В света на Телците: преживявания за всички сетива

Постоянни, лоялни, надеждни… спокойни и търпеливи, внимателни и усърдни – това са Телците. Символът на този знак представлява глава на бик, така че нищо чудно, че те са и едни от най-големите инати в зодиака, отличаващи се с пословична упоритост! В същото време обаче, те са управлявани от Венера – планетата на любовта и красотата, която определя силно романтичната им природа, афинитета им към красивото и изящното, материалните удоволствия и хубавата храна. Може да се каже, че не е чак толкова трудна задача да зарадваш представителите на този знак, но ето все пак някои идеи, ако се чудиш с какво да изненадаш любим Телец тази година!

Започваме с едно истинско пиршество за небцето! Ако имаш Телец близо до себе си, почти можем да гарантираме, че го определяш като абсолютен гастроном. Отведи го на едно незабравимо кулинарно пътешествие за петте сетива в ресторанта на шеф Севда Димитрова - победителят във втория сезон на MasterChef! Там заедно можете да се насладите на висш пилотаж в кулинарията с петстепенното дегустационно меню за двама, приготвено така, че да достави експлозия от вкусове и презентирано по най-красивия и изящен начин. 

Ето и още една сладко-ледена идея с много настроение, която не по-малко ще се хареса на представителите на този знак: джелато дегустация за двама, за да се насладите на цели десет вкуса джелато приготвено на място от естествени съставки. И понеже освен отличен дегустатор, Телецът често е и чудесен кулинар, подари му възможност да усъвършенства уменията си с кулинарен курс, посветен на сладкарството, италианската или испанската кухня

Друга характерна черта на Телците е, че са непоправими романтици! Те са изключително лоялни, стабилни и грижовни партньори, затова определено заслужават да се почувстват обичани и специални. А какъв по-добър начин за това от една среща като на филм в ранчото, в което е сниман филма „Рамбо 5“ със самия Силвестър Сталоун! Там Телецът ще може да се потопи изцяло в романтиката на Дивия Запад с езда, разходка около самото ранчо, хапване сред красотата и спокойствието на природата, а за финал… прожекция на любимия филм в романтичното каубойско кино! Преживяване, с което всички сетива ликуват. 

Телците, известни със своята романтична природа, често намират утеха в познатото и са склонни да се отдадат на носталгия по миналото. Ето защо създадохме изживяване, което вдъхва живот на очарованието на миналото, като същевременно създава незабравими спомени. Най-новото ни предложение съчетава удоволствието от дегустацията на изискани вина с насладата от разглеждането на завладяващ музей на ретро автомобили. Това уникално изживяване, идеално за двойки, ще им позволи да оценят безвремието както на изисканите вина, така и на класическите автомобили, осигурявайки приказно пътешествие в миналото, което със сигурност ще плени сърцата им.

Ето и още нещо, също толкова присъщо за представителите на този знак: те обичат лукса, комфорта, да бъдат глезени. Освен това, те обичат да си почиват, да прекарват време на спокойствие и да забавят темпото. Ето защо това СПА преживяване в термалната и аква зона на най-модерния СПА център в България Millenium SPA & Wellness Center е повече от идеален подарък! Там Телецът не само истински ще си почине и ще се презареди – но и ще се почувства обгрижван и глезен в първокласна обстановка.

За Телците, които търсят спокойствие и релакс, остави ги да се потопят в привлекателните аромати на Тайланд и да се отпуснат в една наистина автентична тайландска атмосфера. Поверявайки своя релакс на най-добрите масажисти, те ще се насладят на истински тайландски масажни техники с любим човек. Този споделен празник ще подмлади сетивата и ума, създавайки незабравимо преживяване за Телеца в живота ти.

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват