14 февруари: 14 идеи за преживявания с любимия човек

На Св. Валентин празнуваме и споделяме любовта! И не че се обичаме само на 14 февруари, но пък защо да не гледаме на него като на още един повод да направим малка крачка извън рутината и да прекараме качествено време заедно. Ако и ти като нас смяташ, че Денят на влюбените не е само в шоколадовите бонбони, плюшените мечета и червените рози, а по-скоро в споделените емоции, този блог пост е за теб! Вдъхновяваме те с 14 идеи за преживявания, които подарявайки на любимия човек, да споделите заедно! 

Луксозна почивка с минерални води 

Празнувайте любовта, дните или годините заедно, на магично място. В Kings’ Valley, Долината на царете взаимно ще се (пре)откриете, защото това е едно от най-романтичните, мистични и заредени с история места, където ще се потопите в горещи минерални води, луксозни SPA ритуали и прекрасна природа!

Среща като на филм 

Станете звезди от уестърн на Дивия Запад в ранчото, в което е сниман филмът „Рамбо 5“ със Силвестър Сталоун! Тук ще се насладите на уроци по езда за двама, обиколка на ранчото, хапване за двама и прожекция на любимия ви филм в романтичното каубойско кино!

Matching татуировки 

Ако искате да създадете личен символ на вашата любов и същевременно с това, и двамата сте фенове на татуировките, то matching татусите могат да се окажат вашето перфектно занимание в Деня на влюбените! Намислете си дизайн, споделете го с нашите талантливи артисти и вижте как мастилото претворява магията на любовта ви върху всеки от вас!

Петстепенно меню за двама 

Това незабравимо кулинарно преживяване ще ви отведе не къде да е, а на гости в ресторанта на победителя от втория сезон на MasterChef - шеф Севда Димитрова! Тя ще създаде специално за вас едно истинско вълшебство в чиния, което ще се превърне в наслада не само за небцето, но и за всичките ви сетива!

Солна терапия 

Подарете си време за почивка и споделени моменти, съчетани със здравословните ползи от солната терапия! В солната стая, където се случва магията, се създава микроклимат, близък до здравословната среда на морския бряг или на боровата гора. Тук ще потънете в един истински момент на отмора, докато се наслаждавате на компанията на чаша вино и един на друг.

Ретро романтика 

Разположен сред лозята, между Стара планина и Средна гора, Шато Копса е уникален замък винарна, мигновено покоряващ сърцето на всеки ретро романтик! Освен на уединението, романтиката и компанията един на друг, тук ще се насладите и на панорамни гледки, индивидуално проектирани стаи и бутикови вина.

Стрелба за двойки 

Едно състезание за двойките, които обичат адреналина. Не съвсем традиционно за 14 февруари, това е преживяване, в което ще летят куршуми, вместо листенца от рози… Чий мерник ще се окаже по-точен? Предизвикайте се, за да разберете!

СПА за ценители 

Какво ще кажете да отпразнувате Св. Валентин така: на върха на насладата, заобиколени от красотата на София и Витоша - в термалната и аква зона на най-модерния СПА център в България! Вода, огън, въздух, земя и етер… всички те се обединяват, за да създадат за вас един истински оазис на спокойствието, от който ще си тръгнете обновени!

Тайното пътуване 

Поемете заедно към мистериозна локация с тайни писма! Пътят ще ви отведе до една съкровищница на изкуството и архитектурата, откриваща невероятна гледка към непокътнатата природа на издигащите се наоколо планини… Насладете се не само на очарованието да пътешествате заедно, но и на емоцията от неизвестните и приятно изненадващи неща, които ви очакват!

Преход с моторни шейни 

Прекарайте един супер забавен ден в планината, карайки моторни шейни. Преживяване с много свобода, адреналин и разбира се, сняг! Можете да отидете сами или пък заедно с други двойки приятели за един Св. Валентин, изпълнен с много веселба и смях.

Дегустация на вино 

Любовта и виното вървят ръка за ръка. Каним ви на бохемска идилия с личен сомелиер в Cellar 52! Тук ще се насладите на цели 7 специално селектирани дегустационни чаши вино от различни изби по света, прекрасно акомпанирани от различни месни деликатеси и сирена. Един класически прочит на празника, с който не можеш да сбъркаш!

Пилотиране на самолет 

Поемете заедно напред към необятния хоризонт на Шуменско плато, величествената Шуменска крепост или пък кристалните води на язовир Фисека, като единият се предизвика да пилотира самолета, а другият се наслаждава на приключението и красивия полет от пасажерското място! А защо не и двете, като размените местата си? Незабравима емоция, която обещава да се превърне в един от най-любимите ви спомени заедно!

Кулинарно пътешествие 

Добре дошли в единствения в България Vienna Café & Restaurant – ресторантът, който ще ви пренесе в една прекрасна арт нуво среда като на стара виенска гара! Тук ще опитате тристепенно меню от традиционни специалитети от Централна Европа и сякаш ще се пренесете в друго време и място – поне за малко.

Романтика в балон 

Завършваме с едно наистина специално предложение, което би могло да превърне този Св. Валентин в не просто празник на любовта, а в предложение за брак! Високо в небето, с полета с топловъздушен балон може да се окаже перфектния начин да разкриеш чувствата си на любамата си… и да чуеш в отговор от нея „ДА“!  
 

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват