Топ 10 преживявания за уютна есен през ноември

Bon voyage в света на положителните емоции!

Ноември – на границата между есента и зимата. Може би най-пренебрегваният месец от цялата година! Предшественик на голямата Коледна емоция, той често е възприеман като мрачен, студен и скучен. Покрай плановете, които кроим за предстоящите празници, пак започваме да живеем повече в бъдещето, отколкото в настоящето. А всъщност с ноември изпращаме годината! Положителни емоции е добре да има във всеки „обикновен“ ден. Създай (си) ги – за теб и любими хора. С нашите предложения за топ 10 ноемврийски преживявания!

1. Златна есен за двама

    Встрани от градската шумотевица, в сърцето на двете най-високи планини в България – Рила и Пирин, е сгушен Катарино СПА комплекс. Място за истинска отмора и презареждане с лечебна минерална вода, СПА център и уелнес услуги по най-съвременна концепция и истинска храна, приготвена от натурални фермерски продукти. Именно там, сред чистотата на боровите гори, можеш да усетиш още повече свежия ноемврийски въздух и настъпващата зима!

    2. Работилница за светлина

      Нищо не дава повече уют от меката и топла светлина… Изработи си сам, ръчно, уникална лампа, която да поставиш в дома си или пък да подариш с много любов и отношение на скъп човек. Това е работилница, която се превръща в емоция и пространство, където можеш да твориш. А в духа на наближаващите светли празници, с лампата, която си направиш, можеш да отнесеш у дома и една по-специална Коледна украса тази година.

      3. Дегустация на специално меню “Черна кутия“

        Вземи любимия човек или някой свой приятел и заедно отидете на гости на Masterchef Севда Димитрова, която ще ви потопи в мистерията на "Черната Кутия", 3-степенно меню - изненада в нейния ресторант! Разкажете ѝ само малко за себе си и вкусовите си предпочитания и я оставете да ви изненада, да импровизира и да ви поднесе своята представа за вас - в чиния!

        4. Панорамна разходка с моторен делтапланер

          Където и да отидеш в България, ще се натъкнеш на красива природа, но в Рила има особена магия. Издигни се над нейните живописни склонове и се наслади на спиращи дъха гледки с полета с моторен делтапланер. Имаш и опцията да погледнеш от птичи поглед кристалните води на 5 язовира - Диканя, Извор, Пчелина, Стефаново и Дяково. Полетът продължава цял един час и в него е включено видеозаснемане! Услугата се предлага целогодишно.

          5. Кулинарен курс за френски сладкиши

            Оползотвори дъждовния есенен ден, като се впуснеш в нещо интересно и ново! Научи се как да приготвяш макарони до съвършенство - с фина хрупкава коричка отвън, мека вкусна сърцевина отвътре, слепени с богати кремове. За да ги направите съвършени трябва да знаете техните безброй малки тайни. Нужни са още само желание и малко опит. Усещаш ли уханието на уют в дома си?

            6. Фотосесия на открито

              Няма как да отречем, че в есента има особено очарование, а в преддверието на зимата можем да се потопим в настъпващата зима. Тонове на жълто, червено и оранжево са обагрили всичко наоколо, създавайки един красив и цветен пейзаж. Почакай обаче да го видиш през очите (и обектива) на един професионален фотограф! И то с твоите спомени на фокус – 2022, красиво поднесени в една фотосесия – твоя лична, семейна или пък споделена с добри приятели. Това може да е и идеалният завършек на твоята година, която да запечаташ с усмивка, заради (или въпреки) всичко, случило се в нея!

              7. Офроуд приключение с ATV

                Красотата на старопрестолния Велико Търново офроуд! Опознай неговата природа по един малко по-различен начин – с туристически клас ATV, който е подходящ, както за любителски маршрути, така и за по-трудно проходими терени с екстремен характер. Изборът е изцяло твой! А само през ноември за офроуд приключението важи нашата специална оферта: плащаш за един, отивате двама. Защото вярваме, че споделените преживявания са по-добри!

                8. Рисуване и вино

                  Вярваме, че с достатъчно боя и достатъчно вино човек може да направи чудеса! Потопи се в една истинска арт терапия, където ще имаш възможността да твориш и да създадеш своя авторска картина в уютна атмосфера, с приятна музика, готини хора и чаша вино в ръка. Провокирай себе си с това преживяване в София или намери своето артистично вдъхновение в Пловдив!

                  9. Урок по пилотиране

                    Издигни се високо в облаците над Витоша и то не как да е, а със самолет, пилотиран лично от теб самия! Впусни се в приключението на своя първи урок по пилотиране от пилотската кабина на Cessna 152 с опитен инструктор. Ще се осмелиш ли?

                    10. Презареждане, презареждане!

                      Добре дошли  в термалната и аква зона, високо, високо, с уникална гледка към София и Витоша, в Millennium SPA & Wellness Center,  вдъхновен от 5-те елемента: Вода, Огън, Въздух, Земя, Етер! Или заповядайте в солна стая, за стимулиране на имунната система, а може и флотация, за пълно отпускане. Все едно какво ще изберете - обещаваме ноември да е топъл, уютен и незабравим.

                      И още много идеи, според всеки вкус и възможности те очакват с: кулинарни курсове, дегустации и вечери, курсове за нови умения, спорт и приключения, релакс и хармония, пътешествия, фотосесии и свежи персонализирани подаръци

                      Bon voyage в света на положителните емоции!

                       

                      Обратно към блога

                      Остави своя коментар

                      Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват