“Най добрият Коледен подарък за…“

… близки и приятели според характера

Сложна работа са Коледните подаръци… всяка година едно и също чудене - на кого какво да подаря, ама да е оригинално, да не съм го подарявал преди това, пък и да му пасва на самия човек, да го зарадва. Ако за теб подаръците не са просто „отбиване на номер“, а лично отношение и емоция, тогава този блог пост е за теб. Даваме ти разнообразни идеи за Коледни подаръци-преживявания според индивидуалните черти на характера, с които несъмнено ще усмихнеш своите близки и приятели!

Душата на компанията

Във всяка група от приятели има един, който сплотява и свързва всички. Той е весел, разговорлив, забавен и винаги пълен с истории. Без него просто компанията не е същата… защото той е нейната душа! В центъра на всеки купон, на най-големия веселяк подаряваме този супер забавен курс за коктейли за приятели, в който с много смях ще приготвят, миксират и дегустират интересни коктейли. Или пък щуро парти насред Родопите с този „Сафари бар“ на колела!

Чревоугодникът

Може – угажда си… храната е неговата слабост! Едно от най-лошите неща, които могат да се случат на един чревоугодник е да отиде на ресторант, да си поръча някое ястие и то да се окаже посредствено… Сценарий, който е просто невъзможен с преживяването - на гости на Masterchef Севда Димитрова и нейното авторско петстепенно меню, както и с  дегустацията на специална селекция висококачествен, истински шоколад. Подаръци, които един чревоугодник определено ще оцени!

Кулинарят

Ако за чревоугодника удоволствието е в консумирането на храната, то кулинарят изпитва истинската наслада в приготвянето ѝ! За всички, които обичат да готвят за себе си и близките си… потопи ги в кулинарен курс за направата на различни десерти, на японски, мексикански, испански или пък друг тип ястия в още готини курсове, които можеш да разгледаш тук.

Планинарят

На море или планина? За него това е реторичен въпрос. Той е активен, деен, обича планината и не може да си представи да прекара целия ден, лежейки на шезлонг на плажа. Изпрати го на приключение сред дивна и красива природа с обиколката на приказния каньон на река Вит за двама! Или го накарай да побегне „в галоп“ далеч от ежедневието в Ранчо Рила със спиращи дъха гледки, пикник сред природата и конна езда.

Влюбеният

За онзи приятел, който лети в облаците или двойката „влюбени гълъбчета“, с които понякога се бъзикаме, но иначе много обичаме. А може би ти самият си този приятел и търсиш нещо за своя човек - все пак по-хубав подарък от това да прекара време с теб няма… Създаваме истинска романтика за вас сред безкрайните лозя на вила Юстина или ви организираме среща, която е един път – точно като на филм, в ранчото, в което е сниман филма „Рамбо 5“ със Силвестър Сталоун! Кое от двете пасва по-добре на вашата връзка?

Лудата глава

Лудата глава – човекът, който скача с главата надолу, без да му мисли много. Той обича предизвикателствата и прилива на адреналин и често това, което много хора биха сметнали за „страшно“, той намира за забавно! Затова към всички луди глави и смелчаги, подаръкът тази година ще е и предизвикателство: да направят бънджи скок от топловъздушен балон, да полетят с моторен парапланер, да се качат на офроуд състезателен джип, да се впуснат в екстремно дрифт състезание или ако всичко това им се струва малко… да скочат с парашут от 3500м. височина, където свободното падане е със скорост от цели 240 км/ч!

Суетният

Суетният или суетната… винаги с безупречен външен вид, изпипан до детайл. Често хората, които не са такива, не могат да разберат как този човек отделя толкова много време, само и само за да се „наконти“.  Всъщност за един суетен човек това не е загубено време, а добре прекарано такова! На нея можеш да подариш пакет от три процедури – маникюр, педикюр и сешоар, с които истински ще я поглезиш. Или избери СПА ритуал, както за нея, така и за него: във вариант дамско обаяние или мъжка награда.

Пътешественикът

Пътешественикът е онзи близък или приятел, който все не се спира. Той е все нанякъде, все не можеш да го задържиш на едно място задълго… Тайното пътуване е точно за него:  интересно, ново и нестандартно, водещо го към изненадваща локация чрез тайни писма. И понеже нашите ваучери са с валидност цяла 1 година, ето и нещо за лятото, което всеки пътешественик очаква винаги с голямо нетърпение: морско приключение за двама на къмпинг Нестинарка с уроци по сърф, каяк, падълборд или ветроходство!

Креативният

Тези от нас, които сме с „две леви ръце“ определено се възхищаваме на сръчните и креативните си приятели. Могат да създадат толкова готини и интересни неща… само трябва да имат възможността. А тази работилница за светлина е идеалната такава – възможност за това твоят човек да създаде ръчно своя собствена, уникална лампа, която после да отнесе у дома. Не по-малко творческа е атмосферата в това преживяване за рисуване и вино – разтоварваща арт терапия и лична емоция, която оставяш върху бялото платно.

Новият родител

Едва ли има по-„странна“ и трудна за осмисляне гледка от тази на приятел, с когото до вчера сте се напивали и сте правили какви ли не щуротии заедно, да става родител… И ако някой преди няколко години ти беше казал, че ще подаряваш на най-добрата си приятелка консултация по кърмене, бебеносене, детски сън и прочие за Коледа, щяхте доста да се посмеете… А може би очакваш нов член в семейството си през новата година? Посрещни го подобаващо и запечатай неговите най-първи моменти с тази фотосесия за новородени или пък за вече седящи бебета!

И ако все още не си намерил най-подходящото преживяване за точно твоя човек, на нашия сайт те очакват 500+ идеи за пътешествия, релакс и хармония, курсове, кулинарни уроци, фотосесии, дегустации и вечери, спорт и приключения и персонализирани подаръци. Не се притеснявай – и да не нацелиш – нашите ваучери могат да бъдат заменяни за друго преживяване в рамките на тяхната валидност – цяла календарна година! Но ако все пак имаш съмнения какво да избереш- с ГИФТ КАРТА на избрана от теб стойност, ще подариш свободата получателят сам да избере своето преживяване. При това без ограничение в сезона – ваучерите ни са валидни цяла година!

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват