Адвент календар на подаръците: топ 25 идеи за коледни подаръци преживявания за всеки

И тази Коледа, както всяка Коледа, наред с празничното настроение, във въздуха витае и дилемата „Какво да подаря?“. За разлика от избора на подаръци за рождени дни и други поводи, тук ситуацията е още по-сложна, понеже трябва да помислиш за поне няколко различни човека едновременно и това всеки един от тях да получи нещо готино и оригинално, което да го зарадва. Обикновено ситуацията доста се проточва и преди да се усетиш, се е превърнала в досаден процес, изместил първоначалната идея, а именно: да подарим щастие! Затова, ние от Gift Come True, тази година отброяваме дните до Коледа със специален адвент календар на подаръците, в края на който ти обещаваме, че ще си избрал подходящ  подарък преживяване за всички твои любими хора с минимално усилие!

Даваме висок старт на декември с полета с балон над Белоградчик! Дай възможност на любим човек да се впусне в невероятно приключение на мястото, класирано за едно от новите седем чудеса на света!

След летенето следва заземяване: с бягство за двама в ретро-романтичния замък винарна Шато Копса, разположен сред безкрайни лозя между Балкана и Средна гора…

Какво е адвент календар без лакомство? А шоколадът винаги е добра идея за подарък, особено когато е ръчно изработен до съвършенство и поднесен в елегантна кутия.

Декември е уют. Едва ли има по-уютни и гостоприемни места от малките български селца, затова отведи твоя човек именно там, потапяйки го в очарованието на местните традиции, ритуали, вкусни ястия и приключения далеч от суетата на града!

Празничните трапези няма как да минат без вино! Тази 7-степенна бохемска дегустация с личен сомелиер е задължителна за доброто реноме на всеки вино ценител.

На Никулден едно тематично предложение не само за именниците, но и за всички, които обичат морето: отвеждаме ги на 3 метра под водата с урока по гмуркане и подводно хранене на риби… и тъй като всички наши ваучери са валидни 1 година, можеш да изпълниш получателя с очакване за лято ’24 още отсега!  

На по бира във Виена? Покани получателя на този ваучер на дегустация в една атмосфера като на стара виенска гара, където ще опитате традиционни специалитети и селектирани бири с избор от над 51 вида!

За всички минали, настоящи и бъдещи студенти… или просто за всички, които обичат да се забавляват! Забъркваме ги в супер готиния курс за коктейли за приятели с един от най-известните коктейл мастъри в България!

Освен за купонджиите, ще се погрижим подобаващо и за любителите на релаксиращите преживявания: с този класически тайландски масаж с ароматни масла, носещ пълна хармония и наслада както за тялото, така и за духа!

Познаваш ли някого, който има нуждата да започне следващата година по-уверен и с по-добро разбиране за себе си? Астрологичната консултация е подаръкът, за който ще ти бъде благодарен!

В галоп към щастието… точно така ще се чувства твоят човек на уроците по конна езда! Спиращите дъха гледки и уникалните породисти коне на ранчо „Рила“ трудно могат да оставят някого безразличен!

Да уловим непринудените, истински моменти и усмивки, които ще ни носят много топлина и радост, поглеждайки назад… Професионалната фотосесия е един страхотен подарък за семейство близки или приятели… а защо не и за твоето собствено?

Спокойствие и уединение сред красотата на природата в уютна и дървена къщичка с камина: истинска зимна приказка и романтичен рестарт за двама! Мястото е Лещен. Ваучерът е за… твои любими хора.

Познаваш ли някого, който скача с главата надолу без да му мисли много? За Коледа му подари скок с парашут! Истинска емоция и адреналин при пълна липса на гравитация и свободно падане от 50 секунди!

Точно 10 дни до Коледа! И точно 2 писма, които делят твой любим човек от невероятната емоция на тайното пътуване: интересно и винтидж, посредством тайни инструкции, то отвежда човека към локация, която обещава да го изненада… приятно, разбира се!

За някого, който има нужда от истинско нулиране на сетивата и почивка в пълния смисъл на думата: преживяването е флотация! Представлява форма на пълно отпускане, медитация и зареждане на тялото чрез безтегловно плаване.

Накарай близък или приятел да изпита тръпката от издигането в небето, наслаждавайки се на фантастичната природа над розовата долина в Казанлък. Урокът по пилотиране на самолет е не просто красив полет, а емоция, която ще се помни!

Ренесанс за двама: в такова преживяване можеш да впуснеш любима двойка! Във вила Синтика край Сандански всичко е създадено с вкус и финес - от интериора, през премиум виното и гурме храната, до градината със 100 вида растителност и пресни подправки.

Не си взел максимума от зимата, ако не си бил на преход с моторна шейна! Емоция, адреналин и свобода сред незабравими снежни гледки… с кого ще ги споделиш?

Коледа е най-вълнуваща именно за най-малките. Вместо поредната играчка, тази година им подари преживяване! Йога за деца, музикална работилница, ателие по керамика или пък детски фитнес – кое ще избереш за любимия си малчуган?

За любима жена тази Коледа остави под елхата грижа, внимание и усещането, че е специална! Ритуалите златна терапия, „Капризната кралица“ и преобразяване с три процедури ще я накарат да се чувства точно така!

Време е да забавим темпото и да се отдадем на тихи и уютни занимания, които да ни заредят със спокойствие, хармония и вдъхновение. Творческите натури ще оценят високо именно тези преживявания: рисуване, керамика или пък работилница за изработване на свещи!

За всички, които обичат да готвят за себе си и близките си… кулинарните курсове са идеалният подарък преживяване за тях. Възможно най-тематичният е за направата на различни видове хляб – неизменна част от трапезата на Бъдни вечер!

Време е да съберем всички заедно около масата! За всички, които ценят хубавата храна и обичат да я споделят с любими хора…  тази вечеря със специално меню „Черна кутия“ е тяхната изненада за сетивата тази Коледа!

Завършваме тазгодишния адвент календар на подаръците тематично: с преживяване за цялото семейство! Добре дошли в Kings' Valley - Долината на тракийските царе, магията на българската роза и лечебната сила на минералната вода!

В категорията ни „Персонализирани“ ще откриеш специална селекция материални подаръци, които идеално да допълнят твоя ваучер или пък да се превърнат в супер готин подарък сам по себе си: като празничния комплект свещи, коледния здравословен дар, директно от пчелната къща или тази персонализирана риза на успеха, специално ушита с лични инициали!

А ако не си сигурен какво точно да избереш за твоя човек, подари му Gift Come True гифт карта на определена от теб стойност! Както всички ваучери от платформата, тя е валидна 1 година. С нея получателят има свобода да избира от всички 500+ преживявания на сайта, като при тези с по-висока стойност може да доплати разликата, а при тези с по-ниска - да използва оставащия си баланс за следващи покупки!

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват