12 зодии – 12 пътешествия за висок 2024 старт на всяка

Да започнем 2024 г. подобаващо – с пътешествие! Или с планирането на такова. Защото пътешествията са синоним на щастие, а животът е твърде кратък, за да ги отлагаме. Още на прага на новата година избрахме 12 уникални пътешествия в България за всяка от 12-те зодии! Всяко едно е подбрано така, че да пасне на нейната индивидуална природа. За някои това означава да отстъпят крачка назад, за да си починат и преосмислят и така да наберат инерция, а за други: да се впуснат стремглаво и уверено към неизвестното, зареждайки се със сила и енергия за много време напред! Кое е пътешествието точно за ТЕБ и къде ще те отведат пътеките на 2024г.? Виж в този блог пост.  

 

Козирог

Целеустремен и амбициозен, настъпването на всяка нова годна идва и с поставянето на много високи цели за теб! Но преди да отправиш поглед към новото, което идва, награди се за всичко, което постигна през вече изминалите 365 дни. Убедени сме, че не е малко! Затова се отдай на абсолютно заслужена почивка в Долината на царете, където минералните води лекуват от хилядолетия... А после давай с още по-големи сили напред - точно както подобава на един истински Козирог!

Водолей

Няма друг човек, който така да обича животните, както един Водолей! Да се грижиш за тях и да бъдеш около тях – това ти носи истинско щастие. Каним те да побегнеш в галоп далеч от рутината и шумния град в една номадска конна езда с каракачански коне! Освен сред невероятни по характер животни, ще се озовеш и сред спиращата дъха красота на Деветашкото плато и Крушунските водопади, където е и къщата на Онгъл: уютното местенце, в което ще отседнеш!

Риби

Като зодия Риби, за теб можем да се обзаложим, че си непоправим романтик! Когато си влюбен, се посвещаваш на любимия човек напълно и не заменяш времето си с него за нищо на света. Това романтично приключение за двама сред безкрайните лозя на вила Юстина ще ти разкаже една история за любовта, виното и любовта към виното… и ще ти подари точно това специално време с любимия човек, за което мечтаеш!

Овен

Да си Овен означава в кръвта ти да тече адреналин във високи дози! Ти си смел и решителен, в непрекъснато търсене на динамика, предизвикателства и силни и наситени усещания. Твоето приключение на годината те отвежда в подножието на Пирин и неповторимото екоселище Дебели даб, където те предизвикваме на рафтинг или каяк в бързи води!

Телец

Телецът – гастрономът на зодиака! Никой друг не би оценил истински хубавата храна, качественото вино и приятната атмосфера, както би го направил ти. За теб сме подготвили място за пълна и безкомпромисна наслада на сетивата - Заара Естейт! Тук те очаква една истинска симфония от вкусове с гурме вечеря и дегустация на 5 отбрани вина, СПА център и автентична атмосфера сред горите на Сакар.

Близнаци

Като Близнак, ти си един от най- комуникативните, любопитни и енергични хора, които могат да съществуват! Ти грабиш с пълни шепи от живота, обичаш да посещаваш интересни места и използваш всяка възможност да научиш нещо ново. Вила Синтика край Сандански е твоето място! Тук ще се потопиш в експлозия от усещания и няма да скучаеш нито за миг: ще отидеш до античния град Хераклея Синтика, ще посетиш 2 винарски изби в региона, ще се насладиш на уникална градина със 100 вида средиземноморска растителност, както и на СПА и уелнес център.

Рак

Ако има човек, който дълбоко цени домашния уют, това си ти – Ракът! Обичаш да му се наслаждаваш, да го създаваш, да посещаваш места, където уютът силно се усеща. Това те кара да се чувстваш спокоен, сигурен и на място. И тъй като това усещане е много важно за твоето вътрешно равновесие, именно такива преживявания трябва да търсиш и през тази година. Затова те каним на гости на Баба Дешка, където храната е домашна, обстановката повече от уютна, а хората – топли и мили.

Лъв

Ти си уверен, смел и амбициозен. Ти си всичко друго, но не и обикновен, защото ти си царят на зодиака! Твоите изисквания са високи и да те впечатлим определено не е лесно, но ние приемаме предизвикателството. Уникалният замък винарна Шато Копса обещава да спечели всяко лъвско сърце със своите безкрайни лозя, прекрасна природа, индивидуално проектирани стаи, бутикови вина и ретро романтика!

Дева

Лоялна, надеждна и старателна – това е природата на Девата. Със своето внимание към детайла и вечен стремеж към съвършенство, ти изпипваш всичко, с което се захванеш. И тъй като твоята стихия е земята, през тази година те отвеждаме на едно пътешествие за заземяване, което ще се превърне в истинска почивка за твоя вечно странстващ ум. В уютните дървени къщички на Лещен ще се заредиш със спокойствието и земната енергия, от които се нуждаеш!

Везни

Като представител на зодия Везни хармоничността, стремежът към красотата и изисканият вкус стоят в основата на твоята същност. Твоето пътешествие на годината те отвежда на място, в което естетът в теб ликува: Bononia Estate Winery and Resort! Разположен на брега на величествения Дунав, бутиковият комплекс ще поглези теб и любим човек с луксозна атмосфера, прекрасни интериорни детайли, фини вина, дизайнерска козметика и уелнес център!

Скорпион

Обаятелна, тайнствена и леко мистериозна – това е Скорпионската енергия. Ти носиш интересна и дълбока индивидуалност, а емоциите, които изпитваш, са винаги наситени и интензивни. Това, което трябва да направиш тази година е може би нещо, което не ти се е случвало никога досега: тайното пътуване, отвеждащо те към мистериозна локация чрез тайни писма!

Стрелец

Ако си зодия Стрелец, можем веднага да те определим само с една дума: пътешественик! Ти си активен и деен, обичаш промяната, разнообразието и възможностите да опознаваш различни места и хора. През 2024-та открий невероятните традиции и богатото културно наследство на България, пътешествайки по малките селца с нашите приключения на село, където ще отседнеш при местни домакини, ще опиташ традиционни ястия, ще обогатиш познанията си и ще станеш част от автентични обичаи!

Още много идеи за пътешествия в България, почивки и уикенд туризъм можеш да откриеш тук.

Обратно към блога

Остави своя коментар

Имай предвид, че коментарите подлежат на модерация, преди да се публикуват