее да се измъкне и също толкова, за да се наслади на динамиката и загадката, които му поднася!

Gift Come True

И накрая, понеже Водолеите са родени през зимата, няма как да подминем и някое типично зимно изживяване. Един приключенски тур с моторни шейни на Боровец и Пампорово като този, например, идеално ще пасне на белия сезон.

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват